• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturmaya çağıran komşu :( ;)

Yarım saat/1 saatte halledilecek oturma için ne çok bahane bulmuşsunuz.

Istemeye istemeye gideceğinize gitmeyin daha iyi. Kabalık etmek, ikiyüzlü olmaktan daha iyidir bana göre...

Oof yanii gitmeyeceksin,komsuluk iliskilerini sevmiyorsun,ben kimseyle samimi olmam kimsede benle samimi olmasin ..madem boyle diyorsun niye konu aciyorsun bize cool bir kadin oldugunumu ispatlamaya calisiyorsun..gitmezsen gitme kimsede ust komsu gelsede tanissak evine gidip gelsek diye ölmüyordur..

Oof yanii gitmeyeceksin,komsuluk iliskilerini sevmiyorsun,ben kimseyle samimi olmam kimsede benle samimi olmasin ..madem boyle diyorsun niye konu aciyorsun bize cool bir kadin oldugunumu ispatlamaya calisiyorsun..gitmezsen gitme kimsede ust komsu gelsede tanissak evine gidip gelsek diye ölmüyordur..
Belki oturup ağlaşmışlardır ay gelmedi diye komşuluk meraklısı komşular :anne:

Ben böyle iyiyim, komşuluk ilişkisine gerek yok diyorsun madem bu konunun amacı nedir?

Git diyen insanları komşu meraklısı olarak yaftalamak için mi?

Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Siz olsanız gider misiniz????
Ben olsam giderdim sonucta beni cagiran evine davet eden bir insanin hakki oluyor bende. Ve gitmezsem hakki ben de kalir. Hem ne kadar kotu olabilir ki bu? Komsu muhabbeti falan sevmiyorsunuz anladigim kadariyla. Gitmeye gitmeye yalnizlasirsiniz. Yalniz kaldiginizda da cok ararsiniz bu gunlerinizi. Bir cagiranim olsa da gitsem dersiniz.

komşu komşuya muhtaçtir ihtiyaci olunca koşar..
fakat bazi komşulukta abartiyorlar..
ne bilim işte
ama gitmiek istemiyosan gitme en azindan komşularla tanişmiş olurdun. senin için bi degişiklik olurdu.
ben olsam giderdim çagiran yok işte.
Evet bazen gercekten abartanlar oluyo. Insana nefes aldirmiyorlar hergun hergun.

:KK53:
Bizi de o komşular gönderdi zaten nolur ikna edin onu diye:KK51:

:KK69:Yok Can'ım bence konu sahibi kk da ne kadar işsiz güçsüz komşunun çağırması için can atan kadın var onun için araştırma yaptı yoksa o gideceğinden bize sorduğundan falan değil çok üst düzey devletler adına çalışıyor çok meşgul diğer devletler Türkiye de ne kadar komşu meraklısı kadın var bunu araştırmak için onu görevlendirmiş oda ilk kk dan başladı araştırmalarına sonra bunu dışardaki vatandaşa sorsa oda giderim 1saat dese a ne kadar komşu meraklısısın sende diyip çantayı kafaya yeme ihtimalli var ondan burda açılmış konu ...

:KK69:Yok Can'ım bence konu sahibi kk da ne kadar işsiz güçsüz komşunun çağırması için can atan kadın var onun için araştırma yaptı yoksa o gideceğinden bize sorduğundan falan değil çok üst düzey devletler adına çalışıyor çok meşgul diğer devletler Türkiye de ne kadar komşu meraklısı kadın var bunu araştırmak için onu görevlendirmiş oda ilk kk dan başladı araştırmalarına sonra bunu dışardaki vatandaşa sorsa oda giderim 1saat dese a ne kadar komşu meraklısısın sende diyip çantayı kafaya yeme ihtimalli var ondan burda açılmış konu ...
Belkide bilimsel bi araştırmanın parçası olduk şuan:KK57: komşusu davet etse kaç hatun hemen koşa koşa kek çırpıp oturmaya gider araştırması yapılıyor olabilir:eek::eek: komşu meraklısı kadınların Türkiye oranlaması araştırılıyor olabilir:kahve: birde insanların gereksiz yere kontrolsüz güç kullanıp karşıdakini tersleme çabaları yok mu:KK51: yaww he he

