- Konu Sahibi sonkafautucu
-
rahatsiz oldum ,uzuldum lafina de , konus.muhtemelen isine karistigin icin kizginlikla soyledi.yaninda ol babasi yok kim bilir neler yasadiBenim nişanlım 2 milyar alıyo diye küçük görmesi canımı sıktı ben onun için elin adamlarına yalan söylemek zorunda kalıyorum onun bana yaptığı hakaretler bir değil ki sürekli böyle
Off çok güldürdün beni ya :)) hıyarlı baba gibi haha
kendisi ne mezunu ne kadar maas alıyorda bu kadar hırslıca istiyor.herkes iyi maas alan birini ister ama hırsla istemek zararlı .bugun size tasıdı eve gelenleri daha sonra nolcak .tartısmaya bile gerek yok . hırs kurbanı olmasa iyiMerhaba arkadaşlar kuzenimim bazi sorunları varda bu sorunlar banada sorun olmaya başladı artık bende sizlere danışmak istedim..
Kuzenimle evlerimiz çok yakın onlar gecekonduda biz normal apartman dairesinde oturuyoruz.
Evlenmek için goruculer gelmek istiyo ama adamları hep bizim evimize çağırıyo evimizde tadilat var badana oluyo bilmem ne diyede sürekli yalan söyluyo onun yüzünden bizde yalan söylemek zorunda kalıyoruz.
Gecekondu oturmak utanılacak bişey değil ki bu onun elinde olan biseyde değil defalarca söyledik ama anlamiyo babası vefat etti onu bile herkesten gizliyo isyerindeki arkadaşlarından sakliyo annesinden utaniyo falan daha bunun gibi pek çok şey var. Simdide zengin biriyle evlenmeye takmış kafayı gözünü çok büyük hırs büyümüş. Bugün teyzemle onu uyarmak istedik ama bize bi sürü laf söyledi tartıştık falan bana söylediği aynen şöyle; kusura bakmada ben senin gibi 2 milyar maaş alan biriyle evlenemem evde mi kaldım..Ben onun iyiligini isterken onun bana böyle konuşması çok zoruma gitti. Sizce bundan sonra yine istemeye geldiklerinde evimize kabul edelim adamları?
Yerden yere vurdugumuzu ne biliyosunuz yanimizda miydiniz ben ona sadece dedim ki önce hayırlısı işte Allahtan Allah zaten sonra gönlüne göre verir diye.. Sırf bu sözüme kızdı anlatabildim mi?Sizin eşinizin ne kadar maaş aldığını nerden biliyor sizin şu kuzen?
Siz mi söylediniz yoksa ailenizmi?ayıp değilmi böyle şeyleri konuşmak?Ben kaç yıldır evliyim ailemde dahil hickimseye asla elimize ne kadar para geçtiğini söylemem.
Kuzeninizde haklı olarak bir aşağılık kompleksi oluşmuş. Aslında cidden uzman yardımı alması gereken bir durumda.
Keske yakınları sizler gibi onu yerden yere vurmak yerine yardımcı olsa bu konuda..
Hiç bişey yaşadığı yok kimsenin onu ezdigi küçük gördüğüde yok adamlara ilk sorduğu soru ne kadar maaş aliyosun oluyo adamlarda kaçıyo resmen bende uyardim millete maaşını sorma önce bi başka şeyler sor huyunu suyunu kötü aliskanligi var mı falan bunları öğren dedim yanlış bi konuşma mı bu?kimbilir neler yaşadı da böyle oldu.
ayrıca neden zengin koca bulamasınki?? neden olmasın ki? zenginle evlenen kadınlarda ne olması gerekiyor?
size söylediği hoş değil ama.durduk yere dememiştir heralde. belliki sinirlenmiş
Yerden yere vurmak sadece bir deyimdir. Ve fiziksel bir eylemi ifade etmez.sizin bir tavrınız bakışınız yada herhangi bir sözünüz de buna neden olabilir.şu an açtığınız konuda artık onun goruculerini evinize almayacaginizi söylüyorsunuz.. (düşünüyorsunuz )bunun gibi. .Yerden yere vurdugumuzu ne biliyosunuz yanimizda miydiniz ben ona sadece dedim ki önce hayırlısı işte Allahtan Allah zaten sonra gönlüne göre verir diye.. Sırf bu sözüme kızdı anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?