- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
kv ve kp ile bi sıkıntım yok, aramızda sorun yok ama eşimin saçma tavırları yüzünden onlara gereksiz bilenir oldum, ziyarete gideriz tek muhabbet oğlu içliğini giyiyor mu, pekmezli sütünü içiyor mu , sevdiği yemekle şunlar şöle yap üstele peşinden koş yesin zorla vs bıktım artık geçen ggün dedim xx salak değil çocuk değil zorla burnuna sokamam yemezse güçsüz kalır, giymezse hasta olur kendisi çeker 30 yaşına gelmiş sürekli peşinden koşamam kendi sorunmluluklaırm bana yetiyor napıcağını kendisi bilsin dedim suratı düştü sonra da üzüldüm kırdığım için ama patladım
.
bu ne ya ne kötü bi muhabbet bu ben bu yuzden kadını değil kocamı döverim gece uyurken kafasına gözüne girişirim.sinirimden deli çıkarım.
o kadınada ağzının payını vermek lazım insanı kocasından soğutur bu kadın, ne gıcıklar.
kocanda gıcık 3 yaşında gibi davranan asıl kocan.annesıde onu kendıne bağımlı yetiştirmiş pekmezli süt ne ya ? annesının tavrı normal aslında bi emzirmediği kalmış.yapmaya kalksa kocan ıtıraz eder mi vallahı şüpheye düştüm
bu kadar annecı olunmaz.