Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

mükemmel bi zevkin var cok güzel olmuşşş :) güle güle oturun :70:

aşkito masa sandalye yi ne yaptın onlarda güzeldi kuu.:nazar::nazar::nazar::nazar:çok hoşş olmuşş evin kızınla oğlunla eşinlee mutlu mesut huzurlu bir yaşarsınız inşallah

ben her ayrıntıya bayıldım süper olmuş...
harika valla..ben ev alınca (inşallah) banada yardımcı ol dekorasyon konusunda.mükemmel olmuş

aşkitocum çok beğendim canım
güle güle otur, elinin değdiği herşey güzelleşiyor :)))
özellikle siyah ayne ve resimlerle süsledigin duvar çok hoşuma gitti
bizde evimizi değiştiriyoruz ve bir duvarım vardı nasıl değerlendireceğimi bilmiyordum
benim için de fikir oldu.

askitom muhteşemmmmmmmmmmmmmm:32::32::32::32:

beklediğimin çok çok ötesinde.ellerine sağlık canım o güzel odanda ailenle huzurlu mutlu saatler geçirmen dileğiyle.ipek böcüğün yeni odaya gelecek:))))))))))

çok çok çok güzel nazar değmesin.. :nazar::nazar: maliyeti ne kadar oldu acaba? ben herşeyi çok sevdim ama perdeler ve lcd nin arkasındaki dekora bittim :46::46:

askitimm güzel hamisimm benim
bayildim canim
zaten msn dede bi cogunu görmüstüm o zamnda demistim
allh agiz tadiyla oturmanizi nasil etsin ikinci bebisle canim
cok cok öpüyorim seni

harıka olmus sıyah rengın asilliği yıne bırkez daha ortaya cıkmıs çok sık olmus ojelerınde çok uyumlu olmus herzaman koyu renkler degdıgı heryerı asillestırıyor odanın havası degısmıs ellerıne saglık koltuguna bayıldımmmmmmmmm

çok hoş olmuş cnm.
ama siyahlar yoğunlukta olduğu için bnm içim karardı.
kendi salonum bembeyaz alışık olmadığımdan hralde:)
güle güle oturun

bayıldımm valla çok tarz olmuşşş duvar kağıdı olan bölüme bittim iyi günlerde kullan canımm çok güzellll:56:

Maşallah diyerek lafa başlayayım şahane olmuş bayıldım bittim:nazar:
hele o tek koltuğun şahane nereden aldığını sormamda bir sakınca yoktur umarım:69:
Allah bir ömür ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

canmm güle güle oturun inşallah derim öncelkle!süper olmş evin maşallah:34: vallahi kimin eli deydiyse şu dekorasyona tebrik ediyorum.bikaç sorum var benmde tabiki:13:
1- sehpanın üzerindeki çerçevelerin,vazonun içindeki ağaç dallarını kısacası aksesuarlarını nerden aldn?
2- tekli koltuğun süper,onunda bi adresi varmı acaba güzelim:))
3-deri koltuğun nerden:6:

ellerinize zevkinize sağlık tekrar:42:

aa sahi bide çok önemli bi soru daha cnm,o ip perdelerden içerisi gözükmüyormu geceleri yaa??nasıl_rahat oluyormu?veya güneşlik kullanılıyormu??? çok merak ediyorum beenn:26:

Back
X