oturalım bütün acılara ağlayalım ..

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
Biraz kırıcı bir sekılde ayrıldım.kendime yedirtmiyorum çok fedakarlık sonunda bu durum .evet son noktayı ben koysamda aslında o bitirdi.

hayatım fazla olumsuz işsizim iş bulamıyorum herkes evlendi çoluk çocuk .. nişan tarihi belliyken bitti ve bitiş nedenlerim arasında belli yaşananları ailem biliyor haliyle.evet herkes ayrılır ben çeyiz bakarken ayrılığa sürükleyen bir mesaj alarak bitti

Annem , bugün odama geldi ve eğer sana bunu derse Şen'de bunu de tarzında yorum yaptı ..tamam beni düşündü belki ama hoppp en basa sardım ben ... açmasın kimse konusunu anlatıyorum kotu niyetli degıldim dese de sinirlendim bağırdım ağladım .. Öylece bos bos oturuyorum
İş güç
Sevmediğim şehir
Ayrılık
Hak ettiğim konuma yıllar oldu gelememek
Yıllar oldu eve bağlanmak unv farklı şehirde okuduğum ıcın çevrem Yok denecek kadar az Yok belki de .. çoğu evlenip gitti o Da yok aslında veya ..

Oturdum çok beğenip aldığım küpeyi takacak yerim Yok diye bide ona ağladım temizlik yaparken oyalanıyorum ki gün geçsin günü bitirmek ıcın iş yapmak veya . Üzülüyorum ben ya çok üzülüyorum ..

Ayrilik nedenini tam olarak belirtseydin daha iyi yardimci olabilirdik belki

Bi de soyle dusun kuzum ya evlendikten sonra bu problemler ciksaydi ortaya.... o zaman daha kotu olurdu daha cok yipranirdin emin ol

Madem ki kaderinde ayrilik varmis sukret ki en azindan nisanliyken atlattin evlenince ayrilmak daha zor

Ayrilik nedenini tam olarak belirtseydin daha iyi yardimci olabilirdik belki

Bi de soyle dusun kuzum ya evlendikten sonra bu problemler ciksaydi ortaya.... o zaman daha kotu olurdu daha cok yipranirdin emin ol

Madem ki kaderinde ayrilik varmis sukret ki en azindan nisanliyken atlattin evlenince ayrilmak daha zor
Ayrılık nedenim çocuğu yönlendirir gibi beni yonlendırmeye çalışması ..

Bunların hepsi geçecek biliyorsun değil mi?
Sadece zamana bırak....
Eminim bir gün yine güneş senin için doğacak ve hiç olmadığı kadar parlayacak senin için ondan sonra hep güzel günler seninle olacak En Büyük KK
Ya duygulandırdın beni biliyor Muş'un
Çok tşk ederim
Agır bi sabır testinden geciyorum suan haklısın dort senedir şimdi geçer diye beklediğim ıcın geçmek bilmedi bana ..

Dert üstüne derdin olmasın yeter ki ...
Hepsi bir gün geçecektir mutlaka , böyle kalmicak ki .Üzülme .

Ya duygulandırdın beni biliyor Muş'un
Çok tşk ederim
Agır bi sabır testinden geciyorum suan haklısın dort senedir şimdi geçer diye beklediğim ıcın geçmek bilmedi bana ..
Bak dediklerim doğru gercekten bende senin durumunda oldum umutsuz mutsuz bitkin canından bezmiş boşuna oksijen tüketen bir canlı, hatta dedim yaşaması gereken okadar insan varken niye onlar ölüyor ve ben yaşıyorum dedim.. samimi söylüyorum aynen öyle dedim ! Senin kadar ağır şeyler yaşamadım ama evet..

Sonra da demekki göreceğim günler daha varmış dedim belki güzel günler belki kötü günler bilemeyiz hiçbirimiz.
Ama bir şeyden emin olabiliriz ki her ne yaşadıysak bize bir tecrübe bir ders oldu ileride tekrar aynı hataları yapmamak yaşamamak için:)
Düşünsene bu yaşadıklarından ders çıkardın ileride tam aynı hataya düşecek ken bunu hatırlayıp u dönüşü yapman senin için iyi olmazmi ? Olur tabiki !

İnan bana 1 yilda okadar cok sey yaşadım ki bende öyle türlü türlü insan gordum ki şimdi karşıma çıksa otur insan yada türevleri nasıl davranacağını gayet iyi biliyorum :)

Biz bazen sırf karşımızdaki mutlu olsun uzulmesin diye kendimizden vazgeçiyoruz.
Yapmamız gereken şey aslında kendimizi on planda tutmak birazda mutluluğu kendimizin hakkettiğine inanmak, mutluluğu kendimize çok görmemek.

