oturmayan birşeyler var ...

daha 4 aylık evdeyiz şimdilik taşınmamız zor gibi o aynı hareketleri yaptıkça içime atmıyorum bende elbet bir gün bezdiricem , en başında bu hareketlerine çeki düzen vermesi lazım taşınsak da telefonla yine yapıcağını yapacak bu sefer de sık sık gidelim-gelsinler demesinden korkuyorum , anlamıyorum arayıp hesap vermesi evindeki huzurundan daha önemli sanırım

öyle alışmış çünkü..bazı k.valideler oğlunu evlendirirken depresyona giriyor,oğumu elin kızına kaptırdım psikolojisine bürünüyorlar.sanırım k.validen bu durumda şu an.

bak dikkat et kız annelerin de göremezsin bunu,çoğu kaynanalık yapmaz.çünkü evlatlarını kaptırdıklarını düşünmezler.

aslında zarasız olduğumuzu,oğluşlarını kapmadığımızı gösterirsek biraz daha yumuşuyorlar :27:

Ay bende olsam coook gicik olurum, olmicak gibi degil, hadi annesi cok üstüne titriyor, yeni evlisniz bilemesin ictigi sütü vs . hadi onu binevi sana iletmek istemis ola bilir.
Ama esinin davranisi bir erkek helede 30 yasindaki bir erkek icin hic normal degil, kisiligi oturmamis, iyi bu seninle evlene bildi.
Zaaten seni bulmasaydi belki 60 yasina kadar evlenemezdi.

Senin özelini arkadasinin özelini bir baskasina iletme hakki yok, bu annesi olsada.
Bu yüzden sen buna aynisini yapacaksin, onun yaninda anneni ara anlat esinin yaptiklarini, annen daha cok arasin seni...uzun uzun konus daha sIk git...
Yani ona aynayi göstermis ol bakalim belki rahatsizligini anlar ozaman :)

ben bu evlilik işini beceremiyorum sanırım...

eşimle son bir haftadır ailesine olan aşırı düşkünlüğü yüzünden tartışıyoruz, artık taktığım için mi ben herşeyi büyütüyorum yoksa sürekliliği olduğundan dolayı mı biz sürekli olarak tartışıyorum anlayamıyorum,

eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz her sabah oraya kahvaltıya gider vardiya sisteminden dolayı ben işteyken orada kahvaltı yapar sonra eve uyumaya gelir , gittiğinde de adım attığımız herşeye kadar anlatır ,ne yemek yediğimizi rapor verir, o işteyken de aynı şekilde benim naptığım nereye gittiğim hep bilinir ertesi günde kv arar dün şuradaymışsın nasıl geçti diye sorar halbuki gittiğim arkadaşımı tanımıyor bile

bir yere gideriz eve döneriz annesi aranır eve geldik hoş eşim aramasa da annesi eve geldiğimizde ışığımızın yandığını görür ve arar zaten bi bahane yaratarak, ışık yanmasa da arar hayırdır nerdesiniz birşeymi oldu diye yahu belki yatak odasın dayız belki banyoda,belki mutfakta ama tabi ki ben kötüyüm kadın iyiliğinden arıyor

her akşam bir işleri vardır mutlaka bankaya gidilecek, su doldurulacak, marketten birşey alınacak, 3 lü priz fişe takılacak,hesap-kitap yapılacak,

bir derdimi anlatırım eşime hemen annesine anlatır ,bir arkadaşımın derdi olur eşime anlatırım hemen annesi de bilir hoş gerçi hiçbirşeyimi anlatmıyorum ya artık son zamanlarda

kv ve kp ile bi sıkıntım yok, aramızda sorun yok ama eşimin saçma tavırları yüzünden onlara gereksiz bilenir oldum, ziyarete gideriz tek muhabbet oğlu içliğini giyiyor mu, pekmezli sütünü içiyor mu , sevdiği yemekle şunlar şöle yap üstele peşinden koş yesin zorla vs bıktım artık geçen ggün dedim xx salak değil çocuk değil zorla burnuna sokamam yemezse güçsüz kalır, giymezse hasta olur kendisi çeker 30 yaşına gelmiş sürekli peşinden koşamam kendi sorunmluluklaırm bana yetiyor napıcağını kendisi bilsin dedim suratı düştü sonra da üzüldüm kırdığım için ama patladım

