Oturdum ağlıyorum :’(

Ay vallaha çok duygulandım şu an susmuştum bi daha ağlamaya başladım

Ağlama lütfen
Evet yalnızlık güzel, kendi kendine yetmek güçlü vs ama hissettiklerin çok insani.
Kendini üzme, herkesin karşısına çıkmıyor candostu.
Benim iki tane var sanıyordum, 23 yıllık arkadaşımdan öyle bir kazık yedim ki, kaldı 1 :)
Buna rağmen iyiki zamanında yanimda olmuş diyorum.
Kalan sağlar bizimdir :) senin de karşına çıkar birileri, üzme canını.
Ve ciddiyim varsa elimden gelen yapayım :)

Konseri geçtim sevdiğim yazarın söyleyişi var iki gündür eşlik edecek bir Allah’ın kulınu bulamadım

Peki, ama şöyle de bir durum var ki sorun tüm insanlarda olamaz, sizin de elbet bir hatanız var belki soğuksunuz belki sohbet açmayı bilmiyorsunuz belki fazla samimi yaklaşıyorsunuz belki itici gelen bi yönünüz var

Sizce hangisi?

Herkesin eşi dostu var ben bu saatten sonra böyle geldim böyle giderim

Eleştirilmeyi severim . Soğuk biri olduğumu söylerler( oğlak kadınıyım ) ama itici miyim bilmiyorum belki de öyleyimdir

dönem dönem bende çok yalnız olduğumu hissedip aynı buhranları yaşıyorum sonra geçiyor. üzülme kız buda geçecek. 16 milyonluk koca şehirde benim de bir şeyler paylaşacak kimsem yok başka bir şehirden geldim eşimin ailesiyle gözümü açtım. onlarda da kafa dengi sosyal bir Allahın kulu yok...
sanırım bende yalnızlığa alışıyorum.

Benimde arkadasim yok. Bende sirketin yilbasi partisine tek gitmek istemediğim icin uzuldum. Butun arkadaslarim ya evli ya nisanli ne biliyim Allah baska dert vermesin

Ben de hep tek takıla takıla yalnızlığa alıştığımı sanıyırdum bi an sinirlerim boşaldı bu olaydan sonra

Benimde arkadasim yok. Bende sirketin yilbasi partisine tek gitmek istemediğim icin uzuldum. Butun arkadaslarim ya evli ya nisanli ne biliyim Allah baska dert vermesin
İnanır mısınız aynı sıkıntıyı mezuniyet balomda yaşamıştım aynı yalnızlık aynı stres
Çoğu kişi ‘allah başka dert vermesin’ demiş de kimsesizlik de dert değil mi

Herkesin eşi dostu var ben bu saatten sonra böyle geldim böyle giderim

Bak şuraya tam yazıyordum, komşum geldi.
Taşınalı 3 ay oldu.
Eski evimde kapımı calan bir allah in kulu yoktu.
Ben de pek komsuculuk oynayan bir tip değilim. Hatta rahatsız eder dipdibe olduğum insanla yakın münasebet.
Ama bu kiz süper :)
Hem mesafeli, hem samimi, rahatsız etmiyor, sınırları belli. Bu saatte ne isi var dersen, kendi çocukları yatmadan tatlı istemiş, bizimkilere de getirmiş. bir kac kere disari ciktik, bir kac kere de git gel yaptik. Kapıdan da olsa selamlastigin biri iyi oluyormuş.
Hiç böyle biri olur diye düşünmemiştim, olduğuna çok mutluyum.
Muhtemelen böyle gider ilişkimiz. Çocuklarımız da arkadaş oldu.
Demem o Ki, hayatin ne getirecegi belli olmaz, sen kendini kapatma :)

İnanır mısınız aynı sıkıntıyı mezuniyet balomda yaşamıştım aynı yalnızlık aynı stres
Çoğu kişi ‘allah başka dert vermesin’ demiş de kimsesizlik de dert değil mi

ben soguk duruyorum insanlara karsi, kolay sohbet acamiyorum hemen kaynasamiyorum.Dert tabi dert olmaz mi
Cok isterdim bicir bicir olup hemen dikkat ceken biri olmayi. Bazen boyle gorunmezmisim gibi hissediyorum bende. Sanki ben acmisim konuyu, sizde uzmeyin kendinizi

Eleştirilmeyi severim . Soğuk biri olduğumu söylerler( oğlak kadınıyım ) ama itici miyim bilmiyorum belki de öyleyimdir

Eksik olduğunu düşündüğün yönleri geliştirmeyi denesene.
Yalnızlık o kadar enteresan bir şey ki şurdan bakkala giderken dahi birileriyle tanışabilirsin. Ama belki eksiğin yeni insan dır yani yeni birilerini göreceğin yerlere gitmezsen yeni birileriyle tanışamazsın.

Mesela o söyleşiye git rastgele yanındaki bi kızla yada kızlarla sohbet et yazar hakkında şunu okudunuz mu bunu vs gibi diyelim imza sırasında beklerken.
Yada konsere git yine yürürken dahi birine selam verip ya çok güzeldi dimi gibi sohbeti ilerletebilirsin.
Gibi gibi yeni ortamlarda çevrende yalnız takıldığını düşündüğün yada kafa bi insana benzettiğin kişilere selam verip konuşsan 1i değil 2si değil hadi en kötü 10. Da değil ama 11nci de o sohbet arkadaşlığa evrilir ya. Öyle bence. Ben her yere sevgilimle gittiğim için benim sosyalleşmemi engellediğini düşünüyorum muzdarip im bu konuda

Arkadaş bulma ihtimalin sürekli karşılaştığın kişilerle artar bu arada . Bi kursa vs kaydolsan her hafta her hafta gördüğün kişilerle mutlaka bi muhabbetin olur

İşte bu insanların hepsiyle bi sohbetin şuraya buraya gidecek durumun olur, ama arasından gerçek dost bulmak gerçekten şans işiBende de yok

Ben de fazla samimiyetten içli dışlı olmaktan hoşlanmıyorum ama ayda bir de olsa bi sesini duyup halini hattını soracapı biri olmalı insanın hayatında. Kendimi kapatmıyorum tabi ama en ihtiyacım olan zamanlarda yalnızdım hala da öyleyim

Gerçekten ben de artık görünmez gibi hissediyorum Sanki kimsenin hayatında hiç bi yer kaplamıyormuşum gibi

Allah baska dert vermesin :) az insan cok huzur :) kazigi da yemissiniz ama hala arkadas derdindesiniz:)

Nası bi yorumdur yarabbi...kazık yemişsin hala arkadaş derdindesin...1 kişi oyle yaptı diye komple arkadaş kavramından vaz mı geçsin? Derdini de küçümsemişsin ama bence yalnızlık ve dostsuzluk onemli bi derttir..

Arkadaşım üzülme önüne insanlar mutlaka çıkar, akrabalardan kuzenlerden medet umma bence kendine yeni çevreler edinebileceğin yerlerde bulun...Yazarın etkinliğine tek git kimbilir belki de sevgilinle orda karşılacaksın... hayat bu

Bi çok kursa gittim dershaneye vs herkes zaten yanındakiyle geliyor . Sırf bu yüzden yüksek lisans yapıcam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…