O..... evlatlari icin kendini üzmeİnanın parmaklarında yüzügü olup evli çogu erkek bakıp laf atıyor artık o kadar bıktım ki. Bekarlar evliler yaslılar gençler hepsi aynı. Bunu normalleştiriyorlar ceza yok illa tecavüze uğrayacaksın ki ceza versinler. O laf atıp bakan insanın tecavüz etme potansiyeli var diye bakmıyorlar .
Çok geçmiş olsunAnlıyamıyorum laf etmeyen insanları senin evde kızın yok mu? yada kardeşin yok mu? Hiç mi vicdanın yok bir yerde böyle bir şey çıktı avazım çıktığı kadar bagırdım.
malesef insan değilmişÇok geçmiş olsun
Otobüs şoförü demi müdahale etmedi?
Keşke ben olsaydım orada
Biber gazı herşeye care, keşke öyle bişey yapsaydın,senden sikayet etmeye yüzleri olamazdı o sorumsuz yolcuların. Siz sahip çıkmadiniz kendimi korudum derdin. Üzülmek yerine tedbirli olmak daha guvenli.Nefret ediyorum müslüman bir ülkede bu kadar igrenç sapık zihniyetli insanlardan. Buraya hüngür hüngür aglayarak yazıyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk. Durakta otobüs beklerim normal giyinmeme ragmen igrenç igrenç laflar her yanından geçen araba igrenç sapık gibi bakıyor. Bugün dizlerimde elbise giydim hafif makyaj yaptım arkadaslarımla buluştum. Dönüşte otobüste bir erkek taciz etmeye çalıştı kavga ettim bagırdım çagırdım. Otobüs dolu bayanlarda erkeklerde hiç agzını açmadı tek bir laf etmedi. Ben aynı durumda baska biri olsa kavga ederdim İnanınki bir kere bu durum yüzünden otobüste kavga ettim. Hiç kimse otobüste agzını açmadı indim. Aglıyorum sabahtan beri o otobüste bana taciz etmeye çalışan insanla otobüste agzını açmayan insanların hiç farkı yok. Şikayetçi olunca hiç ceza almıyorlar. Artık bıktım gerçekten yasamaktan. Allah bin belasını versin böyle sapık zihniyetli insanların.
Siz nerde yaşıyordunuz ve yaşadığınız yerde ne yapıyor insanlar peki bu durumdaAz önce Türkiye' ye uçak biletlerine bakıp ne kadar pahalı olduğunu, istediğim zaman gelememenin ne kadar zor olduğunu ve neden bu kadar uzakta yaşamayı seçtiğimi sorguluyordum.
Konunuzu gördüm sebebini bir daha hatırladım.
Beni en çok yaralayan insanların tepkisizliği. Herkes kendine fiziksel/psikolojik zarar gelmesinden o kadar çok korkuyor ki kimse yardımcı olmuyor, haksızlığa, tacize ses çıkarmıyor. En büyük toplumsal çöküş bu.
Geçmiş olsun, yine de şikayetten vazgeçmeyin derim. Bağırarak en iyisini yapmışsınız. Sessiz olunca daha çok cesaret buluyorlar artık en azından iki kez düşünür.
Siz nerde yaşıyordunuz ve yaşadığınız yerde ne yapıyor insanlar peki bu durumda
Keşke benim olsa diyesim geldi valla. Darısı başımıza diyelimÜlke ismi vermek istemem ama suç oranı oldukça düşük ülkelerden birinde yaşıyorum. Toplu taşımada sürekli 'şüpheli gördüğünüz durumları görevlilere bildirin' diye anons yapılıyor. İnsanlar kolluk kuvvetleri ile sürekli iletişim halinde, yaya geçidinde durmayan bir araç gördüğünde bile plakasını alıp polise verebilir ya da fotoğraf çekebilirseniz whatsapptan gönderebilirsiniz (ki ceza alırlar, yayaların etrafta 100 metre içinde bir yaya geçidi varsa onu kullanmaması da aynı şekilde para cezası ile sonuçlanır).
Taciz durumu o kadar nadir yaşanan bir şey ki, ülkece büyük utanç duyulacağından ve çok tepki gösterileceğinden eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?