Oturdum ağlıyorum

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Bebeğim gündüz uyumuyor dün gece de uyumadi fazla pış pış lamaktan uykusuzluktan beynim zonkluyor başım çok kötü ağrıyor yok mu bunun bi çaresi...

Bebeğim gündüz uyumuyor dün gece de uyumadi fazla pış pış lamaktan uykusuzluktan beynim zonkluyor başım çok kötü ağrıyor yok mu bunun bi çaresi...
Canım anneliğe hoşgeldin ,:) kaç aylık bebeğin gazı falan mı var ki dönem dönem oluyor öyle diş falan cıkarıyosa onunda huzursuzluğu olabilir

4 aydan sonra istisnaa 8 aydan sonra duzeliyor..annelik sabir gerektirir canim.caresii bolca sabir sabir sabir

Bebek ve çocuklarda sık görülen problemlerden biri olan uyku problemi için sükunet verecek, huzursuzluklarını giderecek çeşitli dualar okunabilir. Bunlardan biri de Yedi Uyuyanlar olarak da bilinen Ashabı Kehf'in isimlerinin içerisinde yer aldığı uyku duası. Bu duayı okumak, aynı zamanda bir kağıda yazmak sureti ile çocuğun ya da bebeğin yanına yerleştirmek, eğer ki halis niyet üzere yapılmışsa Allah'ın izni ile uyku problemine bir çözüm olacaktır.

Ashabı Kehf duası ise şu şekilde:

Allâhümme innî es'elüke bi İslâmi Yemlîhâ ve rağbetihî

ve bi imani Mekselînâ ve kurbetihî

ve bi tevhıydi Mernûş ve hıdmetihî

ve bi ma'rifeti Debernûş ve uzletihî

ve bi şehâdeti Şâzenûş ve rivâyetihî

ve bi ihlâsı Mislînâ ve muvâfakatihî

ve bi iştiyâki Kefeştatayyûş ve ı'tikadihî

ve bi vefâi Kıtmîr ve himayetihî en takdıye hâcetî yâ Kaadıye’l-hâcâti ve yâ mücîbe’d-deavât.

Ve sallellâhü alâ seyyidinâ Muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmeıyn

En büyüğü 5.5 yasinda 3 cocuk annesiyim. Hamilelikle birlikte yaklasik 6 yildir gece deliksiz uykum yok.zamanla alisiyor bunye. Dun gece mesela oglum uyandi uyutamadim esimi de kaldirdim hastayim çünkü. Bebek uyudi yaptik birer papatya cayi biraz haber izledik saat oldu sabahin 5 i dedim yatalim artik 8 e kadar uyuduk kizim uyandi tekrr kalktik vs vs. Saglik olsun buyuyecekler

Birde bende cok ise yariyordu gercekten davlumbaz sesi dinletebilirsin yada elektrikli supurge.actigimda susardi kizim uytuyordum o seste.telefondan ac uyuturken

Birde bende cok ise yariyordu gercekten davlumbaz sesi dinletebilirsin yada elektrikli supurge.actigimda susardi kizim uytuyordum o seste.telefondan ac uyuturken
Bi kaç kere açtim eşim açip alıştirmami istemiyor...ağlamiyor fazla hiç uyumuyor her şeyi denedim olmuyor..

2 aylık...gazlı bi bebek gaz ilaci kullaniyorum bayagi da gaz çikariyor aslinda..
Canim ga probleminin bitmesine 1 1.5 ay fln kalmis genelde 3 3 buxuk aylik olunca gaz problemi kalmiyo. Zamanla duzelcek benim oglum da cok gazliydi 5. Aydan snra yavas yavas sadece emmek icin uyanmaya basladi seninkide oyle olur. O uyudimu sende uyu hemen gunduz falanda

Turkcesimi yoksa arapcasimi yazilcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…