Otrivella kullananlar

İlk ignem benim öncesinde tedavim olmadı hiç zaten bir yıl geçmeden tedaviye başlamıyor doktorlar. Bir sorun sıkıntınız yok canım çok şükür neleri duyuyoruz olmaz diyip oluyor içini rahat tut elbet olur kafanı dağıt düşünme sonra bir bakmissn oluvermiş bitane

Canım peki bide bişi sorcam iğnenin etkisiyle adet tarihinde değişme yaşadın mı öyle şeylerde diyor 10 14 sonra olmazsa adet oluyorsun gibi yan etki diyor dogrumu

İnşallah canım benim senin de beklentini karşılasın rabbim en kısa zamanda

Canım peki bide bişi sorcam iğnenin etkisiyle adet tarihinde değişme yaşadın mı öyle şeylerde diyor 10 14 sonra olmazsa adet oluyorsun gibi yan etki diyor dogrumu
Canım ben ilk iğnemin olduğu ay tam 14. Gün adet oldum bir gün bile gecikmedi. Normalde de 28 günde bir olurum yani hiç bir gecikme veya erken olma olmadı

Merhaba canım aynı gün olmuşuz iğneyi bende beklemedeyim cumartesi günü yapmayı düşünüyorum testi 12 gün oluyor inşallah güzel haberler veririz burada bende ilk günleri kaşık karın ağrısı şişlik oldu ama şu an bir belirti yok

Benim hala kasık ağrım bel ağrım ve şişlik var goguslerimde de şişlik var ağrı yok ama bende anlamadım yani ins hayırlı haberler alırız ilk ignemi canım

Benim hala kasık ağrım bel ağrım ve şişlik var goguslerimde de şişlik var ağrı yok ama bende anlamadım yani ins hayırlı haberler alırız ilk ignemi canım
Evet canım ilk ignem iğne içinde beta oldugu için onun yan etkileridir muhtemelen canım

Canım merhaba test yaptın mı

Canım merhaba bu sabah itibariyle regl oldum maalesef. İleri tetkiklere geçiyoruz artık yarın doktora gidiyorum ve bu ay rahim filmi çekileceğim
Moral bozma canım olur herşey zamanı vardır demek yani ben test yapamadım canım 10. Günüm bugün şişkinlik ve bel ağrılarım devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…