Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn cnm ince zahmet gerektiren işler ama sonucuna fazlasıyla değer:))

Sizin gibi 2 senedir
Bizimde öyle
Eşimde yaptırdı testlerini bende rahim filmi dahil hepsini yaptırdım
Problem yok ama 2 senedir olmuyor
4 ay önce klomen kullanmıstım olmadı
Sonra bi ay ara verdim
Geçen ay femara kullanmıstım yine olmadı
Bu ayda femara kullandım, bugün iğne günüyle beraber 13. Gün
Bekliyoruz bakalım
Yine olmazsa muhtemelen bikaç ay sonra aşılama denicez bizde, umarım gerek kalmaz ikimizede

Bende geçen ay klomen kullandım olmadı doktorum klomennn bana uygun olmadığını söyledi doktor değiştim bende şimdi özelde devam ediyorum

Bende geçen ay klomen kullandım olmadı doktorum klomennn bana uygun olmadığını söyledi doktor değiştim bende şimdi özelde devam ediyorum
İnsallah sonuç alırız artık, Rabbim nasip eder
Yıpratıcı süreçler
Bide sebebin ne olduğunu bilmemekte daha fazla yoruyo insanı

36 saat sonrası ilişki öneriyorlar canım bende cumartesi akşam 6da oldum bugün sabah 6 da ilişki oldu 36 saat yani doktorum o şekilde dedi.. Hakkımızda hayırlısı bakalım
sizinle iğneyi aynı gün aynı saatte vurulmuşuz

Ağrı vs belirtiniz oldumu çatlamaya dair benm haff karnıma iğne batması oluyo aradada islaklik
İğneden yaklaşık 30 saat sonra sağ kasığımda batma ve sancı oldu. Şuan hiç bir şey yok akıntı vs.

sizinle iğneyi aynı gün aynı saatte vurulmuşuz
Benim iğne olduğu gün 36 saat sonrası ve bugün ilişki oldu doktor o şekilde söyledi umarım tutar şimdi beklemeye geçtim akıntı vs. yok sadece bugün hafif kasık ağrılarım oluyor sizde durumlar nasıl

BekleyelimmmmEn doğru zamanda en sağlıklı enn güzel bebekler olsun inşallah Tam olarak saat vermedi doktorum iğne olduğum akşam ve sonrası gün aşırı dedi.
Benim pazar akşam kasık ağrı ve batmalar oldu. Akıntı bende de yok.

Amin inşallah Anladım canım iğneden kaynaklıymış ağrılar senin kaç yumurtan vardı iğne olduğunda?

Amin inşallah Anladım canım iğneden kaynaklıymış ağrılar senin kaç yumurtan vardı iğne olduğunda?
İlk defa bu ay Femara kullandım 1 adet yumurta 21mm olmuştu. Bende amh çok düşüktü ( 0.95 )femara biosteron mitoby kullanmaya başladım. Ayrıca rahim inceliği varmış estrofem verdi doktorum. Yani beni uzun bir süreç bekliyor ama hazırlıklıyım
Senin kullandığın ilaç vitamin vs var mı?

Yenimi tedaviye başladın canım ne kadardır bebek istiyorsunuz? Bende 2 defa klomen bununla beraberde 2 femara kullanmış oluyorum ama hala bi sonuç alamadım yaklaşık 2 senedir bende hem pco hemde rahim ağzı darlığı var doktorum bu ayda olmazsa aşılama önerdi ekstra bi ilaç kan sulandırıcı aspirin verdi kan pıhtılaşmasına karşı, ayın 5inde progesteron testi istedi yumurta çatladımı bi bakalım dedi ona göre ilaç yazıcam demişti.

Bu ay ilk tedavimdi 7 aydır korunmuyordum sonuç alamadım. Aslında ben beklerdim 1-2 sene ama doktorum amh ı çok düşük buldu erken başlamak istedi tedaviye ben de kabul ettim.
Bu süreç biraz uzun galiba sakince stres yapmadan beklemek gerekiyor. Tedavi yöntemleri çok gelişmiş hayırlısıyla olur merak etme
Progesteron kan ile mi belirleniyor?

Bencede tedaviye erken başlaman daha iyi olmuş ben pco olduğumu bildiğim halde 1 sene hemen hemen bekledik bilsem hiç beklemezdim ne zaman olacağı belli olmuyor çünkü. Yorucu bi süreç hem maddi hem manevi rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun. Evet canım adetin 20 21. Günü falan yapılıyor test değerine göre çatlayıp çatlamadığını anlıyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…