- Konu Sahibi parislondonn
-
Ben teyzelere amcalara yer veririm. Genç kızkende verirdim. Ama bir gün bir teyze beni sinir etti. 45 yaşlarında bir kadın.
Oğlum var kucağımda 1 yaşında. Karnımda da 4 aylık bebek var. Kadın dikildi tepeme söylenip duruyor. Etraftakiler dinliyor. Bıdı bıdı bıdı.... sırf bana bakıp konuşuyor. En son dayanamadım.
Teyze sana yer vericem de hem kucağımda hem karnımda var. Ayağa kalksam 1 saat hangi birini taşıcam.
Teyze de ayy bilmiyordum dedi. İnsafsız zaten kucağımda var illa karnımdakini de mi söylemem gerekiyor. Hayırrr otobüste bir sürü insan var geldi bana sardı.
Bazıları ayar ediyor yeminle.
Bozamıyorsun ki erkeği kadını otobüste kim varsa bizi dinliyordu. Terslemek o an için kötü olabilirdi.Niye saglam bi bozmuyorsunuz boylelerini yaa? Cocuklu veya hamile kadindan yer isteyen birisine-ki bunu soylenerek yapan birisine-kibar olamam yani..
Ya onu ben de yaptım bir kere. Ama hatun aşırı kızdı bana tip tip bakıp verdiğim yere oturmadıBende bu gobecık oldugu surece bana hep yer vermek ıcın bırbırıyle yarısan hanımlar;teyzeler;abiler;amcalar oluyor :) Sadece sıslık gobek bolgesınde olunca Hamile sanıyorlardı
Hangi kadın bozulmaz kiYa onu ben de yaptım bir kere. Ama hatun aşırı kızdı bana tip tip bakıp verdiğim yere oturmadı
Haklı ben de olsam bozulurdum . Utandım zaten inene kadar camdan baktımHangi kadın bozulmaz ki
Otobüste gençler bize yer vermiyor diyenlerin çoğu üniversite öğrencilerine ev vermiyor. Bazı yaşlılar gerçekten dinç oluyor. Ve oturan erkek varsa asla kalkıp yer vermem. Ama çok yaşlı zor durumda biri biner de kimse kalkmaz ise. Dur ben erkek olarak size yer vereyim bayanlar otursun derim seslice. Sonra otobüs te kıs kıs gülüşmeler:)Sabahın korunde kalkıp okula gidiyorum veya ise aksama kadar canım çıkıyor. Otobüste bos yer bulunca sevinçten cildiriyorum sanki. Bazı yaşlılar biniyor kimi hastaneden dönmüş ya da gerçekten yorgun ayakta duramiyor onlara kalkıp yer veriyorum. Ama gezmeden döndüğü bariz süslü puslu teuzelere kalkıp da yer ve resim gelmiyor üstelik de yaşları 40-45 arası orta yaşlılar. Yine de kendimi kotu hissediyorum. Sanki mecburmusum gibi düşünüyorum. Ancak bir de bunlardan "ay şimdiki gencler de söyle böyle" diye cikciklayan olursa hepten kan beynime sıçrıyor . anlasalar keşke biraz bizi tabii ki herkesin hakki gezmek tozmak ama gençleri darlamak nedir. Ben gencim diye her dakika enerjik olucam diye bi kanun yok ki. Görüşlerinizi merak ediyorum bu konuda. Gerçi allahtan benim basıma gelmedi ama arada rastliyorum bazı hanımların ya da beylerin tribe girip gençleri darladigina.
bu zamane gençleri diye cümleye başlayan teyzelere kır dizini evde otur teyze ahirette yok yazılıyorsun gezme peşindesin de...
bi daha bişi diyemez.. bi kere de gerisi gelir. gerçekten yaşlılara yer verelim ama kokonolara bencede yer yok
Hahaha ay alemsin ya super1.Korktuğunuzu belli etmeyin.
2.Göz teması kurmayın.
3.Kulaklıksız toplu taşıma kullanmayın.
4. Öncelik bakımından işaretlenmiş bi koltukta oturmuyor veya ayakta yolculugu imkansız kılacak objektif ve agır bi nedeni görmezden gelmiyorsanız vicdanınızı gereksiz işlerle boş yere yormayın.
Güvende ve mutlu yolculuklar dileriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?