Ovilasyon testim pik yapmadan silikleşti bakar mısınız :(

Kelebek 09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
407
161
33
30
Kızlar bu ay ilk defa ovilasyon testi kullanıyorum malesef aldığım sayfaya ulaşmak çok zor o nedenle buraya sorayım dedim. Testlere 11.gün başladım ve dün 17. Güne kadar yaptım. Durum fotoğraftaki gibi testleri yorumlayabilir misiniz

18.günüm bugun. Böyle koyulaşıp silikleştikten sonra tekrar pik yapabilir mi? Yoksa olgunlaşmadan mı çatladı
onu tam bilmiyorum ama benim mesela bugün 20. günüm ve dün kasık ağrım olunca ilk kez ovu. denedim ve pik olmuş, profilimde var, belki sizin de birkaç gün sonra pik olur

Herkeste çok koyu olmuyor, 16. gün yumurtlamissiniz 17 de silinmis

Benim de çok koyu olmuyordu

Yumurtluyor muydunuz peki? Yada o şekilde hamile kalabildiniz mi? Yani koyulaşmamasını nasıl neticelendir
Benim lh da böyle çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam, içilen su miktarına bağlı falan da değişiyor ya ondan da olabilir, valla açıkçası yumurtluyor muydum tam da bilemiyorum, iki oğlum var heralde yumurtluyorumdur ilk oğlumda takip yapmistim onda çok koyu cikmiyodu diye hatırlıyorum ama yanıltmak da istemem

Ama bakın hamilelik olmazsa en koyu gordugunuz günden 14 gün sonra adet olursunuz, bence oluyodur yumurtlama. Koyuluk azaldığı gün yumurta çatlamış oluyor, o günü de degerlendirirseniz şansınız yüksek, hatta erkek olma ihtimali yüksek olur

Lh değeri yumurta catlayacagi zaman 20-80 arası normalmiş yani bazilarinin çok koyu bazilarininsa çok koyu olmaması normal demek, bence yumurtladiniz siz

Benim de böyle çıkıyor çok koyu olmuyor ben yine de değerlendirdim ama siz de bi bakar mısınız yumurtlama olmuş gibi görünüyor mu daha çok strese sokuyor bu testler beni

Eklentiler

• IMG_7807.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…