biribirimizden soğumaya başlayacağımızdan korkuyorum ,2 günde bir bu tarz sebeplerden tartışmaktan yoruldum ,

konuşuyorum gözümden düşüyorsun sana saygım azalıyor yapma böyle diyorum hesap vermiyorum ki ben detaycıyım konuşurken anlatıyorum diyor,

film izliyoruz, yemek yiyoruz , arkadaşlarımızlayız, aileme gitmişiz hiç farketmez onlar aradığında açar ve de uzatır da uzatır konuyu öğren önemli değilse sonra konuş değilmi yok karşılıklıymış gibi sohbet eder, benim bi arkadaşım arasın suratı düşer kapat der canı sıkılır

her gün ailesine gider ben işteyken ama ben 3 gün önce gittiysem aileme tekrar gideceksem o işteyken daha yeni gittin ya olur

ben mi büyütüyorum yoksa bu adam mı büyümemiş daha bu konular kafamda o kadar birikti ki çekilmez bi hırçınlık var üzerimde son zamanlarda kendimi bile çekemez haldeyim ...

4-12 vardiyası gelsede bir hafta görmesem onu diye sabırsızlanıyorum resmen , sürekli 9-6 çalışsa birbirimizi boğazlardık herhalde bazen düşünüyorum acaba yanlış bir tercih miydi yada daha 4 aylığız oturtamadık mı birşeyleri...

canım ya seni çok ıyı anlıyorum baslarda aynısı olmasakta cok benzer durumlar yasadık.eşimin aılesınden bı anda ayrılması mumkun olmuyordu yenı evlıyız 5-6 un kaynanamlarda kalıoduk kii evımız 10 dk. mesafede.daha neler neler.kavga gurultu 8-9 ay gecırdık ama ondan sonra duzene gırdıyo. aılesınden ayrı yasamaya alıştı evı aılesı olduğuna alıştı ama senden rıcaamm.sabret acele etme herkesın alışkanlkları değişiyor.erkeklerın aılesı daha bı sahıplenıcı onlarda gözlerı gıbı baktıkları canlarından sakındıkları cocouklarınısenn kollarına senn yanına senn yatağına verıolar kolay alışılası bıdurum değil.evliliğin ılk bır yılı cok onemlıdır.bıras sabırlıol acelecı davranma :) mutlu shhatli gunler . bıde ccoouk yap ki kocan eve bağlansın aıle kavramı otursun tam anlamıyla.şimdiki kafam olsaydı cocuk meselesını bu kadaar uzatmazdım 1 yıl 3 aylık evlıyım 7 aydır ıstıyoruz ama maalesef ..

anlamıyorum ki artık iyice psikojimi bozdu kendimin kötü olduğumu düşünmeye başladım

hatta buraya yazarken de haksızsın kötüsün çekemiyosun falan derlermi acaba korkusuyla açtım yüzleşmek istedim doğru olanla

anlamıyor ben kötü niyetli olsam niye yakından ev tutayım ben kötü olsam her sabah kahvaltıya gitmesine ses ederim beni m amacım ailesinden uzaklaştırmak değil ki amacım sınırını bilmesi evlendiğinin farkına varması ana-oğul

ben bişeye takıldım tatlım yaa hani demişsin ya kendi anneme 2 günde gitsem laf oluyor diye.
laf etsin umursama, aksine daha daha çok gitmelisin bence annene..
ben öyle yapardım heralde. sonuçta ikinizde böyle yaparsanız evde vakit geçiremeyeceksiniz, bir süre sonra oda rahatsız olacaktır yani.

mis gibi başlayan ve giden evliliklerde aile sorunları olunca deli oluyorum ben.allah sabır versin canım sana.ayrı yuva ayrı ev karışmayın kardeşim.hey allahım ya.

yahuuu bilmiyorum benmi alışkın değilim bi gün regliyim kv aradı biryere çağırdı hafif karın ağrım var dedim anlattım , telefonu kapattım on dakika içine kp ,kaynım ve teyzesi aradı geçmiş olsun diye sandım ölüyorum

çok evhamlı bir kv var hadi anladık evhamlıda hesap verme oolayı mantığıma sığmıyor

