- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi bulancak28
-
kanepelerin resmi açılmıyor
2 ve 13 numara dıorum. Oturma odanız olacağı ıcın düz krem tercih ederseniz elinizde fırça sürekli halı fırvalsrsınız. Bıraz karışık desen iyidir.
Bende en çok 2 ve 13 numaralı halıları uygun buldum vede beğendim.
Bende 13 ile 1 numarayı uygun buldum
halı ve koltuk yıkama sektöründen biri olarak 6-7-14
koltuk takımınızla yanyana gelince mükemmel uyum sağlayacaktır
6. ve 7. halılar koltuk takımına uygun farklı renk yok hepsi aynı renk olsun dersen . diğerlerinin içinde üçünçü bir renk tonu var buda sana bağlı .dekorasyonda kullanacağın diğer aksesuarları da bul netten veya mağazalardan tablo, çiçek,saat, perde vs. en zor kısmı orası
tek halıyla bitmiyor çünkü.anlatabildim mi bilmiyorum toparlayamadım aklımdan geçenleri tam cümleye dökemedim
koltukların üç renkli bu üç renkten birini de tek renk olarak tercih edebilirsin o türlüde gayet sade ve sık olur
rica ederim.teşekkür ederim ilginize
14 numara shaggy halıymış,diğerleri de normal
bakalım takım gelene kadar biraz daha araştıracağım
rica ederim.
sektörün içinden biri olarak yanlış anlamazsanız,shaggy halılardan uzak durun derim.
çırpma makinesinden çıkanları görseniz,shaggy halıların üretimden kalkması için ayaklanma başlatılırdı eminim.
tel tokalar,iğneler,takma tırnaklar,böcekler...hatta birinden resmen solucan çıkmıştı :S
antibakteriyel denerek satılıyor,ama aksine müthiş bakteriyel
bence 14 ü direk ele diğerleri arasından sana en çok hangisi hitap ediyorsa şeçebilirsin
14 numara güzel. ayrıca pembe ve kahverenginin uyumunu ilk defa sizden duyuyorum. pembe ve kahverengi uymaz ki.. o halıda özellikle hiç olmamış. o desenlerle o iki rengin birbirini tamamlaması imkansız. Farklı bir renk de olsun diyorsanız kahverengi-mavi halılara bakmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?