oturup ağladım yarın başlıyorum

kroomozomm

bla bla bla ...
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
128
74
18
Kizlar gece gece uyku tutmadi uzun suredir farkediyodum ama cikmaya tirsiyodum tartiya biraz önce ciktim ve hayatimin şokunu yasadim omrumde ilk defa tartida 72 yi gordum ki en fazla kilo aldigim donem 68 dim. boyum 1.65 kilom suan 72 ve en fazla 4 ay sonra dugunum olacak insallah.uyuyamiyorum ve kendimce bi liste yaptim .her sabah kursa gidiyorum zaten kursun yakinlarinda meshur bi kahveci var sabahlari yagsiz filtre kahve icicem ama oncesinde 1 sise su icicem 500 ml lik oglen eve gelince yagsiz salata yicem ama gene oncesinde su icicem aksamda 1 kase yagsiz yogurt yicem gene once su icicem bide yarin aktardan metabolizma hizlandiran caylardan almayi dusunuyorum aralarda da o caydan icerim en azindan metobolizmam yavaslamaz siz ne dusunuyosunuz. Ay kimseyle paylasamadim kizlar mazur gorun beni gece gece :( yorumlarinizi bekliyorum dua edin banada vereyim fazlaliklarimi insallah :(

Gece normalden 2 kilo fazla çıkabilirsiniz, hemen panik olmasaydınız keşke. Sabah tekrar bakın bakalım...
Almışsanız bile daha 4 ay varmış düğününüze, vermek istiyorsanız o zamana kadar sağlıklı bir şekilde rahat 6 kilo verilir.
Sabah aç karnına kahve midenize zarar verir, yağsız peynir, domates, salatalık gibi şeyler yiyebilirseniz çok daha sağlıklı olur. Akşam sadece yağsız yoğurt düşünüyorsanız da çok ağır bir diyet olmuş. Vücut yeterli kaloriyi alamadığında daha fazla enerji depoluyor aklınızda olsun. Mutlaka protein de alın, ya yumurta ya tavuk...Öbür türlü yağ değil kas yakarsınız, vücudunuzda sarkmalar olur ve sonra hızlı geri alırsınız.

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ama bi demek istiyorum bakalım bugün ilk günüm iyi gidiyorum şuan :)

Back
X