:) canım başkentte bombalar patlar onca kişi ölür benim KV arama gereği duymaz.nasıl olsa kötü haber tez duyulur.milletin mardinden akrabası arar sorar.
sonra tüp bebekle bir kızımız olur doğuma ben gelemem diğer torunu su fıtıgı ameliyatı olmuş oraya gidecem ben , size 20 gun sonra gelirim der.neyse gelir ahhlar vahhlar diğer torun için.düğünumuz de bile eltiyi ağırlamak için neler neler yapar.gelinin odasında yatırır.neymiş efendim o misafirmiş misafir en güzel yerde agırlanırmış.

sanırım daha yenisiniz.ayar tutturamamışsınız.ama düşün biizm gibi olsanız.

kızım 4 yaşında telefonda x nasıl iyi mi? o kadar.onun dışında hiç bir şeyini sormaz.neler neler

Öncelikle evliliğini hayır uğurlu olur inşallah. Daha yenisiniz o yüzden birkaç problem yaşamanız normal. Eşinde ilk defa sanırım bunu yaşıyor.
Üstüne fazla gitme. Herhalde eşin ailesinin tek çocuğu olabilirmi? Fakat şunu söylemem gerek. Benim anladığım kadarıyla, Kayınvaliden daha yeni evli olmanıza rağmen,
çok sık aramaları, tüm detayları öğrenmek isteyişi normal değil. Zamanla oda öğrenir, fakat siz artık evlisiniz, her sabah onlarda kahvaltı yapmak da nedemek oluyor?
Çok saçma. Eşine güzel tatlı bir dille, şunu söylemen lazım, annemlere gittiğimizde, lütfen anlatacak konu bırak! Bir erkeğin bukadar dedikodu yapması hiç hoş değil.
Ana kuzusu gibi birşey resmen. Annesi de ikide bir sık boğaz edip, herşeyi öğrenmek istiyorki, oğlunu dinliyor. Anlatabiliyormuyum? demekki karşılıklı.
Kayınvaliden de meraklı, eşinde anlatmaya meraklı. Bukadar basit. Sen sen ol, hiç birşeyini anlatma eşine. Daha çok eşinden haberi almaya çalış. Neler yaptın, annenler nasıl gibi nebileyim.
Çok sık gitmelerinizde hoş olmuyor tabi. Haftadan haftaya bile çok olur. Zaten onlara çok yakın oturmanız da başlı başına bir hata.
Sen evliliğini yıkıp geçme, evlilik öyle kolay birşey değildir. Hayret ediyorum, evlenmeden önce eşin nasıl olduda ayrı eve çıktı.
Acaba bu aranızda hiç konu oldumu, evlendikten sonra kv yanında oturmak istemediğini falan söylemişmiydin eşine?

teşekkür ederim ,

eşim tek çocuk değil bir kardeşi daha var ama eşime karşı aşırı düşkünler

zaten son zamanlarda eşime olabildiğince hiçbirşeyimi anlatmıyorum farkında değil sanırım evde sus pus oturduğumun yada o kadar çok konuşuyor ki işine geliyo belki hep o konuştuğu için

eşim evlenmedne önce bir kere dedi istersen beraber oturup bikaç yıla ev alırız diye direk resti çektim bir daha konusunu açmadı,

yakın evde oturmak en büyük hatam zaten şartlar , eşimin işi ,vs bahanelerle orada oturdum ama evliliğimizin ilk haftasında pişmanlığını da yaşamaya başladım. evlendiğimizin ilk ayı haftada birgün gidiyorduk ona da yeter dedim artık 3 haftada bir falan gidiyoruz , eşim ve annesi her sabah kahvaltıda birbirlerini gördükleri için beni rahat bırakıyorlar o yüzden ilk başlar kahvaltıya takılsamda sonrasında sorun etmemeye başladım kendi rahatım için açıkçası

ne eşim ne kv evlendiğimizi anlamadığını ve eşimle beni çocuk gibi gördükleriniş düşünüyorum ki ev ve eşimle ilgili sorumluluklarımı kimseye muhtaç olmadan yerine getiriyorum çalışmama rağmen , bunada sinir oluyor sanırım hiçbir konuda ona danışmamam , ona muhtaç olucağımı düşündü o ama istediği gibi olmadı

