odaya renk katman gerekiyor canım, benim de koltuklarım seninkinin bir açığı, biz turkuaz yastıkla renklendirdim. senin de canlı bir renk koyman gerkeiyorki odaya patlasın yani, bunu kırlentle halledebilirsin. perdeni tam algılayamadım tül mü?SonrakiEki Görüntüle 2078686 önceki Eki Görüntüle 2078687 düşündüğüm perde Eki Görüntüle 2078690 arkadaşlar merhaba benim oturma odam epey bi küçük eski ve şimdiki halini atıyorum köşe yi yeni aldım nasıl duruyor olmuş mu
Birde başka ne değişikler yapabilirim
Çatı katında oturuyorum avize nasıl olmalı birde resim deki perde koltuğa uyar mı lütfen yardımm
teşekkür ederim peki avize nasıl olmalı bende renkli tablolar düşünmüştümTabi simdi bi odayi degerlendirirken. Parkesi duvar boyasi cok degisiklik katiyor eve..
Koltuklarinizin rengi cok koyu oncelikle.. hali da uyumlu olmamis. Perde tek başina guzel koltuga katarsaniz haliyi degistirmeli bide degisik tablolarla canlandirabilirsinz. Tabi hicbisey yapamazsaniz kalir oyle..
Halinz direk beyaz ve cicek desenli olmasi yerine füme kirik beyaz sade hali olabilirdi..
Tül değil canım ip perde diye geçiyorodaya renk katman gerekiyor canım, benim de koltuklarım seninkinin bir açığı, biz turkuaz yastıkla renklendirdim. senin de canlı bir renk koyman gerkeiyorki odaya patlasın yani, bunu kırlentle halledebilirsin. perdeni tam algılayamadım tül mü?
koltuğun renklerinde mi olmalıcok guzel halı örtüleri var.eğer halini değiştirmek istemiyorsan örtü ile değisiklik yaratabilirsin
Fotoda daha koyu çıkmış kırmızı değil de vişne gibi yastıklarSarı kırmızı kırlent koltuk rengine pek uymamış.Belki sadece sarı olabilir.Ama bu renge en çok mavi - turkuaz tonları yakışır.
Halı çok uyumsuz değil ama uzunlamasına serseniz daha mı iyi olur acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?