Tamam canim cok sagol :)Bunu bu şekil yaz canım kağıda.. ama kalben de inan bebegime şifa olacak insAllah diye... insAllah da olur
arapca yani...Bunu bu şekil yaz canım kağıda.. ama kalben de inan bebegime şifa olacak insAllah diye... insAllah da olur
Bu sekil Turkce oluyo arapca Kuranda yazildigi gibi demekarapca yani...
Tamam canim cok sagol :)
Benim ki 4 yildir uyumuyor annelige hosgeldinBebeğim gündüz uyumuyor dün gece de uyumadi fazla pış pış lamaktan uykusuzluktan beynim zonkluyor başım çok kötü ağrıyor yok mu bunun bi çaresi...
Nickinize yansımış uykusuzlukBenim ki 4 yildir uyumuyor annelige hosgeldin
Demi :)Nickinize yansımış uykusuzluk
Maalesef yok eşim de gece 10 da geliyo..
Kaç aylık?Bebeğim gündüz uyumuyor dün gece de uyumadi fazla pış pış lamaktan uykusuzluktan beynim zonkluyor başım çok kötü ağrıyor yok mu bunun bi çaresi...
Ya iki satır arapça harfle düzelir mi çocuğun sıkıntısı? Bilim falan yok zaten. Doktora da gitmeyelim arapça beş harf yazalım düzelsin
Youtube da kolik bebekler için müzikler var. Özellikle saç kurutma makinesi ve buzuki orhanın kolik bebekler için müziklerini tavsiye ederim. Benim kızım 2.5 aylıktı uyumamak içim direniyordu. Saç kurutma makinesi sesi ile 5 dakika içinde daldı uykuya...[/QUOTE.
Bir iki arapça harf dediğiniz biz inananlar için Yaratıcımızın sözüdür ..siz inanmayabilirsiniz, bu konularda bilgisiz de olabilirsiniz ama biz inananları bu uslubunuz rahatsız eder bunu düşünebilirdiniz.. tabi ki modern tıbbın imkanlarından yararlanılır bama manevi çarelere de başvurulur.
Benim yegenimin cocuguda ayni oyleydi. Yaramazlik saniyorduk. Meger cocuk dogdugundan beri nerdeyse bagirsaklari iltihapliymis. Doktor iyi bile durmus bu zamana kadar demis. Bence doktora goturun durumu anlatinBebeğim gündüz uyumuyor dün gece de uyumadi fazla pış pış lamaktan uykusuzluktan beynim zonkluyor başım çok kötü ağrıyor yok mu bunun bi çaresi...
Inanmiyorsanizda inançsızlıgınız içinizde kalsin,inanan insanlara saygısızlık yapmayin,mesajınızda art niyet sezdim.Ya iki satır arapça harfle düzelir mi çocuğun sıkıntısı? Bilim falan yok zaten. Doktora da gitmeyelim arapça beş harf yazalım düzelsin
Youtube da kolik bebekler için müzikler var. Özellikle saç kurutma makinesi ve buzuki orhanın kolik bebekler için müziklerini tavsiye ederim. Benim kızım 2.5 aylıktı uyumamak içim direniyordu. Saç kurutma makinesi sesi ile 5 dakika içinde daldı uykuya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?