- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi Yakamozzz33
-
Oturma odanız genişse köşe takımı alabilirsiniz,ama oda küçükse önermem,çünkü takım kendini göstermez.Renk konusuna gelince koyu renkleri tercih edin derim.Kahve tonlarını.Katlamalı perde olursa kahve tonlarına uygun bir perde seçebilirsiniz,kahveye krem de yakışır.Halı da parkeleriniz koyu ise açık renk olmalı,parkeler açık ise tam tersi.Renkler arasında soft geçişler olursa gözü de yormaz.yerimseniben Kahve koltuğa petrol yeşili perde fonu da yakışır son anda aklıma geldi.
Hepsi de çok hoş fikirler oturma odam geniş canım evim 245 m kaydirigubbakcemile3 parkeler açık renk ama kendi evim değil renk değişikliklerinide göz önüne almak lazım ...Salonum siyah beyaz daha çok koyu renkler hakim oturma odamı o yüzden açık renk yapmayı düşünmüştüm ama düşünecem söylediklerini tekrar teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
Canım ben de oturma odamı yenileyeceğim. Benim oturma odam geniş sayılır. 22 metrekare falan. Sanırım seninki de geniş. Benim kafamdaki odayı tarif edeyim sana. Gümüş grisi köşe takımı, mürdüm ya da mor kırlentler. 2 tekli koltuk. Bunlar da ağırlıklı mürdüm/mor olacak. Katlamalı çizgili perde mürdüm/mor ve gri renkli olacak. (böyle bir tül gördüm) Halıya tam karar vermedim ama Sarayın kataloğunda krem üzerine eflatun mor desenli şık bir halı gördüm. O olabilir. Shaggy kesinlikle düşünmüyorum, küçük bebeğim var, sürekli yerde oynuyor ve shaggyler çırpmadan yeterince temiz olmuyorlar. Benim çırpma imkanım yok. Benim kafamdaki böyle birşey. Br de kahve, petrol mavisi ve krem üçlüsü de süper oluyor. Bir arkadaşımın oturma odası böyle. Çok şık olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?