otobüste kitap okurken midem bulanıyor ve 2 saat cehennem oluyor

Beni de tutuyor otobüs,minibüs filan. Metpamid diye bir mide bulantısı hapı var ama o da feci şekilde uyku yapıyor.
Bir daha kendine gelemezsin valla. :37:

sen gene ne güzel uyuyabiliyorsun canım ben uyuyamıyorum da:27::5:

evet uzun yolculuklarda çok işime yarıyor bide sıkıntıdan abur cubur yemek istiyorum haliyle ozaman da bulanıyor hap işe yaramıştı
sen de ilaç alırsan gidene kadar mışıl mışıl uyursun işte =)

Son düzenleme:
Evet ben de küçükken böyle bir ilaç kullanıyordum. Şimdi de annem ve yeğenim uzun yola gideceklerse onlar kullanıyorlar, gerçekten işe yarıyor..

Fakat bu arkadaşın düşündüğü son şey olmalı bence, çünkü kendisi kitap okurken midesinin bulandığını yazmış.. Diğer yorumumda dediğim gibi ufuk çizgisini görememekten kaynaklanıyor büyük ihtimalle..

Yok ben zaten konuyu açan için söylemedim, son mesajlarda araba tutuyor diyenler olmuş ona istinaden yazdım.

evet kızlar benim sorunum otobüslerle ilgili değil, kitap okumaya başladıktan sonra midem bulanıyor.

aynı sorun ben de de var, yanımdakilerle göz teması kuramam bile illa dışarıya bakacağım yani.. 1saatlik yolda 3kez inip bindiğimi hatırlarım otobüse..

offf ne kadar kötü ya. üzüldüm. otobüs benim için ekmek gibi gerekli malum istanbul şartları.

Back
X