Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

her ayrıntı ayrı bir güzel... ben bayıldım gerçekten kullandığınız objeler muhteşem ötesi olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

sen bu işi biliyosun:46::46::46:
anneciğinin salonunuda çok güzel yapmıştın:69:
bütün detaylara bayıldım açık renkten koyu renge direk geçiş seni biraz zorlayabilir toz almak açısından:34: tv ünitesindeki raflara bayıldım hele yarım küre koltuğun süper ötesi:65:
lila duvardaki boyama tekniğini pek sevemedim:50: onun harici herşeye bayıldım:nazar::nazar:
fotoğraf çerçevelerin çok hoş:nazar:çerçevelerden fazla alsaydın ipek sultan gelcek:emir_bebek:
eşin oğlun ve ipek kızınla huzur ve sağlıcakla oturun

askıtom harika olmus aksesuarlarını ozellıkle cok begendım
agız tadıyla mutlulukla saglıkla güle güle oturun canım

Çok çok güzel olmuş gerçekten hemde o kadar aksiliğe rağmen Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin :nazar::nazar:

cnm benm çok güzel olmus yoruldun ama değdi sonunda ben en cok o tablonun altındaki köşeyi begendimm çok güzel olmus ii günlerde otur insallahh

Çok beğendim içim açıldı valla

ferahlığı çok severim

uğraştığına deymiş :)

güle güle oturun...

gerçekten süper olmuş tüm aksiliklere rağmen eşyaların ve kullandığın objeler süperr bayıldıım

sadece duvarla lamba çok hoşuma gitmedi mor yerine kırmızı düşünebilirsin siyah beyazın arasına renk olarak ama yinede çooook güzel

güle güle oturunnn ellerine sağlık :21::21:

Aşkitom bu ne yafssss bu ne harika böleee:nazar::nazar:

sanki katalog çekiminden kareler.Cidden Özlemin dediği gibi harika evini harika fotolamışsın.Sen

dekorasyon işini düşün bence bebeler az büyüyünce

güle güle ağız tadıyla oturun canım..

canım gerçekten süper olmuş eski halide o kadar kötü değilmiş ama evrim geçirmiş birde güneşlik yok sanki akşam evin içi görünmüyor mu

aşkitommm muhteşemmmm olmuşşş allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin bayıldım tek kelimeyle...:16:

çoook şık olmuş. tebrik ederim seçimlerinizden ötürü. ellerinize sağlık.. güle güle oturun :nazar:

Muhtesemm:66::66:
Bende böylee bir ev istiyorumm:69::69:
ciidden süpermiş yaa:17:

Back
X