Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay günleri fazla değerlendiremedim şimdilik . 13 gün kaldı regliye umarım tkrr doktora gtmeden bu ay pzotf sonuç almak nasip olur
Umarım canım bu ay yüzümüz güler Bugün yumurtam çatladı benimde 14 gün sonra adet günüm bakalım artık hayırlısı.

Umarım canım bu ay yüzümüz güler Bugün yumurtam çatladı benimde 14 gün sonra adet günüm bakalım artık hayırlısı.
Kuşumm bugün ki testim
sıralı olanlar 8.9
10.11 günler. Yarın 12gun iğneden sonra.durrdukca koyulaşmis tabi

Eklentiler

• IMG_20220331_194952.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20220331_065700.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20220331_065635.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 20
Kuşumm bugün ki testim
sıralı olanlar 8.9
10.11 günler. Yarın 12gun iğneden sonra.durrdukca koyulaşmis tabi
Farklı markaylamı yaptın kuzum koyulaşma görüyorum ben ya eğer yarında böyle çıkarsa bi kan ver kuzum sen

Hadi ya artma ihtimali yokmu kuzum yaptınmı bi test daha falan
Kuzum ya dün netleşsn diye kan veridm.iyice karıştı ortalık bugun test yaptım.oda böyle oldu. Pazartesi de çıkarsa silik.cizgi falan anca kan veririm.
Buda bekledikçe iyice dağılmış gbi olmuş anlamadım yaa.
13gun bugün iğnenin

Eklentiler

• IMG_20220402_084135.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 21
En iyisi beklemek o zaman kuzum pzt. Vermen en mantıklısı olcak bizdede bu iğne etkisi ne kadar çok kalıyor ya

Hayırlısı bakalım kuzum.
Ya bende bu kadar kalmıyordu iki aşılamam da 10gun geçmişti ikisinde de
Aa 1 tanesinde seninde baya kalmıştı diye hatırladımda kuzum inşallah iğne etkisi değildir değerin artar

Aa 1 tanesinde seninde baya kalmıştı diye hatırladımda kuzum inşallah iğne etkisi değildir değerin artar
O kimyasal gebelik geecirdigimdre kuzum.
9gun negatifti 12gun pozitif zaten beta 24 çıkmisti.
Bakalım ya sanmıyorum da hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…