- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi artemisasia
Bir defa tramvayda başıma bir olay geldi anlatmak istedim :) hamileydim ama dışardan belli olacak kadar büyük değildi. Ben oturuyordum neyse 3-4 kokoş yaşlı teyze geldi başımda imalı imali konusuyor iste genclik bitmis yaslilara saygi kalmamis hic yer veren yok bilmem ne... Sonra zaman tramvay bosaldi neyse bunlar benim önüme oturdu aralarında konuşuyor iste carsamba günü şurada pazar var persembe günü burada pazar var. Digeri de diyor ki erken gidelim iki ayağımiz bi pabuca girmesin şöyle 2-3 saat gezelim
ben de icimden dedim 20 dk tramvayda ayakta durunca yaşlılar ama masallah 2-3 saat rahat rahat çarşı pazar geziyorlar 
Neyse böyle bir durum olunca zaten kendimi iyi hissediyorsam yer veriyorum ama yer veremeyecek gibiysem de ters laf filan söylemem asla. Bir defa öyle birşeye rastladim da yaşlı amca genç cocuga rica etti sen kalk ben oturayim gibisinden. Delikanli da bu otobüs senin babanin mali degil rahat gitmek istiyorsan git taksiye bin diye adami azarladi...

Neyse böyle bir durum olunca zaten kendimi iyi hissediyorsam yer veriyorum ama yer veremeyecek gibiysem de ters laf filan söylemem asla. Bir defa öyle birşeye rastladim da yaşlı amca genç cocuga rica etti sen kalk ben oturayim gibisinden. Delikanli da bu otobüs senin babanin mali degil rahat gitmek istiyorsan git taksiye bin diye adami azarladi...