oturalım bütün acılara ağlayalım ..

Biraz kırıcı bir sekılde ayrıldım.kendime yedirtmiyorum çok fedakarlık sonunda bu durum .evet son noktayı ben koysamda aslında o bitirdi.

hayatım fazla olumsuz işsizim iş bulamıyorum herkes evlendi çoluk çocuk .. nişan tarihi belliyken bitti ve bitiş nedenlerim arasında belli yaşananları ailem biliyor haliyle.evet herkes ayrılır ben çeyiz bakarken ayrılığa sürükleyen bir mesaj alarak bitti

Annem , bugün odama geldi ve eğer sana bunu derse Şen'de bunu de tarzında yorum yaptı ..tamam beni düşündü belki ama hoppp en basa sardım ben ... açmasın kimse konusunu anlatıyorum kotu niyetli degıldim dese de sinirlendim bağırdım ağladım .. Öylece bos bos oturuyorum
İş güç
Sevmediğim şehir
Ayrılık
Hak ettiğim konuma yıllar oldu gelememek
Yıllar oldu eve bağlanmak unv farklı şehirde okuduğum ıcın çevrem Yok denecek kadar az Yok belki de .. çoğu evlenip gitti o Da yok aslında veya ..

Oturdum çok beğenip aldığım küpeyi takacak yerim Yok diye bide ona ağladım temizlik yaparken oyalanıyorum ki gün geçsin günü bitirmek ıcın iş yapmak veya . Üzülüyorum ben ya çok üzülüyorum ..
Aynı ben gibisin canım bende eski eşimle kötü bir şekilde ayrıldım üstelik ne adam oldu ne peşimi bıraktığı var ben de iki üniversite mezunuyum bankacıyım ama 4 senedir iş yok güç Yok yaş oldu 35 herkes evlendi çoluk çocuğa karıştı ayrıca etrafımda yani yakın mesafemde hiç çıkıp gezebileceğim dertleşebileegim bir tane arkadaşım yok evde oyalanmak için burada takılıyorum temizlik yapıyorum elektrik süpürgesi ters çevrilse tekmeyi yapıştırıyorum birde üzerine küfür ediyorum sanki karşımda insan varmış gibi kafayı yemek üzereyim artık

Aynı ben gibisin canım bende eski eşimle kötü bir şekilde ayrıldım üstelik ne adam oldu ne peşimi bıraktığı var ben de iki üniversite mezunuyum bankacıyım ama 4 senedir iş yok güç Yok yaş oldu 35 herkes evlendi çoluk çocuğa karıştı ayrıca etrafımda yani yakın mesafemde hiç çıkıp gezebileceğim dertleşebileegim bir tane arkadaşım yok evde oyalanmak için burada takılıyorum temizlik yapıyorum elektrik süpürgesi ters çevrilse tekmeyi yapıştırıyorum birde üzerine küfür ediyorum sanki karşımda insan varmış gibi kafayı yemek üzereyim artık
Aynıyız hemde çok aynı

Back
X