Bende kötü olduğum zamanlarda kendimi burda buldum destek çıkan kk hanımları oldu...
Çok da güzel arkadaşlıklar edindiğimi söylemem gerekir. 2016 da başıma gelen en güzel şey kk hanimlari oldu

En Büyük KK

Son düzenleme:
Kulağınız mı delik değil neden küpe olmadı?:))))
Bazen insanların dibe vurduğu anlar vardır onları yaşıyorsun geçecektir üzülme
Daha güçlü bir sen bulacaksın karşında

Agir seyler ust uste gelir de dayanir bekler de insan.. O biriken seyler basit bi seye alakasiz bi yerde patlar, bosalir..
Hepsi gececek inan. Sadece daha guclu olman umutla beklemen gerekiyor. Biliyorum zor, sabirsiziz ama biz uzulsek de tepkisiz kalsak da her sey zamanla yolunu bulup gidecek. Istediklerimiz elbet bir gun olacak.
Ama simdi aglama. Ben hepinizin yerine, butun acılara ağlarım, hatta su anda dolu bile gözlerim...
Ama biliyorum hepsi gececek.
Sadece daha guclu durabilmemiz lazim.

Ah ben sen sana hayatımı anlatsam şükredersin.kötü bi evlilik boşanma.sonra şehir değişikliği sonra bi cafe açtım ve battım baya dibe vurdum bi dünya borç aileme karşı mahcup oldum çünkü onlardanda para istemek zorunda kaldım.sonra baktım isyan etmekle mutsuz olmakla olmuyor fotoğrafçılık kurslarına gittim zor şartlarda gittim maaş almadan fotoğrafçıların yanında çalıştım sırf öğrenebilmek için.şimdi istanbulda tek başına yaşıyan ve kendi parasını kazanan her türlü sıkıntıyada eyvallah diyebilen biriyim.unutma geldimi üst üste gelir önemli olan güçlü olabilmek bigün mutluluk haberlerinide okuruz inşallah :dua:

Bazen böyle her şey üst üste gelir ve hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek gibi gelir.
Emin ol herkesin hayatında zaman zaman böyle dönemler oluyor.
Değişmeyen tek şey değişimdir hiçbişey aynı kalmaz zamana bırak bunları düşünme.

Benzer seyler yasadım ayrılık işsizlik arkadaşsızlık depresyon eve kitlenme vesaire...bir süre sonra alıştım ...ne bileyim hayat çok b.k galiba

Benzer seyler yasadım ayrılık işsizlik arkadaşsızlık depresyon eve kitlenme vesaire...bir süre sonra alıştım ...ne bileyim hayat çok b.k galiba
Aynı şeyleri yaşıyoruz desene
Peki düzeltmek ıcın uğraşanda mı düzelmedi

Bazen böyle her şey üst üste gelir ve hiç bitmeyecek hiç geçmeyecek gibi gelir.
Emin ol herkesin hayatında zaman zaman böyle dönemler oluyor.
Değişmeyen tek şey değişimdir hiçbişey aynı kalmaz zamana bırak bunları düşünme.
İnş dort yıldır boyle olunca bilmiyorum sıkıldım :(

Ah ben sen sana hayatımı anlatsam şükredersin.kötü bi evlilik boşanma.sonra şehir değişikliği sonra bi cafe açtım ve battım baya dibe vurdum bi dünya borç aileme karşı mahcup oldum çünkü onlardanda para istemek zorunda kaldım.sonra baktım isyan etmekle mutsuz olmakla olmuyor fotoğrafçılık kurslarına gittim zor şartlarda gittim maaş almadan fotoğrafçıların yanında çalıştım sırf öğrenebilmek için.şimdi istanbulda tek başına yaşıyan ve kendi parasını kazanan her türlü sıkıntıyada eyvallah diyebilen biriyim.unutma geldimi üst üste gelir önemli olan güçlü olabilmek bigün mutluluk haberlerinide okuruz inşallah :dua:
Tşk ederim inş dizinde Allah yardımcınız olsun Allah paranızın bereketini versin inşallah

Agir seyler ust uste gelir de dayanir bekler de insan.. O biriken seyler basit bi seye alakasiz bi yerde patlar, bosalir..
Hepsi gececek inan. Sadece daha guclu olman umutla beklemen gerekiyor. Biliyorum zor, sabirsiziz ama biz uzulsek de tepkisiz kalsak da her sey zamanla yolunu bulup gidecek. Istediklerimiz elbet bir gun olacak.
Ama simdi aglama. Ben hepinizin yerine, butun acılara ağlarım, hatta su anda dolu bile gözlerim...
Ama biliyorum hepsi gececek.
Sadece daha guclu durabilmemiz lazim.
Haklısınız benım ağlamam oyle sebepsiz alakasız oldu ki bi anda patladı işte

Kulağınız mı delik değil neden küpe olmadı?:))))
Bazen insanların dibe vurduğu anlar vardır onları yaşıyorsun geçecektir üzülme
Daha güçlü bir sen bulacaksın karşında
İnşallah

Aynı şeyleri yaşıyoruz desene
Peki düzeltmek ıcın uğraşanda mı düzelmedi
Maalesef canım benim elimde değil ki hersey gerçekten umutsuz yaşanmaz ama böyle de çok zor elimden geliyor da ben mi yapmıyorum.... uğraş dur bişeyler olursa uğraştım oldu diyorlar olmazsa da nasibim Yok deniyor...aslında kader başka bişey değil

içinde her şey çiçek pıhtılarına dönüşecek bir gün gelecek hiç ağlamayacaksın:)

Back
X