- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sevde Kurban
-
Bir kere zaten iki çizgi aynı çıktı diğerleri hep böyle normalde bende adete yakın ikinci çizgi hiç çıkmaz ama şimdi oda çıkıyor yumurtlama oldumu bilmiyorum Kasık ağrım falan oldu amaHep pik değil ki iki çizgisi de aynı olan pik diğerleri çatlama veya öncesiyse silik çıkar normal
Yumurtlama olmuş bence akintiniz da varsa eğer yumurtlama olup çatlamıştir diğerleri normal zatenBir kere zaten iki çizgi aynı çıktı diğerleri hep böyle normalde bende adete yakın ikinci çizgi hiç çıkmaz ama şimdi oda çıkıyor yumurtlama oldumu bilmiyorum Kasık ağrım falan oldu ama
Histeresokopi kaynaklı akıntı oldumu bilmiyorum kanamam olduğu için iki hafta teşekkürlerYumurtlama olmuş bence akintiniz da varsa eğer yumurtlama olup çatlamıştir diğerleri normal zaten
Bu pik mi senceHep pik değil ki iki çizgisi de aynı olan pik diğerleri çatlama veya öncesiyse silik çıkar normal
Gün içinde testi tekrarla derim ve bugünü mutlaka degerlendir sadece ikinci çizgi biraz silik gibi geldi Belkıs resimden kaynaklıBu pik mi sence
Resim kaynaklı canm adetim zaten 10 gün geçikti. Eşimde nöbette bugünGün içinde testi tekrarla derim ve bugünü mutlaka degerlendir sadece ikinci çizgi biraz silik gibi geldi Belkıs resimden kaynaklı
Geç adet mi görüyorsun ? Üzülme bence yarına kadar çatlamaya bilir 2 gün sürüyor çatlaması hem catladiktan 24 saat yaşıyor değerlendire bilirsinResim kaynaklı canm adetim zaten 10 gün geçikti. Eşimde nöbette bugün
Hayır normalde 30 günde olurum şuan 40 gün olmadım. Dün değerlendirdik inşallah bakalım canm hayırlısı artıkGeç adet mi görüyorsun ? Üzülme bence yarına kadar çatlamaya bilir 2 gün sürüyor çatlaması hem catladiktan 24 saat yaşıyor değerlendire bilirsin
Gebelik testi yaptın mıHayır normalde 30 günde olurum şuan 40 gün olmadım. Dün değerlendirdik inşallah bakalım canm hayırlısı artık
26 sında kan verdim negatif acaba erken mi kan verdim yarın sabah hem kan vereceğim hemde kan geç döllenme olmuş olabilir miGebelik testi yaptın mı
Direk muayne olma şansınız var mı burda gecikmenin 11.gunu öğrenenler vardı26 sında kan verdim negatif acaba erken mi kan verdim yarın sabah hem kan vereceğim hemde kan geç döllenme olmuş olabilir mi
Doktorum izinde canm başkasına daha fazla görünmek istemiyorum desem çünkü bütün doktorlar farklı bilgi veriyor. Geçen araştırma Hastanesi'ne gittim adama sol kasık ağrım var diyorum sadece dinliyor zorla karnımdan ultrason ile baktırdım kist yok yumurtalıkla gayet iyi dedi. Bende onu düşündüm belki geç oldu ondan çıkmadı diye ama umutta bağlamak istemiyorum. Hasta olsaydım eğer aşılama yada tüp bebek düşünüyordum hatta dün akşam eşime tüp bebekte yüzde daha fazlaymış dedim videoları falan izledimDirek muayne olma şansınız var mı burda gecikmenin 11.gunu öğrenenler vardı
Hayırlısı olsun inşallahDoktorum izinde canm başkasına daha fazla görünmek istemiyorum desem çünkü bütün doktorlar farklı bilgi veriyor. Geçen araştırma Hastanesi'ne gittim adama sol kasık ağrım var diyorum sadece dinliyor zorla karnımdan ultrason ile baktırdım kist yok yumurtalıkla gayet iyi dedi. Bende onu düşündüm belki geç oldu ondan çıkmadı diye ama umutta bağlamak istemiyorum. Hasta olsaydım eğer aşılama yada tüp bebek düşünüyordum hatta dün akşam eşime tüp bebekte yüzde daha fazlaymış dedim videoları falan izledim
Cümlemiz için inşallah canm Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsinHayırlısı olsun inşallah
Amin inşallahCümlemiz için inşallah canm Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?