Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

sagol canım inşallahhhhhh gecerım.sende mı ehlıyet alıyorsun?

evet cnm bende alıcam bu ay yazılı sınavım var benimde int sorulara falan bakıyorm yeterli olur inş kitabım bile yok çünkü son 4 yılın sorularına bakıyorm..haberlerini bekliyorm yarın geçersin inş:lepi:

slm kızlar dıreksiyon sınavından geldim.alfabetik isim sırasına göre alacaklarını söylemişlerdi.sonlardayım diye sevinirken ismim söylendi.zaten bacaklarım bıle tıtrıyordu.neyse merhaba dıyerek arabaya oturdum,suratsızlar karşılık bıle vermedıakannehir
hemn emnıyet kemerımı takıyordum kı yanımdakı hocam gerek yok dedı.koltugumu duzelttım,aynalarımı duzelttım arabayı calıştırdım,vıtesi 1e attım el frenını ındırıp hareket ettım.kalkarken sola sınyalı unuttum heyacandan(
vıtesı 2ye attırdılar gıderen yokuşda arabaylada karşılaştım bır problem çıkmadı.sınyallerımı de verdım.tek hatam kalkarken sınyalımı vermedım.umarım gecmişimdır.12-13 gıbı bellı olacak sonuçlar,bellı olunca yazarım buraya.eşim şimdıden hayırlı olsun dıyor ama kesın sonuçlar bellı olmayınca içim rahat etmeyecek.

şimdıden basarılar canım.pekı cd falan da mı yok?cd den de izlesen ona göre soru çözsen daha iyi olur.ben motordan 88 trafikten 92 ilkyardımdan da 97 almıştım.hiç korkma canım geçersin

bence de şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan

en fazla 10 puan kırarlar :) geçtiin yanii geçtin :lepi: vereliniortak hihoyyyt

trafiğe bir hemcinsimiz daha hayırlı olsun a.s.

bence de şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan

en fazla 10 puan kırarlar :) geçtiin yanii geçtin :lepi: vereliniortak hihoyyyt

trafiğe bir hemcinsimiz daha hayırlı olsun a.s.

teşekkür ederim canım ya inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:
evet bende hemcinslerimi trafite görünce hoşuma gidiyor
zaman geçmiyor sanki ya 12de arayacağım sürücü kursunu

şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman cnm
çok büyük ihtimalle geçmişsindir.
allah kazasız hayırlı sürüşler versin sana trafikte inşallah

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlarrrr geçmişim:lepi:
çok mutluyum ya sürücü kursunu aradım tebrik ettıler erkeklerden yuksek aldınız bravo dedıler
kızlar 85le geçmişim.şükürler olsun
artık eşimi sağ koltuğa transfer eetım:)))))

cnm tebrik ederim..nasıldı neler yaptırdılar?park,geri vites falan yaptrdılar mı?bide onlar mı söylüyo vitesi 2ye at 3e at falan diye?

Son düzenleme:
şimdıden basarılar canım.pekı cd falan da mı yok?cd den de izlesen ona göre soru çözsen daha iyi olur.ben motordan 88 trafikten 92 ilkyardımdan da 97 almıştım.hiç korkma canım geçersin

yok cd falan yok kitabı da kurstan almadım herkes çıkmış sorulara çalış yeter falan dedi...
kursta evin yakınındaydı taşınmışlar o yüzden gtmeye üşeniyomsempatiksalakcinnibi arkadaşa sölicem o getrcek kitap,bi gözat atıyım mı ne dersin?

hayırlı olsun canım...

cnm tebrik ederim..nasıldı neler yaptırdılar?park,geri vites falan yaptrdılar mı?bide onlar mı söylüyo vitesi 2ye at 3e at falan diye?

sağol canım darısı başına.rahat bir nefes aldım artık.canım bızım buranın parkuru çok kötü özellıkle yapmışlar zaten de.yokuş,viraş,anayol ne ararsan var.ben arabayı oturdum yanımdaı hoca arkadakıler vıtes değiştir demeden değiştırme demişti.zaten yokuşa da denk geldıği için 1le devam ettım.yokuşu çıktım anayola gırdım.anayolda 2ye at dedıler 2yle devam ettım parkurun bıtmeesıne yakın 1e attım sağa çektim.canım ben gerı yapmadım yaptırmadılar.ama bılıyordum.sen hepsını öğren faydası olur.yanlız dıkkatımı dağıtmak için çok konuşturdular.sakın arkana dönüp cevaplamayacaksın.simdıden basarılar

canım ne kadar soru çözsende kıtabın yerı ayrı oluyor.benım fıkrım kıtabada bak.konulara calıştıktan sonra soru çöz daha ıyı anlarsın.bol şans tatlım

hmm anladım cnm saol,ben bizim parkuru gördm kolay bi parkur sadece bi tane lamba var o kadar düz yol yokuş falan yoktu kolay olur inş zaten daha direksiyon dersi almayı da düşünüyorm bende geçerim inş

hayırlı olsun cnm

merhaba kızlar... beni de alır mısınız kulübe :))))
inanılmaz severim araba kullanmayı...
usta direksiyon öğreticisim hatta, ama burda yapamıyorum pek, doğudayız malum...

merhaba kızlar... beni de alır mısınız kulübe :))))
inanılmaz severim araba kullanmayı...
usta direksiyon öğreticisim hatta, ama burda yapamıyorum pek, doğudayız malum...
tabi ki.. hoşgeldiin :) Şeniz

çok güzel. usta öğreticisin demek. bizde öğrenip ilerlemeye çalışıyoruz.
merhaba kızlarrrrr benıde alın aranızaaaa:kedi:

hoşgeldina.s.

BONCUKLAR: tebrik ederim canım kazanacağın belliydi zaten. çok sevindim. artık yollar senindir. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…