Otrivella kullananlar

Canim merhaba tets yaptın mi
Canım 12.13. gün bir gebenin gunlugunun testlerinden yaptım silik çizgi çıktı dün 14. Gün başka marka kaset test yaptım negatif çıktı bugün 15. Günüm adet olmadim test TE yapmadım negatif görünce umudum kalmadi

Benimde 15. Gün adet olmadım hala az önce test yaptım negatif

Kaset yaptım çok okudum 20 21 güne kadr negatif çıkıp kanda pozitif öğrenen oluyormuş bakalım hayırlısı canım hiç belirtilerin varmı ağrın falan

Kaset yaptım çok okudum 20 21 güne kadr negatif çıkıp kanda pozitif öğrenen oluyormuş bakalım hayırlısı canım hiç belirtilerin varmı ağrın falan
İnşallah pozitife doner canım iki gün önce gece çok karın kasik ağrısı yasadim iki gündür de adet olacak gibi ağrı var hafif karın kasik ağrısı 13. Gün iğne etkisiyle baya pozitif çıkar mı diye düşünüyorum olsaydı dün yaptigim testte de çıkardı ama diyorum bilmiyorum en iyi adet gecnesini beklemek

Yani benim 9.gun poztifiti 11.gun negatifti iğnenin etkisi geçmişti 11.gun bende 14.gun adet beklenen biseymis ama canım olmadık yani bende anlamadım bir iki gün daha bekleyip gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…