çok tanıdık geldi bana özellikle koca adama kundaktaki bebek muamelesi bizdede var..
bu adamlar baba olunca nolacak çok merak ediyorum değişeceklerini sanmıyorum çünkü..
uzakta otursanzıda hafta sonu yatılı kalırsınız değişen bişey olmaz emin ol..
ama şu konuştuğunu herkese anlatma olayı kötü o konuda gerekirse küs kavga et bağır çağır o huyundan vazgeirmeye çalış..
insan eşinede güvenip bişey anlatamayacaksa kime anlatsın:50:

canım ya seni çok ıyı anlıyorum baslarda aynısı olmasakta cok benzer durumlar yasadık.eşimin aılesınden bı anda ayrılması mumkun olmuyordu yenı evlıyız 5-6 un kaynanamlarda kalıoduk kii evımız 10 dk. mesafede.daha neler neler.kavga gurultu 8-9 ay gecırdık ama ondan sonra duzene gırdıyo. aılesınden ayrı yasamaya alıştı evı aılesı olduğuna alıştı ama senden rıcaamm.sabret acele etme herkesın alışkanlkları değişiyor.erkeklerın aılesı daha bı sahıplenıcı onlarda gözlerı gıbı baktıkları canlarından sakındıkları cocouklarınısenn kollarına senn yanına senn yatağına verıolar kolay alışılası bıdurum değil.evliliğin ılk bır yılı cok onemlıdır.bıras sabırlıol acelecı davranma :) mutlu shhatli gunler . bıde ccoouk yap ki kocan eve bağlansın aıle kavramı otursun tam anlamıyla.şimdiki kafam olsaydı cocuk meselesını bu kadaar uzatmazdım 1 yıl 3 aylık evlıyım 7 aydır ıstıyoruz ama maalesef ..

umarım düzelir bende ya düzelmezse beni sindirmeye çalışırsa diye korkuyorum , Allahtan eşim gidip gelme konusunda restimi çekince karşı gelmedi artık kendi istediği zaman gidiyor ,

yok cnm ben çocuk konusunda ilk yıl yapmayı planlıyordum bu tarz sıkıntılaırm olunca artık 3-4 yıl düşün müyorum ,

düşünsene kendini mükemmel beni de beceriksiz gören bir adam , sürekli tersleyen en küçük hatada evi başıma yıkan bir adam , nasıl mutlu bir anne olabilirim ki

İnsaşşah siz de tez zamanla kucağınıza alırsınız bebeğinizi, stres yapmayın zamanı gelince olur

malesef yine çocuk gibi bir koca. anlatsan da anlamaz boşver. olduğu gibi kabul etmeye bak. iyi taraflarını düşünmeye çalış. yoksa böyle kendini doldura doldura daha da kötü olacaksın.

ben bu evlilik işini beceremiyorum sanırım...

eşimle son bir haftadır ailesine olan aşırı düşkünlüğü yüzünden tartışıyoruz, artık taktığım için mi ben herşeyi büyütüyorum yoksa sürekliliği olduğundan dolayı mı biz sürekli olarak tartışıyorum anlayamıyorum,

eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz her sabah oraya kahvaltıya gider vardiya sisteminden dolayı ben işteyken orada kahvaltı yapar sonra eve uyumaya gelir , gittiğinde de adım attığımız herşeye kadar anlatır ,ne yemek yediğimizi rapor verir, o işteyken de aynı şekilde benim naptığım nereye gittiğim hep bilinir ertesi günde kv arar dün şuradaymışsın nasıl geçti diye sorar halbuki gittiğim arkadaşımı tanımıyor bile

bir yere gideriz eve döneriz annesi aranır eve geldik hoş eşim aramasa da annesi eve geldiğimizde ışığımızın yandığını görür ve arar zaten bi bahane yaratarak, ışık yanmasa da arar hayırdır nerdesiniz birşeymi oldu diye yahu belki yatak odasın dayız belki banyoda,belki mutfakta ama tabi ki ben kötüyüm kadın iyiliğinden arıyor

her akşam bir işleri vardır mutlaka bankaya gidilecek, su doldurulacak, marketten birşey alınacak, 3 lü priz fişe takılacak,hesap-kitap yapılacak,

bir derdimi anlatırım eşime hemen annesine anlatır ,bir arkadaşımın derdi olur eşime anlatırım hemen annesi de bilir hoş gerçi hiçbirşeyimi anlatmıyorum ya artık son zamanlarda

