Oturdum ağlıyorum

Oglum 7ay boyunca gaz problemi cekti.
Gaz damlalari bir ara iyi gibi gelirken sonra ayni rutine dondu.
4.ayinda besin alerjisi cikti.
Seni cok iyi anliyorum. Gunduz 1 saat bile uyumuyordu ya da ayagimdan indiremiyordum.
Psikolojim bozulmus aglar haldeydim hep.
Geceleri 15dk yarim saate kalkar surekli pispislardim belim kopardi. Annenin ruh sagligi cok etkileniyor. Aile buyukleriniz yakininizdaysa gunduzleri onlar ilgilensin siz 1 -2 saat uyuyun.
Suan oglum 14aylik gazi bitti dis evresi var. Ve en uzun uyku suresi 3saat. O da ayda 2kez belki.
GEceleri 6-7kez rahat kalkiyorum hala.
Uykuya hasretim.
Bunye alisiyor bir yerde ama umarim sizin bebeginizin gazi az surer ve sonra uykucu bir bebek olur.

Canım benim bebeğimde hafif kundak ve kolik bebek müzikleri ise yarardi bir de ben kahve içince bebeğimin iyi uyumadigini fark ettim aglamiyor da dediğin gibi ama bir türlü uyumuyor da kahve içince

Sac kurutma makinesi kullaniyordu arkadasim. Calistirip besigin yanina koyuyordu cocuk aglamayi birakip uyuyordu

Annelik kolay iş degil..uykusuz geceler tabiki olacak..daha yolun başındasın...bunlar iyi gunlerin...o kucucuk bebegin sana muhtac sen verirsen yicek icecek ..uyuyacak...Anne oldugunuz icin sukretmeli ve bebeginize sabir gostererek buyutmelisiniz..kolay gelsin..

Ya iki satır arapça harfle düzelir mi çocuğun sıkıntısı? Bilim falan yok zaten. Doktora da gitmeyelim arapça beş harf yazalım düzelsin

Youtube da kolik bebekler için müzikler var. Özellikle saç kurutma makinesi ve buzuki orhanın kolik bebekler için müziklerini tavsiye ederim. Benim kızım 2.5 aylıktı uyumamak içim direniyordu. Saç kurutma makinesi sesi ile 5 dakika içinde daldı uykuya...

Bir uygulama var telefonunuza yüklüyorsunuz elektrik süpürgesi saç kurutma makinası sesi gibi sesler veriyor Merak etmeyin alışkanlık da yapmaz.. Bebeğinize de iyi gelir.. Banyo yaptırın, masaj yapın, emzirin bi de üstüne bu sesleri dinletip pışpışlayın bakalım Nasıl olacak? Benim de 4 aylık bir cimcimem var şu an bi de 9 yaşında oğlum.. O cimcime ilk iki ay mahvetti beni.. Sesler işe yaradı ama

....

Ya da bu olabilir :
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hic bir sebep yokkende uyumayabikir. Kizim su an 8 aylik ilk 3 ay 48 saatde 3 4 saat uyudugum gunler olurdu. Malesef bebisleri anlamak zorsabir en buyuk cozum

Son düzenleme:
Bebeğim gündüz uyumuyor dün gece de uyumadi fazla pış pış lamaktan uykusuzluktan beynim zonkluyor başım çok kötü ağrıyor yok mu bunun bi çaresi...
Benim yegenimin cocuguda ayni oyleydi. Yaramazlik saniyorduk. Meger cocuk dogdugundan beri nerdeyse bagirsaklari iltihapliymis. Doktor iyi bile durmus bu zamana kadar demis. Bence doktora goturun durumu anlatin

Inanmiyorsanizda inançsızlıgınız içinizde kalsin,inanan insanlara saygısızlık yapmayin,mesajınızda art niyet sezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…