Outlooktan gelen gizli içerik ne demektir

olayın başında şüphe duymadım ama reklam mailini hemen silmesi saçma değil mi , çöp kutusunda vardır sildiği , yani hemen mesajları silen biri mi normalde de
O derece bilmiyorum hemen silip silmediğini.Benim telefonda da şifre var ama şifreliyken gizli falan yazmıyo . Anlamadım.Bu saatte ne bildirimi dediğimde bildirimin saati mi olur Trendyol Hepsiburada falan dedi

Dediği doğrudur muhtemel ama benim midemi bulandıran şey konudaki, şifresini bilmediğim eşimin telefonuna, eş kişisinin bildirim içerikleri görünmesin diye ( ben görmeyeyim diye ) kapatması olurdu.

O derece bilmiyorum hemen silip silmediğini.Benim telefonda da şifre var ama şifreliyken gizli falan yazmıyo . Anlamadım.Bu saatte ne bildirimi dediğimde bildirimin saati mi olur Trendyol Hepsiburada falan dedi
trendyol ayrı hepsiburada ayrı sanki biraz sallamasyon cevap gibi geldi , bence şifresini öğrenin çaktırmadan girerken.

Bunu ayarlayabiliyorsunuz. Ekran kilitliyken icerik gorunmesin diye. Benim de oyle mesela. Yani bu normal bir bilgilendirme maili bile olabilir. İcerik gizli yazmasinin sebebi bildirim ayari.

Gönderen kişi gizli sekmesini işaretlenmiş demek. Yani genelde toplu maillerde olur. Gönderilen kullanıcı adı gizlenir diğer eklenenler birbirini goremez. Reklam maillerine geliyor bana da gizli içerik diye.

Gönderen kişi gizli sekmesini işaretlenmiş demek. Yani genelde toplu maillerde olur. Gönderilen kullanıcı adı gizlenir diğer eklenenler birbirini goremez. Reklam maillerine geliyor bana da gizli içerik diye.
Hayir yanlis anlasilma var.
Bildirimde icerik gizli yaziyormus kilit ekraninda.
Yani tamamen bildirim ayarlari ile alakali.
Mesela benim Whatsapp mesajlarim kilit ekraninda görünmez. Whatsapp bildirimi olduğu görünür ama içerik gizli yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…