Oturduğumuz evde biri intihar etmiş

Ona bakarsanız bizim şuan oturduğumuz bina bundan yıllar evvel doğum hastanesiymiş. Ne doğumlar gerçekleşmiş, ne ölü doğumlar olmuş, doğum sırasında kaç anne ölmüştür kim bilir...

Fazla korku filmi izlemekten bunlar sanırım. Bir aile bir eve yerleşirler, ev daha önce uzun zaman boş kalmıştır, hatta ucuza verilir, sonra bu aile etraftan evin gizemli geçmişini öğrenir, birileri ölmüştür falan. Ondan sonra evde gizemli olaylar olmaya başlar. Önceki ölen kişilerin ruhu hala evdedir, vs vs. Klasik korku hikayesi.

Bunlar sadece filmlerde olur. Her evde birileri ölüyor, birileri doğuyor, birileri yaşıyor. Gerçekçi olun biraz, o evde asla böyle şeyler yaşanmayacak. Çünkü bunlar sadece filmlerde olur, gerçek hayatta değil. Ben bi sorun göremedim, bence annenize de söylemeyin, boş yere ürkmesin.

hiç konuyu açıp da yaşlı başlı insanların kafasını bulandırmayın
her evde ölen birisi oluyorki ne olacak yani...
Arkadasim cok hakli bencede bosuna aileni rahatsiz etme bir sure bekle egerki rahatsiz olduklarinj soyleyecek olurlarsa evde belirli belirsiz olaylar oluyosa o zaman bahsedersin. Ornek vereyim benim dayimlarda aldiklari mustakil evde benzer bir olay olmustu evi yikip yenisini yaptilar ev zaten eskiydi yillardir oturuyolar hicbir sorun yok. O evde de biri kendini asmış. Allah hepsine rahmet eylesin. Sen canini sıkma bahsedersen asil daha cok sıkıntı yaşayabilirler

E belki şu anda oturduğunuz evde daha önce cinayet işlendi ama haberiniz yok, ne olacak?
Herkes sıfır dairede otursun öyleyse.

İstanbulda mi oturuyorsunuz bilmiyorum ama Sehitler Koprusunden hic gecmediniz mi? Onlarca insan intihar etti yuzlerce sehidimiz var.
Bu mantik bana sacma geliyor. Her yerde birileri oluyor. Ha desen ki oldurulmus neyse.
Unutun gitsin.

Ya evde garip olaylar değilde özellikle annem evin enerjisine inanır mesela bir önceki evinde yengemle bayağı sorunları olmuştu o evde miras eviydi bayağı kavgalı paylaşılmayan bir ev annem hep ona bağlardı uğuruna inanır diyeyim işte söylememek istiyorum ama tutamıyorum kendimi .sanki söylemem gerekiyormuş gibi üstüne birde bu ay tüp bebek denememiz var orda kalacaktım kendi evimde asansör Yok beş katlı evim şimdi o durumdada ne yapıcam bilmiyorum çok takıntılıyım şu an bile çarpıntım oldu sıcaklık basıyor Panik atağım

Ne kadar gereksiz bir şeye takilmissiniz. Evde birisi ölmüş. Bu evde hayaletler var demek olmuyor... Ayrıca evlerin kendi enerjisi olmaz içindeki insanların enerjisi olur ve ölen adam ya da ruhu falan orada değil artık.

Hic düşünme canım boşver hatta gidip evde kalman daha iyi korkularla yüzleşmedikce korkunu yenemezsin. Hem madem annen enerjiye falan inaniyor eger boyle bir siradisi sey olsaydi mutlaka hisseder bahsederdi gonlunu ferah tut

Ne olacak ki,olen kisiyi evin altina gommusler gibi tedirgin olmaya gerek yok bence,her evde birileri dogar,vefat eder. Takilmayin boyle seylere,soylemenize gerek yok o da evhamliysa sizin gibi

Ne olacak ki,olen kisiyi evin altina gommusler gibi tedirgin olmaya gerek yok bence,her evde birileri dogar,vefat eder. Takilmayin boyle seylere,soylemenize gerek yok o da evhamliysa sizin gibi
Gerçekten evhamlı ve takıntılıyım mesela şimdi düşünüyorum anneme gittiğimde düşünücem acaba adam ne düşündü hangi odadaydı kim gördü filan sonra diyorum böyle düşüne düşüne ya banada öyle bir düşünce gelirde intiharı düşünürsem işte bunlardan korkuyorum gerçekten yoğun kaygılarım var psikiyatriye gittim terapiye başlıycaz sürekli gebelik tedavisi gördüğüm için ilaçta almadım

o zaman hastaneye de gitmeyin, her gün onlarca insan ölüyor?

intihar etmeseydi de eceliyle ölen biri olsaydı ne olacaktı? haberiniz olmayacaktı.

Yaşadığımız dünyada her gün yüz binlerce insan ölüyor napalım marsa mı gidelim şimdi.

Kendinize dert aramayın rica ederim

Bizim evde de iki kişi intihar etmişti.
Biri camdan atmış kendini diğeri de balkonda asmış.
Ama biz satın aldık annemlerin evinden bahsediyorum.
Ve evde çok huzurlu mutlu sıcak bir yuva.
Pozitif her açıdan.
Alakası yok yani başka şeylerle.

Intihar edenlerin evinde bidaha oturulmaz mi? ev lanetlenir mi, ruhu mu dolasir, fazla korku filmi izlemissiniz sanki...
Bu dusunceyle bir evde biri olduyse evi sonsuza kadar curumeye birakmak lazim.

istiklal marsi 'bastigin yerleri toprak diye gecme, tani' derken aslinda bu soz ile sadece milli bir duyguya ironi yapmiyor; hayata karsi da bence farkindalik yaratiyor.
oturdugumuz, yurudugumuz yerlerde binlerce yil once neler yasandigini biliyor muyuz?
gercekci olalim.
lutfen huzurla oturun evinizde.
milyar yillik topraklar uzerinde yasiyoruz, her bir adimda birinin gozyasi, kani, yahut sevinci var.

Bir şey yapmam. Satın aldığım ya da kiraladığım her evde birisi ölebilir, insanız sonuçta. Ona bakarsak ölenlerin evinde kimse oturmasın bir daha. O tarz batıl inançlarım yok.

Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız bölgede bir kaza oldu ve gencecik (uzaktan tanıdığımız) çocuk arabasının içinde yanarak öldü.
O arabanın yandığı yerdeki asfalt hala yanık doludur, her geçtiğimde içim sızlar ve yan şeritte ilerlemeye çalışırım.
Ne kadar boşverin desek de, bu durumu öğrenmişsiniz ve unutmanın yolu yok.
Şuan için ailenize söylemeyin ama başka bir ev arayaşına girin derim.

Kendi kendinize film sahnesi yaratmaya çalışıyorsunuz he
Bir gece vakti bir ses gelir aaa o da ne doktorun ruhu gelmiş mutfakta su içiyor ay tövbe tövbe keşke size de söylemeselermiş insan huylanıyor da takmaya da gerek yok bence yani....

Yaa gercekten mi? Arka arkaya oturan farklı ailelerden mi. Yoksa aynı ailenin 2 ferdi mi merak ettim

Yeğenimim kaza grçirdiği yeri görünce içim cız eder.Ama bu tanıdık değil.Geçmiş gitmiş.Müsterih ol.Sürekli birilerinin öldüğü yerde günümün yarısı geçiyor.Soğukkanlı olmamız gerek.İnce fikirlilik bu konuda hayatımızı zorlaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…