- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Bu konularda musluman ulke vurgusuna deist arkadaslarin hic sesi çıkmiyor bakiyorum,oysa ki deist olduklarini ezberlemiştik form olarak....
Konuya yorumum bu zihniyetin dini olmaz hanımefendi!her dinden her ülkeden sapık cikar,taciz edenin ve otobustekilerin dinini bilmemizin faydasi yok yani....
Evet şaşırdığım nokta bu. Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederimDeist değilim ama ben konudaki Müslüman vurgusunu nasıl anladığımı yazayım.
Konu sahibi "Müslüman ülkede" bu kadar sapık derken; ön kabulü islamın ve Müslümanlığın kadınlara haklar verdiği ve haklarını korudugu ve cinsel şiddeti cezalandırdığı, iyi ahlakı öğütlediği üzerine vs ve bu inancın ana teması bu olmasına rağmen hala nasıl böyle yaşanıyor diye şaşırıyor.
Ben bunu anladım, negatiflik değil yani aslında olumlu bir ön kabul var mesajda Müslüman ülkede derken.
Etmiyor hatta o daha çok bağırıyor benimde başıma geldi arka 4 lü koltukta oturan 4 erkekse yanlışlıkla olmuştur dedi biraz daha ses etseydim dayak yiyecektim evli barklı insanım ve inanın artık ise erkek gibi kıyafetlerle gidip geliyorumÇok geçmiş olsun
Otobüs şoförü demi müdahale etmedi?
Keşke ben olsaydım orada
+1Bu konularda musluman ulke vurgusuna deist arkadaslarin hic sesi çıkmiyor bakiyorum,oysa ki deist olduklarini ezberlemiştik form olarak....
Konuya yorumum bu zihniyetin dini olmaz hanımefendi!her dinden her ülkeden sapık cikar,taciz edenin ve otobustekilerin dinini bilmemizin faydasi yok yani....
Öyle canım insanın sinirleri bozuluyorBenimde bir kere Ankara'da basima gelmisti otobus kalabalik taciz edildigkmi farkettim dondum baktim emin olunca bagira cagira bunu ittirerek otobusten attım.Ama kimsenin sesi çıkmadı cok zoruma gitti etkisinden uzun sure kurtulamadım.Seninde benim gibi zoruna giden yapılandan cok yapılmayanlar...
Hayvan heriflerEtmiyor hatta o daha çok bağırıyor benimde başıma geldi arka 4 lü koltukta oturan 4 erkekse yanlışlıkla olmuştur dedi biraz daha ses etseydim dayak yiyecektim evli barklı insanım ve inanın artık ise erkek gibi kıyafetlerle gidip geliyorum
Benim evde modern bir yerde ama otobüs malesef baska semtlere gidiyor ve artık erkekler çok abartıyorBen de bu tür sapıkliklar yasıyorum... Bir bayan normal de giyinebilir açık da giyinebilir ama erkegin çok afedersiniz öküz gibi bakma hakki yoktur.
Benim isyerim Kadiköyde. Bilen bilir Kadıköy biraz daha moderndir ama son zamanlarda burasi bile bozuldu. Sokaktan gecerken gozünü kirpmadan bakanlar, takip edenler cok. Ama artık yüksek sesle azarliyorum onları... Utanmazlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?