Oturduğu evden utanan kuzen

kimbilir neler yaşadı da böyle oldu.

ayrıca neden zengin koca bulamasınki?? neden olmasın ki? zenginle evlenen kadınlarda ne olması gerekiyor?

size söylediği hoş değil ama.durduk yere dememiştir heralde. belliki sinirlenmiş

Eksiği para diye paraya takmış ama zengin koca bulup napcak zengin adamların çoğu aldatıyor zaten rahat mı bırakırlar sanıyor

Okuyup, çalışayım paramı kazanayım zengin olayım diyeceğine zengin koca istiyorum diyenlerden nefret ediyorum. Bütün zengin adamlarda kucağını açmış seni bekliyordu. Tövbe Allahım.

Kuzeninizin acil tedaviye ihtiyacı var babasının vefatını bile saklayan, utanan biri normal değil

Benim nişanlım 2 milyar alıyo diye küçük görmesi canımı sıktı ben onun için elin adamlarına yalan söylemek zorunda kalıyorum onun bana yaptığı hakaretler bir değil ki sürekli böyle
rahatsiz oldum ,uzuldum lafina de , konus.muhtemelen isine karistigin icin kizginlikla soyledi.yaninda ol babasi yok kim bilir neler yasadi

Sizin eşinizin ne kadar maaş aldığını nerden biliyor sizin şu kuzen?
Siz mi söylediniz yoksa ailenizmi?ayıp değilmi böyle şeyleri konuşmak?Ben kaç yıldır evliyim ailemde dahil hickimseye asla elimize ne kadar para geçtiğini söylemem.
Kuzeninizde haklı olarak bir aşağılık kompleksi oluşmuş. Aslında cidden uzman yardımı alması gereken bir durumda.
Keske yakınları sizler gibi onu yerden yere vurmak yerine yardımcı olsa bu konuda..

Off çok güldürdün beni ya :)) hıyarlı baba gibi haha

O haldeyken toplu foto bile cekilmistik. Adam o halde fotosunun cekilmesinde bile bir sorun gormedi dusun

Ama sonra erkek kardesim gizli gizli fotoyu silmis. Cunku adamin butun takimlar ortadaydi, onun adina kardesim utanmista biz bakmayalim diye silmis

Kim bilir neler yaşadı. Kuzeniniz rahatsız bence. Umarım bir kendine gelme Yaşar. Bu arada ben olsam yardım ederdim.

kendisi ne mezunu ne kadar maas alıyorda bu kadar hırslıca istiyor.herkes iyi maas alan birini ister ama hırsla istemek zararlı .bugun size tasıdı eve gelenleri daha sonra nolcak .tartısmaya bile gerek yok . hırs kurbanı olmasa iyi

Belki durumu kötü diye zengin biriyle evlenmek istiyordur ama bu çirkefleşmesini gerektirmez.
Artık rahat yaşamak istiyorum o yüzden durumu iyi biri nasip olsun demek başka ben senin gibi iki bine talim edemem demek başka.
Pskolojisi bozuk sanırım kuzeninizin.
İsteme olaylarını artık kabul etmeyin bence önünde sonunda evlerini görecekler istemeye gelen kendi evlerine gitsin birşeyleri saklamak niye.

Aklı selim, kazancı iyi, okumuş, kültürlü birisi, bu tarz sağlık sorunları olan, durumunu hazmedemeyen, ailesinden utanan, yaşantısını kabullenememiş biriyle değil evlenmek, arkadaş bile olmaz.

Bir kadının en güzeli, kendini geliştireni ve kendisiyle barışık olanıdır.

zaten zenginlerde para yedirecek kişi arıyor davul bile dengi dengine demişler her zaman için denklik önemli dizilerdeki gibi bir hayat yok...

Yerden yere vurdugumuzu ne biliyosunuz yanimizda miydiniz ben ona sadece dedim ki önce hayırlısı işte Allahtan Allah zaten sonra gönlüne göre verir diye.. Sırf bu sözüme kızdı anlatabildim mi?

Hiç bişey yaşadığı yok kimsenin onu ezdigi küçük gördüğüde yok adamlara ilk sorduğu soru ne kadar maaş aliyosun oluyo adamlarda kaçıyo resmen bende uyardim millete maaşını sorma önce bi başka şeyler sor huyunu suyunu kötü aliskanligi var mı falan bunları öğren dedim yanlış bi konuşma mı bu?

Yerden yere vurdugumuzu ne biliyosunuz yanimizda miydiniz ben ona sadece dedim ki önce hayırlısı işte Allahtan Allah zaten sonra gönlüne göre verir diye.. Sırf bu sözüme kızdı anlatabildim mi?
Yerden yere vurmak sadece bir deyimdir. Ve fiziksel bir eylemi ifade etmez.sizin bir tavrınız bakışınız yada herhangi bir sözünüz de buna neden olabilir.şu an açtığınız konuda artık onun goruculerini evinize almayacaginizi söylüyorsunuz.. (düşünüyorsunuz )bunun gibi. .
Ve kuzeniniz ciddi anlamda tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık yaşıyorken siz çözümü bu şekilde bulmuşsunuz. .bu yerden yere vurmak değilmi acaba?

Tamam utanabilir ne var bunda sizin durununuz iyi olduğu için ve normal bir dairede oturduğun için anlamıyor olabilirsin empati kuramıyor olabilirsin belli ki babası da olmadığı için çok sıkıntılar yaşamış aynı sıkıntıları evlenince de yaşamak istemiyor. Yargılamak yerine dostça yaklaşın konuşun. Demek ki evleri görücü çağıracak uygunlukta değil. İstediğini yapar istediği gibi bir koca adayı arar bu sizi hiç ilgilendirmez. Anne babanız görücüleri kendi evlerine kabul ediyorsa laf demekte size düşmez bence.

Bir insanın evi gecekonduysa ve bunu yadırgıyacak etrafta lnsanlar veya arkadaş var ise onları eve çağırmaz , bunu laf etmeyecek yada küçük görmeyecek insanlarla samimiyet kurar doğrusu bu ,

Tanıdığım biri wardı gecekondu değil ama orta halli bi ewde oturuyordu bi Ada'm buldu Amerika'da yaşayan para babası resmen, çıktılar falan işte nişan olcak Ada'm bunu terk etti.
Sonra Ada'm şunları söylemiş; Akşam olunca çekyatı açıp yatıyo ama ondaki hawa Seda Sayan'da yok. Köşedeki lokantada yemek yiyecek parası yok ama 700 lira hesap ödettirdiği en pahalı yerlere yemek istiyor.
Kız da Ada'mı iyi sömürdü Ada'mın ailesinin yazlığının tadilatına kadar karıştı, alışverişin gırlası, telefonlar, ayakkabılar, saatler herşeyin en pahalısı hep markalı yani görgüsüzlüğüyle adamı elinden kaçırdı şimdi girdi bi işe çalışıyor yeni zengin bi sevgili bulana kadar!!!!
Yani Allah kimseyi sonradan görme etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…