İğneden 36 saat sonraydı yanlis hatırlamıyorsamBugün öğlen 12 de iğnesi vurdum ne zaman ilişki olması gerekiyo kizlar bilgisi anlar yazarsa sevinirim
İğneden 36 saat sonraydı yanlis hatırlamıyorsam
Çatlatma iğnesinin yapılmasından 36 saat kadar sonra çatlama oluşur. Bu yüzden doğal yöntemlerle gebeliği mümkün olmayan kadınlar çatlatma iğnesinden sonra birkaç gün düzenli olarak cinsel ilişkiye girmelidir. Bu durum gebe kalma ihtimalini arttırır.Kimisi 12saat sonra yazmış
Ben üç kez vuruldum iğneyiBugün öğlen 12 de iğnesi vurdum ne zaman ilişki olması gerekiyo kizlar bilgisi anlar yazarsa sevinirim
Anladım teşekkür ederimÇatlatma iğnesinin yapılmasından 36 saat kadar sonra çatlama oluşur. Bu yüzden doğal yöntemlerle gebeliği mümkün olmayan kadınlar çatlatma iğnesinden sonra birkaç gün düzenli olarak cinsel ilişkiye girmelidir. Bu durum gebe kalma ihtimalini arttırır.
Yazıyor internette
Tuttumu sizinkiBen üç kez vuruldum iğneyi
Doktor hep 36 saat sonra ilişki önerdi canım
36 saat sonrası ilişki öneriyorlar canım bende cumartesi akşam 6da oldum bugün sabah 6 da ilişki oldu 36 saat yani doktorum o şekilde dedi.. Hakkımızda hayırlısı bakalımBugün öğlen 12 de iğnesi vurdum ne zaman ilişki olması gerekiyo kizlar bilgisi anlar yazarsa sevinirim
Amin inşallah . Catlayinca belirtileriniz oldumu peki akıntı vs36 saat sonrası ilişki öneriyorlar canım bende cumartesi akşam 6da oldum bugün sabah 6 da ilişki oldu 36 saat yani doktorum o şekilde dedi.. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Akıntım hiç olmadı ama bugün hafif ağrılarım oluyor sanırım çatladığı için.Amin inşallah . Catlayinca belirtileriniz oldumu peki akıntı vs
Doğrudur ben normalde bu ay aşılama olacaktım ama tek yumurtam oluştuğu için dotkkrum yapmadı ovitrella verdi normal yolla denesen daha iyi dedi bende bu ay böyle yapicam mecbur inşallah faydası olur igneylede gebe kalanlari çok duydumAkıntım hiç olmadı ama bugün hafif ağrılarım oluyor sanırım çatladığı için.
Doktorunun günlerini söylemesi lazımdı. Ben de 20eylülde pazartesi öğleden sonra 4de çatlatma iğnesi oldum salı akşam 22:00-00:00 arasında kesin ilişki istedi yani 30 saat sonra istedi sonrakilerde de gün aşırı olacak şekilde günlerini yazdı verdi ve hangi tarafta yumurtlama olduysa o yöne doğru yatmamı istemişti. İğneden sonrada sakın ağır bi iş yapma yoksa ağrın fazla olabilir ben geçen ay yaptırdığımda aynı gün ev işi yapmıştım ağrıdan yürüyemeyecek duruma gelmiştim dikkatli davranmakta fayda var yani hakkında hayırlısı olsun canım inşaAllah güzel bi sonuç alırsınBugün öğlen 12 de iğnesi vurdum ne zaman ilişki olması gerekiyo kizlar bilgisi anlar yazarsa sevinirim
Demekki saatler kişiden kişiye göre degisiyo amin inşallahDoktorunun günlerini söylemesi lazımdı. Ben de 20eylülde pazartesi öğleden sonra 4de çatlatma iğnesi oldum salı akşam 22:00-00:00 arasında kesin ilişki istedi yani 30 saat sonra istedi sonrakilerde de gün aşırı olacak şekilde günlerini yazdı verdi ve hangi tarafta yumurtlama olduysa o yöne doğru yatmamı istemişti. İğneden sonrada sakın ağır bi iş yapma yoksa ağrın fazla olabilir ben geçen ay yaptırdığımda aynı gün ev işi yapmıştım ağrıdan yürüyemeyecek duruma gelmiştim dikkatli davranmakta fayda var yani hakkında hayırlısı olsun canım inşaAllah güzel bi sonuç alırsın
Aslında tek yumurtayı daha kaliteli buluyor doktorlar benim doktorum 4 5 yumurtam olmasına rağmen bikaç gün daha büyümesini istemedği için o güne iğne yaptırdı tek iğne vurulacak yumurta vardı 18lik diğerleri 15mm falandı tek yeter bize diğerlerine gerek yok dedi inşallah faydalı olur canım iğnede diğer ay banada aşılama önerdi bende pco var.Doğrudur ben normalde bu ay aşılama olacaktım ama tek yumurtam oluştuğu için dotkkrum yapmadı ovitrella verdi normal yolla denesen daha iyi dedi bende bu ay böyle yapicam mecbur inşallah faydası olur igneylede gebe kalanlari çok duydum
Bnm bide çikolata kistim var 3mm.acaba ondanmi yeterli gelmedi istemedi bilmiyorum ama böyle bı karara vardı sonuç olarak. Demekki böylesi hayirliymsAslında tek yumurtayı daha kaliteli buluyor doktorlar benim doktorum 4 5 yumurtam olmasına rağmen bikaç gün daha büyümesini istemedği için o güne iğne yaptırdı tek iğne vurulacak yumurta vardı 18lik diğerleri 15mm falandı tek yeter bize diğerlerine gerek yok dedi inşallah faydalı olur canım iğnede diğer ay banada aşılama önerdi bende pco var.
Hayır canımTuttumu sizinki
Sizede en kısa zamanda güzel haberleri almak nasip olur inşallah eşim ve bendede sorun yok 2 senedir deniyoruz ama olmadı sebebide yok sadece kistim var ama oda engel değilmiş küçük olduğu için onemsemediler bile siz kac aydır dusunuyodnzHayır canım
Ama benimki sebepsiz infertilite
O yüzden beni boşver sen neden olmadığı bile belli değil=)
Tutan bir sürü insan var burda
Seninde tutar insallah
Her doktorun farklı bu konularda görüşleri hayırlısı neyse o olsun hakkındaBnm bide çikolata kistim var 3mm.acaba ondanmi yeterli gelmedi istemedi bilmiyorum ama böyle bı karara vardı sonuç olarak. Demekki böylesi hayirliyms
Genelde 36 saat sonra çatlama olduğu için o günleri öneriyolar bizde sperm sorunu vardı bu problem yeni düzeldiği için saate göre ayarladı 30. saatte ilişki olursa spermlerin yumurtaya ulaşması en az 8-12 saati buluyomuş onu da hesaba katarak spermler canlılığını kaybetmesin diye böyle detaylı yaptı galibaDemekki saatler kişiden kişiye göre degisiyo amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?