Oturduğumuz evde biri intihar etmiş

Benim karsi komsumum tek cocugu oglu bu oturdugumuz evin catisinda intihar etmis, kadin hala oturuyor 19 yasinda gelin gelmis suan 86 yasinda.

benim oturdugum dairedende bir ölü ciktiktan sonra oturanlar en fazla 2 sene oturmus cikmis. Bizimde suan 2 bucuk sene oldu hadi bakalim:)

Bence takmayin unutun gitsin.

Seni cok iyi anliyorum.

Dogumlar kadar ölümlerde hayatin icindedir. Her ölümün elbet bir sebebi vardir. Olayi büyütüp annenizinde huzurunu kaçırmayın bence. Duymuş olsa bile cokta onemsememesi konusunda destek vermelisiniz. Adam mezarindan hortlayip gelmez merak etmeyin

Tamam kötü bir olay ama sonuçta o da bir ölüm şekli. İçinde ölüm gerçekleşen bir sürü ev var. Bu kadar büyütmeyin .

başka eve geçmek sizi maddi olarak zorlayacaksa yapacak bir şey yok. huzursuz olur insan ama sonuçta zararı olacak bir durum değil. Bana kalırsa annenlere sakın söyleme. bunu bilmek sadece huzursuz eder insanı onun dışında hiçbir yararı yok. hem şöyle düşün ev yeni olmadığı sürece o evde illa ölen olmuş oluyor. bir de bunu öğrenip "aman ne fark eder bana ne" diyecek de bir sürü insan var. hiçbir şey olmaz merak etme sen. Böyle olaylarda paranormal olaylar ruhlar periler falan olsa yaşanacak ev kalmazdı :)

Bence söyleyip insanları huzursuz etme bizim apartmanda da biri intihar etmişti ama o eve girenler oldu bunu da biliyorlardı.Ölüm her an olabilir normal ölse de ölüm intihar olsa da ölüm evden kaynaklanan bir sebepten intihar etmemiş ki

milletin ağzı torba olsa ve büzebilseydim susardım. ama anneniz sizden duymadığı şeyi güzelce yerleştiği evde patavatsız bi misafirden pekala duyacaktır. 'sendeki de iyi cesaret' diye başlayan.. el mahkum taşınamayacak ama sizin hissettiğinizi içten içe hissetmeye başlayacaktır. bu psikolojik birşey. ben oldukça soğukkanlıyımdır ama ben de o evde kalamaz, yatıp uyuyamazdım. ölüm gibi bilinmez uzak ve soğuk birşeye yaklaşma psikolojisi anneniz yaşındaki biri için daha yıkıcı olacaktır.

Ne var ki bunda anlamadım. On binlerce yıldır insanlar yaşıyor bu topraklarda. Adım attığınız her karış toprakta kim bilir kaç kişi öldü... Bugüne kadar ölünün zarar verdiği hiç kimse duymadım.

Ben enerjiye inanan biriyim belki saçma gelebilir fakat bence her evin bir enerjisi olduğunu düşünüyorum.Sgmund freud la ilgili yazilar okurdum çok merakın zararlari boşver bişiy olmaz hiç duru suyu bulandırma

Ya cok vahsi bir cinayet olsa Allah esirgesin bir aile tamamen yok olsa falan takilirdim ama intihar etmis kendi istegiyle yasamindan vazgecmis hem evin icinde olunca ne degisiyor ki ust katta alt kattada insanlar rahmetli oluyor duvarlar mi korunak Takilmayin ilerde maddi imkan artinca degisirsiniz cok rahatsizsaniz ailenizede birsey soylemeyin

neden korkuyorsun ölen birinden kı diriden kork ölenler birsey yapmaz hem bak bi yasınde rahmetlıye okursun işte

Bence olay alt tarafı biri ölmüş diyecek kadar basit değil!
Şimdi düşünüyorum da oturduğum odada birinin intahar ettiğini çok etkilenirdim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…