- 22 Mayıs 2019
- 669
- 319
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Haklısınız . Galerisinde ne var hiç bilmiyorum .O bana bakmadı ben de ona bakmadım kişisel alan diye ama merak etmiyor değilimYine güvenin ama eşinizin şifresini bilmenizin güvenle alakası yok bence yani insan eşinin telefon şifresini bilir.
İlla takıntılı gibi karıştırmanıza gerek de yok ama 2 senedir eşinizin telefonundan galeriye fotoğraflarınıza falan ne bileyim herhangi bir şeye bakmak için bile şifresini bilirsiniz elinize alırsınız yani.
Sorun diye bilinçli yazdım, iyi bari bunları konuşabilecek seviyede bir evlilikse, iletişimle her şey çözülür. Bu önerime "böyle bir şeyi eşime soramam, yanlış anlar, bana kızar" gibi cevaplar verecek çok kadın var.İkimizde resmi kurumda çalışıyoruz.İşle alakalı değil.Sorarım o zaman.Böyle bir şey asla aramızda geçmedi daha önce güveniyoruz birbirimize ama erkek sonuçta sonsuz güvenmemek lazım
Haklısınız , çok teşekkür ederimSorun diye bilinçli yazdım, iyi bari bunları konuşabilecek seviyede bir evlilikse, iletişimle her şey çözülür. Bu önerime "böyle bir şeyi eşime soramam, yanlış anlar, bana kızar" gibi cevaplar verecek çok kadın var.
Evham yapmayın, güzelce uyuyun
İnşallah bakalımGizli cc yapılmışsa öyle yazabilir mi , çok telaşa vermeyin bence yarın sorarsınız mail de gizli içerik nasıl oluyor falan diye , izah eder sanıyorum
Yahu aldatılma şüphesi ise, bu kadar mecra varken outlook kullanan olmaz diye düşünüyorum bunun için. Alıcı olarak eşiniz gizli kısmına yazılmıştır. Biz de yapıyorduk bunu iş yerinde. Müşteriye e-posta gönderirken, kendi personelimizi de gizli sekmesine ekliyorduk. Bildirim nasıl gidiyor karşı tarafa onu bilmiyorum ama aklınızı böyle şeylerle bulandırmayın. Sabah olunca dürüstçe sorun olmazsa. Gece sana bir e-posta gelmiş, neden gizli içerik yazıyordu deyin. Size göstersin postayı. Geldiği saati de görürsünüz ve içiniz rahat eder.
Normalde asla birbirimizin telefonuna dokunmayız ama bu saatte olunca baktım zaten şifreli.Outlooktan mail gelmiş
Böyle deyince de benim içime şüphe düştü şimdi:)Merhaba arkadaşlar.Telaş yapcak bir şey yokmuş.Şifreli olduğu için gizli içerik yazıyormuş.Reklam gelmişti sildim dedi eşim
Demek ki sık sık incelemek gerek farkettirmeden. Hiç alıp bakmasan nasılsa benim hatun benim tele bakmıyor diye rahat rahat her haltı yiyolar. Baksan hatun vakıyor dyip gizli gizli baska yontemlerle her haltı yiyolar. Erkekler her sekilde bir haltlar yiyolar inşallah bişey cıkmazŞifreli malesef .2 yıldır evliyiz ilk kez aldım elime telefonunu
Demek ki sık sık incelemek gerek farkettirmeden. Hiç alıp bakmasan nasılsa benim hatun benim tele bakmıyor diye rahat rahat her haltı yiyolar. Baksan hatun vakıyor dyip gizli gizli baska yontemlerle her haltı yiyolar. Erkekler her sekilde bir haltlar yiyolar inşallah bişey cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?