- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Perimasali
-
Arkadasim cok hakli bencede bosuna aileni rahatsiz etme bir sure bekle egerki rahatsiz olduklarinj soyleyecek olurlarsa evde belirli belirsiz olaylar oluyosa o zaman bahsedersin. Ornek vereyim benim dayimlarda aldiklari mustakil evde benzer bir olay olmustu evi yikip yenisini yaptilar ev zaten eskiydi yillardir oturuyolar hicbir sorun yok. O evde de biri kendini asmış. Allah hepsine rahmet eylesin. Sen canini sıkma bahsedersen asil daha cok sıkıntı yaşayabilirlerhiç konuyu açıp da yaşlı başlı insanların kafasını bulandırmayın
her evde ölen birisi oluyorki ne olacak yani...
Hic düşünme canım boşver hatta gidip evde kalman daha iyi korkularla yüzleşmedikce korkunu yenemezsin. Hem madem annen enerjiye falan inaniyor eger boyle bir siradisi sey olsaydi mutlaka hisseder bahsederdi gonlunu ferah tutYa evde garip olaylar değilde özellikle annem evin enerjisine inanır mesela bir önceki evinde yengemle bayağı sorunları olmuştu o evde miras eviydi bayağı kavgalı paylaşılmayan bir ev annem hep ona bağlardı uğuruna inanır diyeyim işte söylememek istiyorum ama tutamıyorum kendimi .sanki söylemem gerekiyormuş gibiüstüne birde bu ay tüp bebek denememiz var orda kalacaktım kendi evimde asansör Yok beş katlı evim şimdi o durumdada ne yapıcam bilmiyorum çok takıntılıyım şu an bile çarpıntım oldu sıcaklık basıyor Panik atağım
Gerçekten evhamlı ve takıntılıyım mesela şimdi düşünüyorum anneme gittiğimde düşünücem acaba adam ne düşündü hangi odadaydı kim gördü filan sonra diyorum böyle düşüne düşüne ya banada öyle bir düşünce gelirde intiharı düşünürsem işte bunlardan korkuyorum gerçekten yoğun kaygılarım var psikiyatriye gittim terapiye başlıycaz sürekli gebelik tedavisi gördüğüm için ilaçta almadımNe olacak ki,olen kisiyi evin altina gommusler gibi tedirgin olmaya gerek yok bence,her evde birileri dogar,vefat eder. Takilmayin boyle seylere,soylemenize gerek yok o da evhamliysa sizin gibi
istiklal marsi 'bastigin yerleri toprak diye gecme, tani' derken aslinda bu soz ile sadece milli bir duyguya ironi yapmiyor; hayata karsi da bence farkindalik yaratiyor.iyi geceler yakın zaman önce annemler için bir daire kiraladık bu daire iki yıla yakındır boştu .ev sahibinin işleri kötüye gitmiş şehir değiştirmişler sözde dönme ihtimaline karşı kimseye vermemişler neyse biz tuttuk daireyi bugün bir tanıdıkla laf lafı açtı . Bu tanıdık annemlerin oturduğu evde iki yıl önce bir doktorun oturduğunu adamın bu evde silahla intihar ettiğini ve öldüğünü söyledi o nedenle iki yıl kimse tutmamış . Haberlerde arattım gerçekten o site.Şimdi ben şoka girdim acayip psikolojim bozuldu sizce ne yapmalıyım anneme söylersem eminim oda şoka girer ve huzursuz olur söylemesemde olmaz .annemler maddi açıdanda bayağı zorlandığı bir döneme girdiler nakliye filan derken Yen'i bir ev külfet olur.ama şu anda ben bile o eve gitmek istemiyorum canım annemde aklımda . Sonra düşünüyorum annemlerde çok düşünürse bu konuyu psikolojisi bozulabilir . Komşularda geldi birşey söylemedi bu konuda .yarın arayıp özellikler sorucam ev ile ilgilenen komşuya.Siz olsanız ne yapardınız ?
Yaa gercekten mi? Arka arkaya oturan farklı ailelerden mi. Yoksa aynı ailenin 2 ferdi mi merak ettimBizim evde de iki kişi intihar etmişti.
Biri camdan atmış kendini diğeri de balkonda asmış.
Ama biz satın aldık annemlerin evinden bahsediyorum.
Ve evde çok huzurlu mutlu sıcak bir yuva.
Pozitif her açıdan.
Alakası yok yani başka şeylerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?