bende de pco vardı ama benim mm likti sanırım. doktor boyutu sölemedi gerçi ama gebeliğe engel deil demişti doktor ve gerçekten de kısa zamanda gebe kaldım. Bebek gelişmedi için ilk haftalarda düşük oldu. Tabii kisti olup da gebeliği sağlıklı bi şekilde devam edenker de çok. Gebelikte de doğumda da kistler gidebilio. Bana doktor bebekte anomallik olduğu için -yüksek oranda tabii- düşük olmuştur dedi. İlk gebeliğimdi bi de! Ben kistin ebgel oldunu düşünüorum ama bu benim fikrim. İlk düşük die inceleme de olmadı sebebi kesin deil düşüğün ama ben kistten şüpheleniorum! Düşük sebebini yane. Ama kiste ramen devam edebilirdi gebeliğim. Kısacası gebe kalınabilir. Dert etme derim..
merhaba bende sürekli oluşur kist ve hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorum sol yumurtalığımda 4 cm lik bir kistimin olduğunu söylemişti şuan 5,5 aylık hamileyim rabbim verecekse her şekilde verir sen Allaha sığın gerisini rabbim bilir.gönlündeki rabbim nasip eylesin inş.
bendede arkadasdaki gibi sol yumurtamda 4 cmlik kist var ve 5 haftalik hamileyim ama kistim gidermi büyememi yapar bilmiyorum :sinifsinif:
vallahi mi gebe kalabilmen cok güzel ALLAH kucagına almayı nasip etsin cnm
darısı basıma benimde 4bucuk cm sol over kistimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?