- Konu Sahibi eftelya2015
ben olsam böyle davetlere giderdim tabi mesafemi de korur ortamı gözlerdim ve tanıdıkça çevre edinir kafa dengi birkaç arkadaş edinirdim hem çocuklarıma da arkadaş ortamı oluşurdu.komşuluk iyidir hoştur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu yazdıklarınızı okuduktan sonra eskilerin 'ev alma komşu al' cümlesini daha bir sevdim. Sizin gibi komşu düşman başına.Birde söylemeden geçemeyeceğim.Galiba kk de konuyu siyaset ve ülke gündemine bağlamak moda.Evet Türk um ama benim derdim evime gelen misafir değil ki !!!
gereksiz gördüğüm muhabbetlere girmek istemiyorum komşuluk ta benim için gerekli değil zaten yeteri kadar arkadaşım var ailem var her işimi kendim görmeyi severim o nedenle acil bir durum bile olsa kimseye ihtiyaç duymadan herseyimi halledebilirim hani kimileri kötü gün olur komşu lazım olur demiş ya ondan diyorum bunu...
Birde söylemeden edemeyeceğim konum ile alakalı değil ama size ithafen herkese acıya acıya millet olarak acınacak hale geldik yani her savaştan kaçana kucak açmaya ben kendi adıma karşıyım onlara verilen haklar kendi evlatlarımızı verilmiyor bir araştırın isterseniz , biz aynı durumda olsak kimse açmaz kapısını bu ülkede de milyonlarca vasıfsız boş belen yaşayan insana karşıyım ırkı ne olursa olsun!!!
evet ya bekarken anlamazdım da kendim de yemek yapalı anlıyorum insan ocağa yemeği koyup çıkabilir miBir 'kocam evde çıkmayayım' bir de 'ocakta yemeğim var' bahaneleri..
Ocağa yemek koyulup da niye dışarı çıkılır hiç anlamadım zaten bu zamana kadar.![]()
Sey canim su yorumu okuduktan sonra sana söyle bir tavsiye vereyim sen gitme hattaa uzak dur.o cagiran komsu kizcagiza yazik.tabi kimsenin alninda yazmio nasil biri oldugu insanlik etmis cagirmisEvet Türk um ama benim derdim evime gelen misafir değil ki !!!
gereksiz gördüğüm muhabbetlere girmek istemiyorum komşuluk ta benim için gerekli değil zaten yeteri kadar arkadaşım var ailem var her işimi kendim görmeyi severim o nedenle acil bir durum bile olsa kimseye ihtiyaç duymadan herseyimi halledebilirim hani kimileri kötü gün olur komşu lazım olur demiş ya ondan diyorum bunu...
Birde söylemeden edemeyeceğim konum ile alakalı değil ama size ithafen herkese acıya acıya millet olarak acınacak hale geldik yani her savaştan kaçana kucak açmaya ben kendi adıma karşıyım onlara verilen haklar kendi evlatlarımızı verilmiyor bir araştırın isterseniz , biz aynı durumda olsak kimse açmaz kapısını bu ülkede de milyonlarca vasıfsız boş belen yaşayan insana karşıyım ırkı ne olursa olsun!!!
benim esimde bana sormadan planlar yapar gezmek için.bende bazen oyle denk gelir o evdeyken şuraya gideceğim arkadaşlarımla davet ettiler beni birak oraya donuste de al derim ee ben evdeyim ben napcam siz yokken diyor ee sen gittiğinde ben ne yapıyorsam sen de onu yap derim gider keyfime bakarım.evet ya bekarken anlamazdım da kendim de yemek yapalı anlıyorum insan ocağa yemeği koyup çıkabilir mio nu da geçtim eşim evde bahanesini hiç anlamıyorum bu erkekler evde yalnız duramiyor mu ,kadınlar evdeyken erkekler gayet cikiyorlar,niye kadın cikamasin mahkum mu ona.ben eşim evde dursa bile çıkarım yani ne yapayım o duruyorsa