- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi Perimasali
-
hiç konuyu açıp da yaşlı başlı insanların kafasını bulandırmayıniyi geceler yakın zaman önce annemler için bir daire kiraladık bu daire iki yıla yakındır boştu .ev sahibinin işleri kötüye gitmiş şehir değiştirmişler sözde dönme ihtimaline karşı kimseye vermemişler neyse biz tuttuk daireyi bugün bir tanıdıkla laf lafı açtı . Bu tanıdık annemlerin oturduğu evde iki yıl önce bir doktorun oturduğunu adamın bu evde silahla intihar ettiğini ve öldüğünü söyledi o nedenle iki yıl kimse tutmamış . Haberlerde arattım gerçekten o site.Şimdi ben şoka girdim acayip psikolojim bozuldu sizce ne yapmalıyım anneme söylersem eminim oda şoka girer ve huzursuz olur söylemesemde olmaz .annemler maddi açıdanda bayağı zorlandığı bir döneme girdiler nakliye filan derken Yen'i bir ev külfet olur.ama şu anda ben bile o eve gitmek istemiyorum canım annemde aklımda . Sonra düşünüyorum annemlerde çok düşünürse bu konuyu psikolojisi bozulabilir . Komşularda geldi birşey söylemedi bu konuda .yarın arayıp özellikler sorucam ev ile ilgilenen komşuya.Siz olsanız ne yapardınız ?
Ne olmus ki intihar ettiyse. Vahsi bi cinayet olsa belki takardim ama boyle bi durumda arkasindan bi dua ederdim heralde sadece.
Bende hayalet olup gelicek hali yok ya yazıcaktımCinayet olsa dimi insan illaki tedirgin olur güvensiz bulur o evi.
Mezardan çıkacak hali yok ya adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?