Çok teşekkür ederim canım inşallah senin güzel haberlerini alırız
Merhaba aynı gün iğne olmuşuzbende de kasık batmaları oluyor test için 14.günğ bekliyorum geçen ay 9.gün pozitif görüp umutlanmıştım 14te negatife dönmüştüm
Merhaba canım aynı gün olmuşuz iğneyi bende beklemedeyim cumartesi günü yapmayı düşünüyorum testi 12 gün oluyor inşallah güzel haberler veririz burada bende ilk günleri kaşık karın ağrısı şişlik oldu ama şu an bir belirti yok
Canım 12.13. gün bir gebenin gunlugunun testlerinden yaptım silik çizgi çıktı dün 14. Gün başka marka kaset test yaptım negatif çıktı bugün 15. Günüm adet olmadim test TE yapmadım negatif görünce umudum kalmadiCanim merhaba tets yaptın mi
Canım 12.13. gün bir gebenin gunlugunun testlerinden yaptım silik çizgi çıktı dün 14. Gün başka marka kaset test yaptım negatif çıktı bugün 15. Günüm adet olmadim test TE yapmadım negatif görünce umudum kalmadi
Bekle canım Allah tan ümit kesilmez erken gebelik mi yaptın kaset test miBenimde 15. Gün adet olmadım hala az önce test yaptım negatif
Bekle canım Allah tan ümit kesilmez erken gebelik mi yaptın kaset test mi
Merhaba canım negatif çıktı kan sonucumMerhaba canm test yaptın mı
Merhaba canım negatif çıktı kan sonucum
İnşallah pozitife doner canım iki gün önce gece çok karın kasik ağrısı yasadim iki gündür de adet olacak gibi ağrı var hafif karın kasik ağrısı 13. Gün iğne etkisiyle baya pozitif çıkar mı diye düşünüyorum olsaydı dün yaptigim testte de çıkardı ama diyorum bilmiyorum en iyi adet gecnesini beklemekKaset yaptım çok okudum 20 21 güne kadr negatif çıkıp kanda pozitif öğrenen oluyormuş bakalım hayırlısı canım hiç belirtilerin varmı ağrın falan
İnşallah pozitife doner canım iki gün önce gece çok karın kasik ağrısı yasadim iki gündür de adet olacak gibi ağrı var hafif karın kasik ağrısı 13. Gün iğne etkisiyle baya pozitif çıkar mı diye düşünüyorum olsaydı dün yaptigim testte de çıkardı ama diyorum bilmiyorum en iyi adet gecnesini beklemek
Canım dün 14.günümdü kan verdim hasta olmadım daha. Umut yok bence yaNezaman yaptirdin kan verdi. Canım hasta oldun mu
Canım dün 14.günümdü kan verdim hasta olmadım daha. Umut yok bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?