Belkide bilimsel bi araştırmanın parçası olduk şuan:KK57: komşusu davet etse kaç hatun hemen koşa koşa kek çırpıp oturmaya gider araştırması yapılıyor olabilir:eek::eek: komşu meraklısı kadınların Türkiye oranlaması araştırılıyor olabilir:kahve: birde insanların gereksiz yere kontrolsüz güç kullanıp karşıdakini tersleme çabaları yok mu:KK51: yaww he he
:işsiz:Kendimi bu araştırma için kullanılmış hissediyorum siz de böyle bir yan etki olmuş demek ki ...
:duduk:

:işsiz:Kendimi bu araştırma için kullanılmış hissediyorum siz de böyle bir yan etki olmuş demek ki ...
:duduk:
:bicak:Başlığa bakıyorum günlerdir fikir sorulan bi konu , sonra konunun gidişatına bakıyorum ortalık feryat figan:eek::eek: duygusal gel gitler yaşıyorum okudukça:KK70:

:bicak:Başlığa bakıyorum günlerdir fikir sorulan bi konu , sonra konunun gidişatına bakıyorum ortalık feryat figan:eek::eek: duygusal gel gitler yaşıyorum okudukça:KK70:
En sonunda yaptı yapacağını sizi gidi komşu meraklısı kadınlar sizi diyip raporunu dış güçlere sunuyordur şu an Türkiye de ne kadar komşu meraklısı kadın varsa kökümüzü kurutacaklar o yüzden açılmış bu konu başka niye açılsın ki :deli:
Yoksa fikir al fikrini söyleyene yafta yapıştır niye yapılsın ki böyle bişey :bicak:

En sonunda yaptı yapacağını sizi gidi komşu meraklısı kadınlar sizi diyip raporunu dış güçlere sunuyordur şu an Türkiye de ne kadar komşu meraklısı kadın varsa kökümüzü kurutacaklar o yüzden açılmış bu konu başka niye açılsın ki :deli:
Yoksa fikir al fikrini söyleyene yafta yapıştır niye yapılsın ki böyle bişey :bicak:
:oha: Komşu komşunun külüne muhtaçtır :oha: komşularımıza sahip çıkalım:spor: kek börek yapalım:oha: altın günlerini kaçırmayalım:KK200:

Aynen katılıyorum sana bizimde bir elti var oda misafir sevmezdi , konuşmazda içten pazarlıklı konuşsada iğneleyici tarzda antipatik bir insan evine gitsende diken üstünde gibisin konuşmaz şimdi bunun kızı üniversiteye başladı anası gibi oda asosyal devlet yurduna alışmamış oradaki kızlarla anlaşamamış babasına ev tutturmuş epeyde masraflı olmuş ki eltimde ev hanımı yakınıp durur , kendi eseri kendini oturup yargılayacağına, birde şikayet ediyor , yarın kızı iş hayatına başladığında asosyal oluşuyla milete çektirecek , kızınıda sevmiyorum zaten tuhaf huylu hiç birşeyini paylaşmaz sinsi içe dönük birşey
Bizimde alt katımıza bir aile taşındı o kadar davet ettim bi zahme tedip gelmedi,kızı var 5 yaşında benimde 3,5 yaşında ikizlerim var o kadar rastldağımda getir oynasınlar beraber çocuklar için değişiklik olur dedim getirmedi.Geçen gün sabah karşılaştk kızını anaokuluna başlatmış dert yanıyor ,kızım hiçbir oyuna etkinliğe katılmak istemiyor ,kimseyle arkadaşlık kurmak istemiyor diye .Ben de işte dedim çocuğu getirmiyorsun ki sosyalleşsin oynasın,yok vaktim yok yok çalışıyorum .Ben de çalışıyorum ama komşuma da vakit ayırıyorum,evime de ,işime de ,eşime de programlıysan herşeyi yapabilirsin.Sen gitmeyerek komşuluk yapmayarak tek kendine değil çocuğuna da kötü örnek oluyorsun bunu asla unutma.O da ilerde asosyal senin gibi bir komşu olacak.İnsan bir komşu davetine gitmemek için bu kadar bahane buluyorsa o kişi asosyaldir bana göre

Back
X