Merhaba;
28 günde 1 adet olan kişinin yumurtlama tarihi adetin ilk günününü 1. gün olarak sayarsan yaklaşık 14. günü yumurtlama gününüz.Herkeste bu belirti olur mu bilmiyorum ama bende hangi tarafımda o ay yumurtlama oluyorsa o tarafımda şiddetli bir ağrı oluyor.Ve uzayan, şeffaf bir akıntı oluyor.1- 2 gün bu akıntı oluyor.ben bu günlerde gebe kalmak için dikkatli oluyorum.Ayrıca BABYSTART Fertil Focus - Tükürükten Ovülasyon Testini kullandım.baya ümitlenmiştim fakat verdiğim para boşuna gitti.doktoruma sordum idrarla olan ovulasyon testlerinin çok daha güvenilir olduğundan bahsetti.O tarz bir testle kesin sonucu yakalamak sanırım doğru olacaktır.
evet idrarda olanı deneyin isterseniz ben yumurtlama dönemimi hissetmeme ragmen denedim oldu herkesin gönlüne göre olsun diyorum
35-bucuk merhaba;
Bende bu ay yumurtlama günümde denedim.Zaten baya hissetmiştim.Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum.Sana bir şey soracağım.2 gün önce ovulasyon günümdü.kasıklarımda çok şiddetli ağrı var.geçmedi. sende de olmuşmuydu sonrasında.Bu acaba döllenmenin olmasının bir belirtisi mi?
kızlar doktroa gittim bebek düşünüyoruz artık diye tüm tahlileri oldum smear testi ve ulstrason muayenesi vs. oldum şükür bir sorun yokmus.artık korunmayı bıraktık.Ama folik asit vermedi neden vermedi anlamadım?ben simdi ne zaman ilişkiye girsem bebiş olma olasılıgı cok fazla regl olduktan 14-16-18 gunler yüksek demişti bir arkadas.birde folik asiti ne zaman sonra vercek sorun olurmu ?
28 günde bir regl oluyom
en son 25 martta adet oldum bu arada
merhaba arkadaşlar bende yeni aranıza katıldım ve ben yumurtlama günümü nasıl tam hesaplıycağımı bilmiyorum..normalde 25 günde bir hastalanıyorum ve şimdiki hastalanma tarıhım ayın 5şinde hastalandım yani ne zaman yumurtlama günüm yardımcı olursanız sevinirim tşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?