Oturdum sinirden ağlıyorum

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.178
107
43
21
Gerçekten oturdum ağlıyorum şu an her şey üst üste geldi bugün az önce annem arayıp hiçbir şey olmamış gibi kuşun öldü dedi ve o benim için kuş değil evlattı nasıl ağladım hala ağlıyorum üstüne üstlük sabah bütüne girdiğim dersten bir daha çaktığımı öğrendim inanılmaz sinirlerim bozuk kendimi camdan atasım var bu arada öylesine içimi dökmek için yazdım

103 gün oldu bugün… öyle zor ki.. gözümde yaş kalmadı, geçmiyor, geçsin de istemiyorum sanki.. öyle özlüyorum ki.. tarağında kalmış tüyleri.. kuzumu öpe öpe koyduk, biri dese ölmüş bi kediyi öpeceğim inanmazdım.. o hali bile pamuk gibiydi, kıyamaya kıyamaya koyduk.. ah!!! İlk kez paylaşıyorum
Kedilerinizi kucaklayın yerime (

Konu sahibi arkadaşım başın sağolsun, ferahlık diliyorum

Evet okumaya geldim hayır yoktu tüy rahatsızlığı vardı hatta buraya gelmeden veterinere götürdüm gayet sağlıklıydı

Çok teşekkürler

Kuşlar hastalandı mı doğaları gereği düşmana av olmamak için belli etmezmiş belkide hastaydı belli etmedi yavrum

Başınız sağ olsun
Görüyorum bazen böyle yorumlar, gerçekten insanı derinden etkileyen mevzular bunlar. Çok can acıtıcı. Gittiği yerde mutludur ama şimdi, günahsız dilsiz yavrular bunlar hep. Ona çok güzel arkadaşlık yapmış olduğunuza eminim. Hayatını mutlu sıcak evinde yaşamıştır sayenizde

Insan nasil da baglaniyor ama degil mi. O yüzden ben artik sahiplenmiyorum.
Aynen öyle 3 kuş kaybettim bunla beraber kesinlikle almam daha evladımdı nasıl konuşurdu asla bırakmazdı en son çarşamba benimle yemek yedi oynadım konuştu baya sonra öpüp koklayıp bıraktım onu yurda geldim bilsem asla bırakmazdım gelmezdim o büte

Evet okumaya geldim hayır yoktu tüy rahatsızlığı vardı hatta buraya gelmeden veterinere götürdüm gayet sağlıklıydı
Çok narin canlılar kuşlar.
Veterinerlerin de anlaması çok hayvanlar.
Biri var instagramda kuşu yanlış tedavi sonucu ölmüştü. Götürdüğü veterinerde güya kuşlar üzerinde çalışan alanında "iyi" olarak tanınan hekimi. O kadın şimdi hak arama mücadelesinde kuşu için. Yani demem o ki, bu canlılar çok narin, işin ehli insanlar anlar.
Belki dediğiniz gibi soğuk aldı cereyanda kaldı belki de hastalığı zaten vardı.
Benim de yıllar önce kuşum ölmüştü, hala hatırlarım. Fotoğrafları durur. Çok özlüyorum onu... Keşke yaşasaydı.
Ama her canlının da bir ömrü var, kabul etmek gerek

Evet maalesef belkide hastaydı ben bilemedim kendimi hiç affetmeyeceğim ona iyi bakamadım başkasının eline verdim gittim okumaya

Ağlattın beni , bir kedim var onun için hasta olmuslugum var onu kaybetmekten korkup 9 yaşında bugün doğum günü yaşlanmasını kaldıramıyorum hüzün geliyor içime

Evet maalesef belkide hastaydı ben bilemedim kendimi hiç affetmeyeceğim ona iyi bakamadım başkasının eline verdim gittim okumaya
Öyle de düşünmeyin. Sınava götürecek haliniz yoktu ya. Ben de kedilerimden birini eve bırakıp gittim okumaya. Hala daha tam ısınabilmiş değil bana 4 yıl ayrı kaldık neredeyse.
Siz elinizden geleni yapmışsınızdır. Dediğim gibi çok narin canlılar bunlar zaten. Maalesef çok üzücü ama sizin de elinizden gelen bir şey yok. Kendinizi suçlamayın, acınızı yaşayın ama kendinize yüklenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…