Umarım canım bu ay yüzümüz gülerBende bu ay günleri fazla değerlendiremedim şimdilik . 13 gün kaldı regliye umarım tkrr doktora gtmeden bu ay pzotf sonuç almak nasip olur
Aramızda 1 2gun var insallahUmarım canım bu ay yüzümüz gülerBugün yumurtam çatladı benimde 14 gün sonra adet günüm bakalım artık hayırlısı.
Kuşumm bugün ki testimUmarım canım bu ay yüzümüz gülerBugün yumurtam çatladı benimde 14 gün sonra adet günüm bakalım artık hayırlısı.
Farklı markaylamı yaptın kuzum koyulaşma görüyorum ben ya eğer yarında böyle çıkarsa bi kan ver kuzum senKuşumm bugün ki testim
sıralı olanlar 8.9
10.11 günler. Yarın 12gun iğneden sonra.durrdukca koyulaşmis tabi
Erken gebelik vardı iki tane onu yaptım inşallah yarinds koyulaşır kuşum, kan veririm yarınFarklı markaylamı yaptın kuzum koyulaşma görüyorum ben ya eğer yarında böyle çıkarsa bi kan ver kuzum sen
Güzel haberlerle gel kuzum benimErken gebelik vardı iki tane onu yaptım inşallah yarinds koyulaşır kuşum, kan veririm yarın
İnşallah canım yaaa , dua et banaGüzel haberlerle gel kuzum benim
kuusummm maaalesef 3,5 cıktıGüzel haberlerle gel kuzum benim
Hadi ya artma ihtimali yokmu kuzum yaptınmı bi test daha falankuusummm maaalesef 3,5 cıktı
Kuzum ya dün netleşsn diye kan veridm.iyice karıştı ortalıkHadi ya artma ihtimali yokmu kuzum yaptınmı bi test daha falan
En iyisi beklemek o zaman kuzum pzt. Vermen en mantıklısı olcak bizdede bu iğne etkisi ne kadar çok kalıyor yaKuzum ya dün netleşsn diye kan veridm.iyice karıştı ortalıkbugun test yaptım.oda böyle oldu. Pazartesi de çıkarsa silik.cizgi falan anca kan veririm.
Buda bekledikçe iyice dağılmış gbi olmuş anlamadım yaa.
13gun bugün iğnenin
Hayırlısı bakalım kuzum.En iyisi beklemek o zaman kuzum pzt. Vermen en mantıklısı olcak bizdede bu iğne etkisi ne kadar çok kalıyor ya
Aa 1 tanesinde seninde baya kalmıştı diye hatırladımda kuzum inşallah iğne etkisi değildir değerin artarHayırlısı bakalım kuzum.
Ya bende bu kadar kalmıyordu iki aşılamam da 10gun geçmişti ikisinde de
O kimyasal gebelik geecirdigimdre kuzum.Aa 1 tanesinde seninde baya kalmıştı diye hatırladımda kuzum inşallah iğne etkisi değildir değerin artar
Anladım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım benimO kimyasal gebelik geecirdigimdre kuzum.
9gun negatifti 12gun pozitif zaten beta 24 çıkmisti.
Bakalım ya sanmıyorum da hayırlısı
İnşallah kuzumAnladım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?