- 14 Eylül 2015
- 273
- 374
- 103
- Konu Sahibi artemisasia
- #81
Vermiyorum vermeyide düşünmüyorum ben cocugumla ayakta durabiliyorsam onlarda durabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yer vermeyin de bu kadar acımasız yorum yapmakta neyin nesi ?
Bu konu bir kaç defa daha açılmıştı ve hep aynı yorumlar. Şaşırıyorum.
Gezmesin , kısır teyzesi , yok ekmek alma amcası v.s
Yaşlandı diye gezmesin mi ? Is çıkışın diye beklesin mi ?
Hepimiz yaşlanacağız ve hayat geçiyor.
Sen yer vermesen de yer verecek vardır. Ayrıca nereden biliyorsunuz gezmeden geldiğini ?
Aynı şeyleri bende duydum. Bi amca ötekini arıyo. Nerdesin bugn gelmemişsin diyo. Yer samsun saathane. Oda diyoki ona ben bugn bafraya gittim. ( samsunun bafra ilçesi) amca soruyo nasıl gittin diye. Oda büyük bi ihtimalle dediki tranvay son durakta indim ordanda ekspres otobüsler var E2 ordanda bafraya giden otobüse bindi. Maşallah samsunu karış karış dolaşın. Aksam oluncada ay oy ölüyorum romatizmam tuttu.Ekmek alma amcası mı derken benim dediğimi ima ettiniz sanırım, evet kendi kulaklarımla duydum, ulus otobüsünde ekmek almaya gittiğini söyledi.(Bedava çünkü)
Gezmeden geldiklerini de kendi aralarında bağıra bağıra yaptıkları sohbetlerden biliyorum.
Yani burada kimse havadan atıp tutmuyor. Tabi ki herkesin gezme hakkı var ve bizi de zerre ilgilendirmez, ama ben yorgunluktan canım çıkmışken hanfendi/beyfendi gezmeden geldiği halde kalk diyemez.
Sabah 6-9 arası, akşam da 17.30-19.00 arası tıklım tıklım doluyken tam okul iş saatiyken de gezmeyiversinler.
Birbirlerini de tanıyorlar, çete olmuşlarAynı şeyleri bende duydum. Bi amca ötekini arıyo. Nerdesin bugn gelmemişsin diyo. Yer samsun saathane. Oda diyoki ona ben bugn bafraya gittim. ( samsunun bafra ilçesi) amca soruyo nasıl gittin diye. Oda büyük bi ihtimalle dediki tranvay son durakta indim ordanda ekspres otobüsler var E2 ordanda bafraya giden otobüse bindi. Maşallah samsunu karış karış dolaşın. Aksam oluncada ay oy ölüyorum romatizmam tuttu.
ben de ayakta kalmamak için ilk durağa 1.5 km yürüyorum, bazen 45 dk otobüs bekliyorum, ön koltuklara ve engelli/hamilelere ayrılan koltuklara oturmuyorum, kimseye yer veremem, hele de günden/gezmeden gelen yaşlılara.
Rabbim yasliliginizdada ayakta bırakmasınYa yer verme olayında hayatımda şöyle bir şey yaşadım öğrenciyken. Aşırı yorulmuşum belim çatlıyor ayakta duramıyorum ama en son otobüs tabi binmem lazım aşırı dolu. Kimse de yer vermez zaten beklemiyorum ama bayıldım bayılacağım belimin ağrısından. Bir tane benim gibi öğrenci bir kız, biraz da sen otur dedi. Allahım bin kere razı olsun, eli taşa değmesin, yüzü acı görmesin. Her gün o kıza dua ediyorum.
Bazen gerçekten sadece yaşlıların değil gençlerin özellikle öğrencilerin oturmaya ihtiyacı oluyor.
Ben veriyorum. Gençlere de veriyorum yaşlılara da.
bazen veriyorum bazen vermiyorumHerkese selam,
Arkadaşlar işten dönerken ayakta kalmamak için oturacak yer yoksa bir sonraki otobüsü bekliyorum. Kızım kreşte beni beklediği halde yol 1 saat sürdüğü için ayakta durmayı göze alamıyorum. İlk durak olmasına rağmen orta yaşlı teyzeler binip açık açık kalk ben oturayım diyebiliyorlar. Ben bugüne kadar bu şekilde yer isteyenlere hiç yer vermedim. Ama bu tacizlerden de çok sıkıldım.Zaten durağa 15 dakika yürüyorum. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda.