İnşallah canım benim senin de beklentini karşılasın rabbim en kısa zamandaİlk ignem benim öncesinde tedavim olmadı hiç zaten bir yıl geçmeden tedaviye başlamıyor doktorlar. Bir sorun sıkıntınız yok canım çok şükür neleri duyuyoruz olmaz diyip oluyor içini rahat tut elbet olur kafanı dağıt düşünme sonra bir bakmissn oluvermiş bitane
Canım ben ilk iğnemin olduğu ay tam 14. Gün adet oldum bir gün bile gecikmedi. Normalde de 28 günde bir olurum yani hiç bir gecikme veya erken olma olmadıCanım peki bide bişi sorcam iğnenin etkisiyle adet tarihinde değişme yaşadın mı öyle şeylerde diyor 10 14 sonra olmazsa adet oluyorsun gibi yan etki diyor dogrumu
Teşekkürler canım hayırlı haberlerle insCanım ben ilk iğnemin olduğu ay tam 14. Gün adet oldum bir gün bile gecikmedi. Normalde de 28 günde bir olurum yani hiç bir gecikme veya erken olma olmadı
İnşallah canım haber ver süreciTeşekkürler canım hayırlı haberlerle ins
Tamam canım seninde hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah canım haber ver süreci
Merhaba canım aynı gün olmuşuz iğneyi bende beklemedeyim cumartesi günü yapmayı düşünüyorum testi 12 gün oluyor inşallah güzel haberler veririz burada bende ilk günleri kaşık karın ağrısı şişlik oldu ama şu an bir belirti yokKizlar merhaba letu kullandım ve 15 ocakta otrivella vuruldum 16 17 18 üç günü değerlendirdik sonra gün aşırı ve karında aşırı şişkinligim var iki gündür. Bel ağrılarım ve kasık agrilarimda var iğnenin etkisi gecmismidir bir hafta oldu yada nezaman geçer nezaman test yapabilirim
Merhaba canım aynı gün olmuşuz iğneyi bende beklemedeyim cumartesi günü yapmayı düşünüyorum testi 12 gün oluyor inşallah güzel haberler veririz burada bende ilk günleri kaşık karın ağrısı şişlik oldu ama şu an bir belirti yok
Evet canım ilk ignem iğne içinde beta oldugu için onun yan etkileridir muhtemelen canımBenim hala kasık ağrım bel ağrım ve şişlik var goguslerimde de şişlik var ağrı yok ama bende anlamadım yani ins hayırlı haberler alırız ilk ignemi canım
Evet canım ilk ignem iğne içinde beta oldugu için onun yan etkileridir muhtemelen canım
İnşallah hepimiz alırız cnmİns etkisini görürsün güzel sonuç alırız canım
Canım merhaba test yaptın mıMerhaba canım öncelikle umarım istediğin gebeliğe kavuşursun. Ağrılar ve sancılar çok normal iğne sonrası herkes yaşıyor benim de 2. Ovitrelle deneyimim şuan. Ben 12. Günümdeyim. Testim negatife döndü. Şimdi eğer gebelik varsa 14. Gün gibi pozitife dönmesini bekleyeceğim. Seninki henüz yeni eğer test yaparsan pozitif çıkar yalancı pozitif oluyor o. Ortalama 10.-11. Günlerde iğne etkisi geçiyor artık. O tarihlerde yapabilirsin
Merhaba canım öncelikle umarım istediğin gebeliğe kavuşursun. Ağrılar ve sancılar çok normal iğne sonrası herkes yaşıyor benim de 2. Ovitrelle deneyimim şuan. Ben 12. Günümdeyim. Testim negatife döndü. Şimdi eğer gebelik varsa 14. Gün gibi pozitife dönmesini bekleyeceğim. Seninki henüz yeni eğer test yaparsan pozitif çıkar yalancı pozitif oluyor o. Ortalama 10.-11. Günlerde iğne etkisi geçiyor artık. O tarihlerde yapabilirsin
Canım merhaba bu sabah itibariyle regl oldum maalesef. İleri tetkiklere geçiyoruz artık yarın doktora gidiyorum ve bu ay rahim filmi çekileceğimCanım merhaba test yaptın mı
Moral bozma canım olur herşey zamanı vardır demekCanım merhaba bu sabah itibariyle regl oldum maalesef. İleri tetkiklere geçiyoruz artık yarın doktora gidiyorum ve bu ay rahim filmi çekileceğim
Çok teşekkür ederim canım inşallah senin güzel haberlerini alırızMoral bozma canım olur herşey zamanı vardır demekyani ben test yapamadım canım 10. Günüm bugün şişkinlik ve bel ağrılarım devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?