Otobüste taciz

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Nefret ediyorum müslüman bir ülkede bu kadar igrenç sapık zihniyetli insanlardan. Buraya hüngür hüngür aglayarak yazıyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk. Durakta otobüs beklerim normal giyinmeme ragmen igrenç igrenç laflar her yanından geçen araba igrenç sapık gibi bakıyor. Bugün dizlerimde elbise giydim hafif makyaj yaptım arkadaslarımla buluştum. Dönüşte otobüste bir erkek taciz etmeye çalıştı kavga ettim bagırdım çagırdım. Otobüs dolu bayanlarda erkeklerde hiç agzını açmadı tek bir laf etmedi. Ben aynı durumda baska biri olsa kavga ederdim İnanınki bir kere bu durum yüzünden otobüste kavga ettim. Hiç kimse otobüste agzını açmadı indim. Aglıyorum sabahtan beri o otobüste bana taciz etmeye çalışan insanla otobüste agzını açmayan insanların hiç farkı yok. Şikayetçi olunca hiç ceza almıyorlar. Artık bıktım gerçekten yasamaktan. Allah bin belasını versin böyle sapık zihniyetli insanların.

Çok geçmiş olsun. Maalesef etraf artık bu tiplerle dolu ceza almadıklarından bu kadar cesaretleniyorlar zaten pis zihniyetli herif.

İnanın parmaklarında yüzügü olup evli çogu erkek bakıp laf atıyor artık o kadar bıktım ki. Bekarlar evliler yaslılar gençler hepsi aynı. Bunu normalleştiriyorlar ceza yok illa tecavüze uğrayacaksın ki ceza versinler. O laf atıp bakan insanın tecavüz etme potansiyeli var diye bakmıyorlar .

Az önce Türkiye' ye uçak biletlerine bakıp ne kadar pahalı olduğunu, istediğim zaman gelememenin ne kadar zor olduğunu ve neden bu kadar uzakta yaşamayı seçtiğimi sorguluyordum.
Konunuzu gördüm sebebini bir daha hatırladım.
Beni en çok yaralayan insanların tepkisizliği. Herkes kendine fiziksel/psikolojik zarar gelmesinden o kadar çok korkuyor ki kimse yardımcı olmuyor, haksızlığa, tacize ses çıkarmıyor. En büyük toplumsal çöküş bu.
Geçmiş olsun, yine de şikayetten vazgeçmeyin derim. Bağırarak en iyisini yapmışsınız. Sessiz olunca daha çok cesaret buluyorlar artık en azından iki kez düşünür.

O..... evlatlari icin kendini üzme

Anlıyamıyorum laf etmeyen insanları senin evde kızın yok mu? yada kardeşin yok mu? Hiç mi vicdanın yok bir yerde böyle bir şey çıktı avazım çıktığı kadar bagırdım.

sanki bu olaylar, bu iğrençlikler daha da artmaya başladı her şey daha da kötüye gidiyor gibi. çoğu zaman bu iğrençliklerden ötürü toplu taşıma kullanmamaya çalışıyorum Ya da çarşıda işim mi var bu iğrençlikler aklıma geliyor amaann boşver sonra eşimle, arkadaşımla beraber çıkar halledemedik diyorum. kapana kıstırılmış gibi hissediyorum bazen, inadına mini şort inadına etek inadına kırmızı rujlar sürüneyim diyorum ama güçlü değilim ki. neler neler görüyoruz, duyuyoruz. bilmiyorum, bu konuda çok mutsuzum. İstediğim gibi giyinemiyor,istediğim gibi yalnız planlar yapamıyor gezemiyorum..

geçmiş olsun bu arada.. dikkat et demekten başka elimden bi şey gelmiyor, üzgünüm..

