Tek tek etiketleyemiyorum geneliniz git bir saat otur gel demiş ama işte gidersen geri çağırmak icabet eder ve ben sevmiyorum ev gezmesi tarzı muhabbetleri heleki komsuculuk işleri bana göre değil, daha önce baska bir komsuda çağırmıştı kibarca reddettim gitmedim , bu komsuyada söz vermeyim müsait olursam gelirim dedim zaten ama evde olacağım o saatlerde....
Bebek konuşun da da annemler bizimle su an bebeğe bakıyorlar onlarada bırakırım ama hafta sonu dinlensinler diye evde olduğum zamanlarda onlara bırakmıyorum, esimde yarım saatten fazla bakamaz çünkü hiç yalnız kalmadılar hep birileri oldu evde

Güvenmiyorum da..
Neyse yüzde doksan gitmicem kafama eserse belki giderim ...
Son olarak bu asosyellik değil gereksiz gördüğüm kişilerle sohbeti yalandan samimiyeti sevmiyorum o nedenle gitmek istemiyorum..
Sanırım annen de senin gibi komşularını önemsemezdi ? ne dersin ?Bir müsait zamanında davet etmek çok mu zor biz ülke olarak bir sürü savaştan gelmiş insanları komşu ediyoruz da sen bir komşuna bir bardak çay içmeye davet etmemek için bahaneler uyduruyorsun.Sen Türk müsün canım acaba merak ettim.Zira biz misafirperverlikte nam salmış bir milletiz