Oturduğumuz evde biri intihar etmiş

Perimasali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
837
437
73
iyi geceler yakın zaman önce annemler için bir daire kiraladık bu daire iki yıla yakındır boştu .ev sahibinin işleri kötüye gitmiş şehir değiştirmişler sözde dönme ihtimaline karşı kimseye vermemişler neyse biz tuttuk daireyi bugün bir tanıdıkla laf lafı açtı . Bu tanıdık annemlerin oturduğu evde iki yıl önce bir doktorun oturduğunu adamın bu evde silahla intihar ettiğini ve öldüğünü söyledi o nedenle iki yıl kimse tutmamış . Haberlerde arattım gerçekten o site.Şimdi ben şoka girdim acayip psikolojim bozuldu sizce ne yapmalıyım anneme söylersem eminim oda şoka girer ve huzursuz olur söylemesemde olmaz .annemler maddi açıdanda bayağı zorlandığı bir döneme girdiler nakliye filan derken Yen'i bir ev külfet olur.ama şu anda ben bile o eve gitmek istemiyorum canım annemde aklımda . Sonra düşünüyorum annemlerde çok düşünürse bu konuyu psikolojisi bozulabilir . Komşularda geldi birşey söylemedi bu konuda .yarın arayıp özellikler sorucam ev ile ilgilenen komşuya.Siz olsanız ne yapardınız ?

hiç konuyu açıp da yaşlı başlı insanların kafasını bulandırmayın
her evde ölen birisi oluyorki ne olacak yani...

Canim suanlik bisey soyleme annenlere bosuna onlarinda huzuru kacmasin evet urkutucu bi durum ben olsam soylemezdim

Şimdi ne desem bilemedim evet huzursuz edici ama gerçekçi dusunursen ev lanetli değil ya annenize bir zararı yok.annenize söylemeyin bence.gerci bir yerden duyarsa o da kötü.intihar sebebiyle olmuş ama her evde bir insan olebiliyor böyle dusunun

Valla şimdi hayal etmeye çalıştım, kendi oturduğum evde önceden biri intihar etmiş olsa ne yapardım diye, hiç etkilenmezdim bence. Yani intihar veya normal ölüm. İlla ki evlerde birileri ölüyor, birileri doğuyor. Bu kadar rahatsız olmanıza gerek yok bence...

Hiçbir şey yapmazdım. Alt tarafı biri ölmüş. Onbinlerce kişi evinde uyurken ölüyor, e nolmuş? Daha sonra bu evler kiraya veriliyor, ah mustafa burada öldü kalsın mı diyorlar?

Korkmayın adam öcü gibi gezmiyordur akşam vaktinde.
Doğal olayları mistikleştirmeyin. Adam bir şekilde ölmüş
Geçmişte, bitmiş
Önünüze bakın

İlk anda okuyunca birden korkunç geldi ama sonra mantıklı düşününce korkmak mantıksız geldi. Sonuçta ölüm hepimizin başına gelecek. İntihar da olsa başka türlü de olsa... bence annene söyleyip aklını karıştırma.

Etkilenmeniz normal ama bence çok düşünmeyin kimbilir ne evlerde neler neler oluyo belki sizin oyurduğunuz evde bi cinayet işlendi belki bir kıza tecavüz edildi yani takılmayın okadar hayatta neler oluyo malesef çok itici ve soğuk kanlı bi yorum yazdığımın farkındayım ben bile şuan şaşıyorum kendime.
Bilmiyomuş gibi davranın bilmediği şey onu üzmez sonuçta

Diğer evlerde de ölüm, intihar, dayak, açlık , cinayet v.s her şey olabilir. Bunu düşünmek psikoloji cokuntusunden başka işe yaramaz.

Söyleyen kişinin isguzarligi. Tutulmuş bitmiş, neden konuşuyorsun.
Bence ailenize söylemeyin. Etkilenebilirler. Gereksiz huzursuzluk.

Bence söyleme bostan yere huzursuz olacaklar ..filmlerdeki gibi lanetli ev değil sonuçta birisi intihar etmiş evet ben de tirsardim..ama annelere soylesen tasinmayacaklarina göre boşa huzursuz etme.Belki de anneler biliyor sen huzursuz olma diye soylemiyorlar.

Ne ağzı boş milletiz ya sana niye anlatmışlar ki bari siz ailenize anlamayın da aileniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…