Outlooktan gelen gizli içerik ne demektir

Haklısınız . Galerisinde ne var hiç bilmiyorum .O bana bakmadı ben de ona bakmadım kişisel alan diye ama merak etmiyor değilim

İkimizde resmi kurumda çalışıyoruz.İşle alakalı değil.Sorarım o zaman.Böyle bir şey asla aramızda geçmedi daha önce güveniyoruz birbirimize ama erkek sonuçta sonsuz güvenmemek lazım
Sorun diye bilinçli yazdım, iyi bari bunları konuşabilecek seviyede bir evlilikse, iletişimle her şey çözülür. Bu önerime "böyle bir şeyi eşime soramam, yanlış anlar, bana kızar" gibi cevaplar verecek çok kadın var.
Evham yapmayın, güzelce uyuyun

Haklısınız , çok teşekkür ederim

Gizli cc yapılmışsa öyle yazabilir mi , çok telaşa vermeyin bence yarın sorarsınız mail de gizli içerik nasıl oluyor falan diye , izah eder sanıyorum

Linç yiyebilirim ama sorun yok,evli çiftlerin telefonlarının şifreli olmasını asla anlamadım anlamayacağım..yani saklıcak bişey yoksa neden şifre konulur.ayrıca güven varsa zaten kimse birbirinin telefonuna bakmaz.yani saygı deniyo ya saygı şudur ; telefonda şifre olmadanda kimse birbirine bakmaz.bana çok saçma geliyor.

Mail gizli diye belirtmeden dümdük geliyor bcc’ye ekleyince.

Merhaba arkadaşlar.Telaş yapcak bir şey yokmuş.Şifreli olduğu için gizli içerik yazıyormuş.Reklam gelmişti sildim dedi eşim

Telefonu kilitli diye gizli icerik yazıyor, kilidi acsaniz gizli olmadini gorursunuz.

Bizde birbirimizin telefonunu kurcalamayız ama şifreyi de biliriz yani. O an açıp maile baksaydınız sorun olmazdı bakamamak problem bence.

Merhaba arkadaşlar.Telaş yapcak bir şey yokmuş.Şifreli olduğu için gizli içerik yazıyormuş.Reklam gelmişti sildim dedi eşim
Böyle deyince de benim içime şüphe düştü şimdi:)
Hiç mi kilit ekranını görmediniz bunca zaman gerçekten?
Gelen içeriği göreydiniz keşke

Şifreli malesef .2 yıldır evliyiz ilk kez aldım elime telefonunu
Demek ki sık sık incelemek gerek farkettirmeden. Hiç alıp bakmasan nasılsa benim hatun benim tele bakmıyor diye rahat rahat her haltı yiyolar. Baksan hatun vakıyor dyip gizli gizli baska yontemlerle her haltı yiyolar. Erkekler her sekilde bir haltlar yiyolar inşallah bişey cıkmaz

Sık incelemek karşınızdakini profesyonellestirir :)

olayın başında şüphe duymadım ama reklam mailini hemen silmesi saçma değil mi , çöp kutusunda vardır sildiği , yani hemen mesajları silen biri mi normalde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…