Anladım canım. Diğer klomen femara kullandığın aylar da çatlatma iğnesi olmuş muydun?Bencede tedaviye erken başlaman daha iyi olmuş ben pco olduğumu bildiğim halde 1 sene hemen hemen bekledik bilsem hiç beklemezdim ne zaman olacağı belli olmuyor çünkü. Yorucu bi süreç hem maddi hem manevi rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun. Evet canım adetin 20 21. Günü falan yapılıyor test değerine göre çatlayıp çatlamadığını anlıyor doktorlar.
Olmadım canım doktor değiştirdim bu doktorum gerek duydu o yüzden biraz umudum var bu ayAnladım canım. Diğer klomen femara kullandığın aylar da çatlatma iğnesi olmuş muydun?
Ayy hadi inşallahOlmadım canım doktor değiştirdim bu doktorum gerek duydu o yüzden biraz umudum var bu ay
Varmı ağrın bugün benim dünden beri devam ediyorAyy hadi inşallah
benim hiç yok ya. Ovülasyon uygulamalarına göre yarın yumurtlama günüm ama akıntı falan da yok anlamadım normalde olurdu. Senin bat ne zaman canım.Varmı ağrın bugün benim dünden beri devam ediyor
siz nasıl oldunuz acaba var mı akıntı sancı batma vs.Bugün öğlen 12 de iğnesi vurdum ne zaman ilişki olması gerekiyo kizlar bilgisi anlar yazarsa sevinirim
10 ekim canımbenim hiç yok ya. Ovülasyon uygulamalarına göre yarın yumurtlama günüm ama akıntı falan da yok anlamadım normalde olurdu. Senin bat ne zaman canım.
Tekrar yumurtlama olmayabilir femarayla oldu ve çatladığı içinbenim hiç yok ya. Ovülasyon uygulamalarına göre yarın yumurtlama günüm ama akıntı falan da yok anlamadım normalde olurdu. Senin bat ne zaman canım.
O zaman 5 inde progesteron testiyle sonucu da öğrenmiş oluyorsun acaba bu progesteron hormonu rahim duvarıyla mı alakalı çünkü benim kullandığım ilaç estrofem rahim kalınlaşması için yani döllenme gerçekleşirse tutunmasını kolaylaştırmak için.10 ekim canım
Seninde öyle olması lazım 14.günü adet olunuyor genelde10 ekim canım
benim son adet tarihi 16 eylül döngüm 28-29 arası 12-14 ekim arası beklenen adet tarihi.Seninde öyle olması lazım 14.günü adet olunuyor genelde
Aynen canım rahim kalınlığından anlıyorlar çatlama varmı yokmu ama bu değer pekte belli etmiyor gebeliği daha önce estrofem kullandım bebeğin tutunmasına destek oluyor varsa canımO zaman 5 inde progesteron testiyle sonucu da öğrenmiş oluyorsun acaba bu progesteron hormonu rahim duvarıyla mı alakalı çünkü benim kullandığım ilaç estrofem rahim kalınlaşması için yani döllenme gerçekleşirse tutunmasını kolaylaştırmak için.
Evet canım haklısın iğneyle erken çatlıyor demek ki.Tekrar yumurtlama olmayabilir femarayla oldu ve çatladığı için
Canım son adet tarihini baz alamazsın çatlama olduğu günden baz alıcaksın yani pazartesiden itibarenbenim son adet tarihi 16 eylül döngüm 28-29 arası 12-14 ekim arası beklenen adet tarihi.
hımmm sen deneyimlisin bu konuda :) ama o gün beta ya da baktırabilirsin kan vereceksin zaten.Aynen canım rahim kalınlığından anlıyorlar çatlama varmı yokmu ama bu değer pekte belli etmiyor gebeliği daha önce estrofem kullandım bebeğin tutunmasına destek oluyor varsa canım
9.güne denk geliyor canım iğnenin etkisi zaten 14 gün sürüyor o yüzden versemde belli olmaz yalancı hamilelik olur yanihımmm sen deneyimlisin bu konuda :) ama o gün beta ya da baktırabilirsin kan vereceksin zaten.
yaaa ay ben bunu bilmiyordumCanım son adet tarihini baz alamazsın çatlama olduğu günden baz alıcaksın yani pazartesiden itibaren
bunu da yeni öğrendim9.güne denk geliyor canım iğnenin etkisi zaten 14 gün sürüyor o yüzden versemde belli olmaz yalancı hamilelik olur yani
Evet kuzum 14 gün boyunca gebelik testi yaparsan bile pozitif çıkar iğnedeki hormon ilacından kaynaklı olarak o yüzden ikimizde 10 ekimde test yapmalıyızyaaa ay ben bunu bilmiyordumiğne olduktan 14 gün sonrası 10 ekim oluyor evet.
Ne demek canım ben bikaç senelik olduğum için öğrendim malesef keşke öğrenmeye gerek olmadan gebe kalsaydım ama kısmet değilmişbunu da yeni öğrendimya teşekkür ederim çok iyi oldu konuşmamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?