oturmayan birşeyler var ...

eşiniz sizin ailesi yüzünden tavır yaptığınızı ailesine anlatıyor mu çok merak ettim benimki hemen sizi istemiyor filan derdi eskiden..

eşiniz sizin ailesi yüzünden tavır yaptığınızı ailesine anlatıyor mu çok merak ettim benimki hemen sizi istemiyor filan derdi eskiden..

anlattıklarını sanmıyorum çünkü kv+kp bana karşı çok iyiler tabi bende onlara karşı , anlatsaydı aramızda bir gerginlik olurdu sanırım,

anlattıklarını sanmıyorum çünkü kv+kp bana karşı çok iyiler tabi bende onlara karşı , anlatsaydı aramızda bir gerginlik olurdu sanırım,

o zaman eşiniz o kadar da geveze değilmiş. benim eşim olsa hemen anlatırdı.inan öylesi daha zor...

o zaman eşiniz o kadar da geveze değilmiş. benim eşim olsa hemen anlatırdı.inan öylesi daha zor...

tabi o kadarını anlatmaya cesaret edemez benimki, daha doğrusu annesinin oğluna düşkünlüğü ile ilgili verdiği öğütleri ben eşime anlatmıyorum kv e direk cevap veriyorum , o konudaki rahatsızlığımı bilmiyor, ama şu sürekli hesap verme konusunda sürekli başının etini yiyorum , anlatmadığını düşünüyorum ona cesate edemez sanırım ailesiyle aramın bozulması onunda işine gelmez... anlatırsada kendisi bilir

Back
X