Biber gazı herşeye care, keşke öyle bişey yapsaydın,senden sikayet etmeye yüzleri olamazdı o sorumsuz yolcuların. Siz sahip çıkmadiniz kendimi korudum derdin. Üzülmek yerine tedbirli olmak daha guvenli.
Beni taciz etti 3/4 kişi onlar kamyonette ben kaldırımda yürüyorum,duruyirum duruyorlar hızlı gidiyorum yine camdan laf atıp o pis pis gulmeler,durdum onlarda durdu,
Cantamda biber gazı vardı bir tüpü yüzlerine ve kamyonetin içine boşalttım,onlar inip kendine gelene kadar da kostüm kaçtım.

Siz nerde yaşıyordunuz ve yaşadığınız yerde ne yapıyor insanlar peki bu durumda

Siz nerde yaşıyordunuz ve yaşadığınız yerde ne yapıyor insanlar peki bu durumda

Ülke ismi vermek istemem ama suç oranı oldukça düşük ülkelerden birinde yaşıyorum. Toplu taşımada sürekli 'şüpheli gördüğünüz durumları görevlilere bildirin' diye anons yapılıyor. İnsanlar kolluk kuvvetleri ile sürekli iletişim halinde, yaya geçidinde durmayan bir araç gördüğünde bile plakasını alıp polise verebilir ya da fotoğraf çekebilirseniz whatsapptan gönderebilirsiniz (ki ceza alırlar, yayaların etrafta 100 metre içinde bir yaya geçidi varsa onu kullanmaması da aynı şekilde para cezası ile sonuçlanır).
Taciz durumu o kadar nadir yaşanan bir şey ki, ülkece büyük utanç duyulacağından ve çok tepki gösterileceğinden eminim.

Keşke benim olsa diyesim geldi valla. Darısı başımıza diyelim

İnsanlar çok duyarsızlaştı tek sorunumuz bu aslında.ya da duyarlı olan insan da sesini çıkaramıyor uzulduğuyle kalıyor ben çarşıya fazla çıkmıyorum eşim yalnız çıkmama pek izin vermiyor ama böyle şeylerin az yaşandığı bir yerde yaşıyorum zaten sadece insanları çok kaba bir defasında otobüs şoförünün geçtiğimiz kadınlar gününde yaşlı bir kadınla tartışmasının ardından kadına belden aşağı küfür ettiğini duydum ben utandım bu durumdan sesimi çıkaramadım zaten yanımda çocuk vardı Bi sorun çıkabilirdi ama kimse tepki vermedi okula gidip geldiğimde düşen ya da ağlayan bir çocuk olduğu zaman kim olursa olsun yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum da çoğu veliler bakıp gidiyor o düşen senin de çocuğun olabilirdi konunuzu dağıttım kusura bakmayın ama insanlarımız artık herşeye kör sağır Allah sonumuzu hayır etsin

Galiba bıçak taşımaya başlamak gerekiyor artık. Hatta bildiğiniz silah verilmeli kadınlara.

çok üzücü gerçekten öyle pislik insanlarr çoğaldi inanılır gibi değil. artik kimse boyle durumda karisamiyor çünkü sırf bunun için adam öldürenler var. bi erkek bile karşı çıksa o sapık belki bıçak taşıyor bi anlık olay öldürebilir ve bu şekilde o kadar çok ölen öldürülen insan var ki yanlışa yanlış demeye korkar olduk milletçe. yazık gerçekten ortalık psikopat kayniyor.

Cezasi yok ki itlere. Keske kameraya alip internetten paylassaydiniz. Herkes klavye delikanlisi olmus. Bir okuyoruz millet "ah bir bana denk gelmedi, ben olsam soyle yaparim boyle yaparim" der ama is gercegine denk gelince kimse ses cikartmaz. Ancak sosyal medyada tepki alinca devreye giriyor adli makamlar. Bende tacize ugramistim ve taciz eden it gunlerce ayni saatte ayni yerde beni bekledi. Her sabah polisi ariyordum burda diye Allah var yukarda ne gelen oldu ne giden. Isi biraktim. Diyecek cok lafim varda neysr edebimi bozmayayim. Bu itler icin her turlu ceza mubah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…