kv ve kp ile bi sıkıntım yok, aramızda sorun yok ama eşimin saçma tavırları yüzünden onlara gereksiz bilenir oldum, ziyarete gideriz tek muhabbet oğlu içliğini giyiyor mu, pekmezli sütünü içiyor mu , sevdiği yemekle şunlar şöle yap üstele peşinden koş yesin zorla vs bıktım artık geçen ggün dedim xx salak değil çocuk değil zorla burnuna sokamam yemezse güçsüz kalır, giymezse hasta olur kendisi çeker 30 yaşına gelmiş sürekli peşinden koşamam kendi sorunmluluklaırm bana yetiyor napıcağını kendisi bilsin dedim suratı düştü sonra da üzüldüm kırdığım için ama patladım

biribirimizden soğumaya başlayacağımızdan korkuyorum ,2 günde bir bu tarz sebeplerden tartışmaktan yoruldum ,

konuşuyorum gözümden düşüyorsun sana saygım azalıyor yapma böyle diyorum hesap vermiyorum ki ben detaycıyım konuşurken anlatıyorum diyor,

film izliyoruz, yemek yiyoruz , arkadaşlarımızlayız, aileme gitmişiz hiç farketmez onlar aradığında açar ve de uzatır da uzatır konuyu öğren önemli değilse sonra konuş değilmi yok karşılıklıymış gibi sohbet eder, benim bi arkadaşım arasın suratı düşer kapat der canı sıkılır

her gün ailesine gider ben işteyken ama ben 3 gün önce gittiysem aileme tekrar gideceksem o işteyken daha yeni gittin ya olur

ben mi büyütüyorum yoksa bu adam mı büyümemiş daha bu konular kafamda o kadar birikti ki çekilmez bi hırçınlık var üzerimde son zamanlarda kendimi bile çekemez haldeyim ...

4-12 vardiyası gelsede bir hafta görmesem onu diye sabırsızlanıyorum resmen , sürekli 9-6 çalışsa birbirimizi boğazlardık herhalde bazen düşünüyorum acaba yanlış bir tercih miydi yada daha 4 aylığız oturtamadık mı birşeyleri...

evlenelı şu akdar gun oldu yazıyor ya onu nasıl yaptın soylermısın ? teşekkurler bıde arkadaşım evlılıkkıtabı okumanı tavsıye ederım erkekler bsıım gıbı düşünmuyorlar farklı yaratılıştalar ben KADINLAR VENUSTEN ERKEKLER MARSTAN ısimli kitabı okudum cok faydasını gördum her gördüğüm kişiyede tavsıye edıyorum :) umarım okuyabilirsin . faydasını görcene emınım ben göruyorum cunnkuuu :P

Son düzenleme:
çok tanıdık geldi bana özellikle koca adama kundaktaki bebek muamelesi bizdede var..
bu adamlar baba olunca nolacak çok merak ediyorum değişeceklerini sanmıyorum çünkü..
uzakta otursanzıda hafta sonu yatılı kalırsınız değişen bişey olmaz emin ol..
ama şu konuştuğunu herkese anlatma olayı kötü o konuda gerekirse küs kavga et bağır çağır o huyundan vazgeirmeye çalış..
insan eşinede güvenip bişey anlatamayacaksa kime anlatsın:50:

evt çok zor işyerinden bi sıkıntım oluyo ama anlatamıyorum moralim bozuk oluyo anlatamıyorum , paylaşım azalıyor, insan eşine de anlatamıycaksa derdini kime güvenicek

öyle tabii biz erkeklerden daha güçlüyüs herşeyin daha bi frkındayız. hatta derler ya bu kız evlenince anasından çıkmaz amma ağladı felan :) bence artık erkkler çıkmıyor:) Allahm bu nasl anacılıktır ya. sevgiliyken senden iyisi yOk ama sonrasında birden anacı kesiliyorlar. hAkkında hayrlısı olsun umarımmm biran önce düseliirr:16:
Ne kadar haklisin:) guzel bir konun üzerindesin şuan. Benim eşimde sözlü iken aynı davranışları sergiledi, bütün uyarılarıma rağmen beni ciddiye almadı. Bedelinide şuan ödüyoruz. Sevgili iken ailesine karşı hircin, sozlendikden sonra ise senın dediğin gibi annecisi olu veriyor. Ama biliyormusun ben herzaman iyi olmama rağmen suan benimde kendi ailem kıymeti gözümde bir başka olu verdi. Belki destekleri, hep arkamiZda olduklari icin.. bilmemiyorum, Ama onların iliskisi gercekden farklı oluyor ne yazsikki.
Erkekler bazen dengesizlese biliyor, ya 'birt' yapsa gidip onuda anlatacak:d sinirim bozuldu:52:

öyle alışmış çünkü..bazı k.valideler oğlunu evlendirirken depresyona giriyor,oğumu elin kızına kaptırdım psikolojisine bürünüyorlar.sanırım k.validen bu durumda şu an.

bak dikkat et kız annelerin de göremezsin bunu,çoğu kaynanalık yapmaz.çünkü evlatlarını kaptırdıklarını düşünmezler.

aslında zarasız olduğumuzu,oğluşlarını kapmadığımızı gösterirsek biraz daha yumuşuyorlar :27:

sanırım aynen dediğiniz gibi, ilk bir iki yap öyle olmadığını oğluna çok iyi baktırdığımı hissettirdim hep ilgilendiğimi belli ettim, oğlu da arayıp zaten her akşam ne yediğini saydığı için memnun oluyordu ama artık sıkıldım

aslında şurdan anlar insan oğlunu kapacak olsam karşı karşıya apartmanda oturmam ama nerdee, dediğim gibi bana karşı kırıcı bi hareketi yok , yada evine gittiğimde hiçbir iş yaptırmaz ısrarlarıma rağmen işyerinde yoruluyorum diye , ama şu koca adamı korumacı tavırları olmasa , koruyayım derken bana saygısızlık yaptığını anlasa herşey daha da güzel olacak

Ne kadar haklisin:) guzel bir konun üzerindesin şuan. Benim eşimde sözlü iken aynı davranışları sergiledi, bütün uyarılarıma rağmen beni ciddiye almadı. Bedelinide şuan ödüyoruz. Sevgili iken ailesine karşı hircin, sozlendikden sonra ise senın dediğin gibi annecisi olu veriyor. Ama biliyormusun ben herzaman iyi olmama rağmen suan benimde kendi ailem kıymeti gözümde bir başka olu verdi. Belki destekleri, hep arkamiZda olduklari icin.. bilmemiyorum, Ama onların iliskisi gercekden farklı oluyor ne yazsikki.
Erkekler bazen dengesizlese biliyor, ya 'birt' yapsa gidip onuda anlatacak:d sinirim bozuldu:52:

:))) doğru aslında bnde düğün yaklştıkça iyice anacı babacı oldum ama. yinede nişanlımn yeri ayrı yaa. anamdır babamdır ama oda hayatmıı birlştrceim insan yani.. ben bayanım ben anlatsam belki eleştri almamm ama nebilym yani erkeğin dediğin gbi bırt olaynı bile anlatması Allahmmmm :)) şükür biz onu atlattık ama umarım evlenince başa dönmeyiz :1::1:

malesef yine çocuk gibi bir koca. anlatsan da anlamaz boşver. olduğu gibi kabul etmeye bak. iyi taraflarını düşünmeye çalış. yoksa böyle kendini doldura doldura daha da kötü olacaksın.

onun amacı da bu ya ay nı konuyu defalarca konuştuk olay tartışmaya ddönünce de işine gelirse kapı orda diyor paşa , reste restle karşılık alıyor tabi,

aslında bakarsan bu huyu harici kötü bir huyu yok ama bu da hepsini siliyor gözümde , şimdi bende aynısını yapıcam her akşam arıycam eve haber vericem yediğim yemeği,gittiğim yeri, onunla konuşamlarımızı hatta abartıp wc yw gitmemi bile sayıcam dalga geçtiğimi anlasın Allahım ya bide erkek olcak

cydkns 'ye katılıyorum herseyden önmelısı kendınsın bardağa dolu taraflarıyla bakmay açalış ıllakı guzel huyları vardır.bır anda restı cekme sağlığın bozulmasın en azından calışıorsun sureklı kayınvalıdesıyle beraber oturanları düşün kötusunu düşün ki ruh sağlığına zarar gelmesın :)

