Teşekkür ederim tek renk de düşündüm ama klasik dedim bi çılgınlık yapalım yaptık gittiTek renk daha guzel olabilirdi bence.
Ama bu hali de guzel.
Gule gule kullanin.
Bence cok ıyı ama buyukler yesıl kucukler sarı yada kucukler sarı buyukler yesıl olsaymış daha ıyı olurmus,
Böyle bi taraf sefer ogulları dıger taraf telli ogulları
En azından yesılı sarı sarıyı yesıl tarafa alın.
güzelmiş salona olabil ir
beyaz kullanmak iyi de leke çıksa leke çıkıyor etrafı kocaman sildiğin su lekesi oluyor kumaşı iyi değildi sanırım yeşil sarı bi anda karar verdim yaptırdım sonra pişman oldum şimdi daha çok seviyorum salonu bi de akşam çekip eklicem resmini farklı açıdan temizlik yapıyorum bitsin hemen eklerimBeyaz ferah duruyor o ayrı ama ben beyaz kullanamayanlardanım o yuzden yeni yaptırdıgınız bana daha iyi geldi. yazıyı okurken yeşil ve sarı daha farklı canlandı kafamda , nasıl yaniiii dedim bir an :)) ama fotoyu görünce bence yeşilin tonu da gayet güzel..Bence güzel olmuş güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim sağolunbende yeni halini daha cok begendim.gule gule kullanin
Teşekkür ederim sağolunBence cok hos olmus yeni hali daha guzel. Gule gule kullanin
Teşekkür ederim sağolun 2.250 TL ye mal oldu kullanımı çok rahat oğlum bir kaç gün önce keçeli kalem ile yeşil olanı boyadı feci halde Arap sabunu ile sildim hemen çıktıÇok güzel olmuş çok beğendim.
sorması ayıp ortalama maliyeti ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?