Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım. Diğer klomen femara kullandığın aylar da çatlatma iğnesi olmuş muydun?

Anladım canım. Diğer klomen femara kullandığın aylar da çatlatma iğnesi olmuş muydun?
Olmadım canım doktor değiştirdim bu doktorum gerek duydu o yüzden biraz umudum var bu ay

Varmı ağrın bugün benim dünden beri devam ediyor
benim hiç yok ya. Ovülasyon uygulamalarına göre yarın yumurtlama günüm ama akıntı falan da yok anlamadım normalde olurdu. Senin bat ne zaman canım.

benim hiç yok ya. Ovülasyon uygulamalarına göre yarın yumurtlama günüm ama akıntı falan da yok anlamadım normalde olurdu. Senin bat ne zaman canım.
Tekrar yumurtlama olmayabilir femarayla oldu ve çatladığı için

O zaman 5 inde progesteron testiyle sonucu da öğrenmiş oluyorsun acaba bu progesteron hormonu rahim duvarıyla mı alakalı çünkü benim kullandığım ilaç estrofem rahim kalınlaşması için yani döllenme gerçekleşirse tutunmasını kolaylaştırmak için.

Aynen canım rahim kalınlığından anlıyorlar çatlama varmı yokmu ama bu değer pekte belli etmiyor gebeliği daha önce estrofem kullandım bebeğin tutunmasına destek oluyor varsa canım

benim son adet tarihi 16 eylül döngüm 28-29 arası 12-14 ekim arası beklenen adet tarihi.
Canım son adet tarihini baz alamazsın çatlama olduğu günden baz alıcaksın yani pazartesiden itibaren

Aynen canım rahim kalınlığından anlıyorlar çatlama varmı yokmu ama bu değer pekte belli etmiyor gebeliği daha önce estrofem kullandım bebeğin tutunmasına destek oluyor varsa canım
hımmm sen deneyimlisin bu konuda :) ama o gün beta ya da baktırabilirsin kan vereceksin zaten.

hımmm sen deneyimlisin bu konuda :) ama o gün beta ya da baktırabilirsin kan vereceksin zaten.
9.güne denk geliyor canım iğnenin etkisi zaten 14 gün sürüyor o yüzden versemde belli olmaz yalancı hamilelik olur yani

Canım son adet tarihini baz alamazsın çatlama olduğu günden baz alıcaksın yani pazartesiden itibaren
yaaa ay ben bunu bilmiyordum iğne olduktan 14 gün sonrası 10 ekim oluyor evet.

9.güne denk geliyor canım iğnenin etkisi zaten 14 gün sürüyor o yüzden versemde belli olmaz yalancı hamilelik olur yani
bunu da yeni öğrendim ya teşekkür ederim çok iyi oldu konuşmamız.

yaaa ay ben bunu bilmiyordum iğne olduktan 14 gün sonrası 10 ekim oluyor evet.
Evet kuzum 14 gün boyunca gebelik testi yaparsan bile pozitif çıkar iğnedeki hormon ilacından kaynaklı olarak o yüzden ikimizde 10 ekimde test yapmalıyız

bunu da yeni öğrendim ya teşekkür ederim çok iyi oldu konuşmamız.
Ne demek canım ben bikaç senelik olduğum için öğrendim malesef keşke öğrenmeye gerek olmadan gebe kalsaydım ama kısmet değilmiş Aklına bişey takılırsa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…