İnsanlar ne yazsa begenmiyorsunuz.Allah baska dert vermesin :) az insan cok huzur :) kazigi da yemissiniz ama hala arkadas derdindesiniz:)
Teşekkürler ama gerçekten göz yaşlarımı durduramıyorum doldum doldum yeni patlıyorum. Maalesef az insan değil ‘hiç’ insan Hiç kimse yok çınkuAllah baska dert vermesin :) az insan cok huzur :) kazigi da yemissiniz ama hala arkadas derdindesiniz:)
Katılıyorum kesinlikle.İnsanlar ne yazsa begenmiyorsunuz.
Görüncemden kazık yedim ,kv dem eşimi doldurdu mu sadece dert yahu. Sizde ben gibi bdv seversiniz ama bir kac zamandır yorum tarzınız değişmiş. Gülünecek bir şey yok bence. Herkesin acı çektiği dert başkadır. Kazık yedi diye antisosyal olacak değil ya.
Öyle ihtiyacım var ki...Gel kahve yapıyım sana:)
Kimin konseri, gidek
İnsanlar ne yazsa begenmiyorsunuz.
Görüncemden kazık yedim ,kv dem eşimi doldurdu mu sadece dert yahu. Sizde ben gibi bdv seversiniz ama bir kac zamandır yorum tarzınız değişmiş. Gülünecek bir şey yok bence. Herkesin acı çektiği dert başkadır. Kazık yedi diye antisosyal olacak değil ya.
Konseri geçtim sevdiğim yazarın söyleyişi var iki gündür eşlik edecek bir Allah’ın kulınu bulamadımValla gelirim konsere, kimin?istanbuldaysa tabii
Ay vallaha çok duygulandım şu an susmuştum bi daha ağlamaya başladımÜzülme o kadar, kıyamam, iş yerin nere ben geleyimnaber kanka der hava atarız iş arkadaşlarına.
Yorumunu dikkate alarak hata yaptığımı gösterdiğin için sağol. İyi forumlar sanadaYorumumu begenmez gecersin olur biter. Konuya dair yorumun varsa yazarsin. Sana da iyi forumlar.
Benim tüm arkadaşlıklarım böyleydi sonu hep hüsran . Artık bi şey beklemycem ben de öyle davranıcam diye diye sap gibi kalakaldımArtık arkadaşlıklar kısa dönem olmuş ve çıkar iliskisine dönmüş malesef. Lazım olduğunda herkesin işi çıkar kimse musait olmaz nerdeyse. Dertlesesin vardir kimse olmaz ama onlar gelir aglanir aglanir. İnsan kendini kullanılmış hissediyor tabi anlıyorum. Sizde aynısını onlara yapın. Zor ama belki anlarlar.
Ama cicekler bile gondermissin hastaneye falan. Bence kendini boşuna sucluyorsun gibi geldi. Onlar çağırınca sende gitmiyor muydun ?Benim tüm arkadaşlıklarım böyleydi sonu hep hüsran . Artık bi şey beklemycem ben de öyle davranıcam diye diye sap gibi kalakaldım
Arkadaşım Yok kuzenime çiçek göndermiştim . O da böyle yaptıAma cicekler bile gondermissin hastaneye falan. Bence kendini boşuna sucluyorsun gibi geldi. Onlar çağırınca sende gitmiyor muydun ?
Çook Sağolun yaay ben de gelirim, ney nerde soyle yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?