Son düzenleme:
:))) doğru aslında bnde düğün yaklştıkça iyice anacı babacı oldum ama. yinede nişanlımn yeri ayrı yaa. anamdır babamdır ama oda hayatmıı birlştrceim insan yani.. ben bayanım ben anlatsam belki eleştri almamm ama nebilym yani erkeğin dediğin gbi bırt olaynı bile anlatması Allahmmmm :)) şükür biz onu atlattık ama umarım evlenince başa dönmeyiz :1::1:
Evlendikten sonra emin ol, asıl ozaman gözünde kıymetleri bir başka oluyor:) haklisin ama Buda senin zekice davranışının sayesinde olmuş. Eyer bende biraz daga ağır tepki vermiş olsaydım, belki bizde atlatmış olurduk. Melekcim düğüne bir kaç ay kala dönemleri cok önemli, dikatli olmanı tafsiye ederim. Asıl ozaman herkezin yüzü belli oluyor. Allah herşeyi gönlünüze göre versin canım, gelin tarafı için bu dönemler cok önemli:)

Off çok sinir bir ana-oğul...
Bu ne böyle ya,ömür törpüsü mübarek.Allah sabır versin arkadaşım işin çok zor.
Nişanlıyken falan sinyal vermişlerdir mutlaka,keşke anlayıp evi özellikle uzaktan tutsaydın.
İnan bu kadar mıç mıç olamazlardı.Telle nereye kadar yetişecek zaten.
Ya bilmiyorum,büyük de konuşmak istemiyorum benim de bir oğlum olacak çünkü.
Ama olmam ya,yapamam yani.Başkalarının özgürlüklerinin başladığı yerde biter benim özgürlüğüm.
Evet benim evladım olacak ama bir kadının da kocası,bir ailenin de reisi.
Böyle süt oğlan gibi davranarak karısının gözünde ki imajını yerle bir ederim diye korkarım.
Evladını seven her annenin yapması gereken,evlatlarımız evlendikten sonra şöyle bir adım geri çekilmek.
Ama ben kayınvalidenden çok eşine kızdım.
Her zaman eşi ile annesi arasında ki o dengeyi sağlamak erkeğe düşer.
Ben de kayınvalidem ile aynı sokaktayım ama eşim uğraması gerektiği kadar uğrar.
Hatta ben ısrar ederim ''hadi kalk annenlere gidelim kahvaltıya,çaya''diye
bazen''boşver evimizde oturalım''der.Allah için annesi de hiç rahatsızlık vermedi bugüne kadar.
Aksine izinli olduğu günlerde çok elzem bir şey varsa ve öğlen 12 den önce aramışsa,bi öfleyerek açar eşim teli.
Bir şeye alındıysam yüzümden anlar annesine ''sen şimdi niye öyle söyledin,kız ya kırıldıysa,alındıysa''diye benim yanımda çıkışır,
ben utanır toplamaya çalışırım.Hatalıysam beni de uyarsın tabi,ben adil düşünüp makul olurum.
Ama o ince çizgide durmasını da bilsin işte.
Ve eşine en çok senin ailenle görüşmelerine karışması konusunda bilendim.
Ne münasebet ya,onlar ana-oğul her gün bunaltana kadar görüşsünler,senin eşinle geçireceğin zamandan çalsınlar,
sen annene 3 gün önce gittin diye tavır yapsınlar.
Daha çok yeni evlisiniz arkadaşım,tavrını koy.Gerekirse tartış,kavga et,küs ama haklarını söke söke al.
Her şey bir erkeğin sorumluluklarını bilmesi,ev işlerine yardımcı olmasıyla bitmiyor malesef.
Huzur her şeyden önemli hatta bir noktada aşktan bile...

Evlendikten sonra emin ol, asıl ozaman gözünde kıymetleri bir başka oluyor:) haklisin ama Buda senin zekice davranışının sayesinde olmuş. Eyer bende biraz daga ağır tepki vermiş olsaydım, belki bizde atlatmış olurduk. Melekcim düğüne bir kaç ay kala dönemleri cok önemli, dikatli olmanı tafsiye ederim. Asıl ozaman herkezin yüzü belli oluyor. Allah herşeyi gönlünüze göre versin canım, gelin tarafı için bu dönemler cok önemli:)

:1: teşekkür ederiim pericim aayy öyle vala nişanda bile neler yaşadık ki şuan bile yasadğmz bazı şeyler var dediğin gibi düğüne son günler kala napıcaz bakalım teşekkür ederm tavsiyen için bakalım mayıs ayında felan aile eş topiğindemi konu açarım bi derdim var topiğindemi bakıccaz:1::1:

Back
X