Lh dalgalanma var sanırım artık test yapmıyim en iyisi günümü bekliyimHavuç yeseydin keşke bol bol havuç çatlamayı sağlıyor
Aynen bugünki silik canımLh dalgalanma var sanırım artık test yapmıyim en iyisi günümü bekliyimkaraca3443 bugünkü test de böyle canım koyulaşma yok
Düşüğün arkasi gelir derler bence fikrim bikac ay daha dene arkadasiminda olmuştu 2 düşüğü ertesi ay kalmıştı gebe sizin fikriniz tabiLh dalgalanma var sanırım artık test yapmıyim en iyisi günümü bekliyimkaraca3443 bugünkü test de böyle canım koyulaşma yok
Aynen bende öyle düşünüyorum canım inşallah hemen olur benimdeDüşüğün arkasi gelir derler bence fikrim bikac ay daha dene arkadasiminda olmuştu 2 düşüğü ertesi ay kalmıştı gebe sizin fikriniz tabi
Hayırlısı olsun inşallah beklemek çok zor her ay yeni ümitler her ay kirilganliklar Allah tüm anne adaylarına anne olmayı nasip etsin içindedir bizleri insallahAynen bende öyle düşünüyorum canım inşallah hemen olur benimde
Ne durumdasın canım yaptınmı test ovulasyon aldım bende onunla takip ediyorum femara kullandım bugün 11.gün daha pik göremedimLh dalgalanma var sanırım artık test yapmıyim en iyisi günümü bekliyimkaraca3443 bugünkü test de böyle canım koyulaşma yok
Dün yumurtlamanın 14 günüydü test yaptım negatifti bu ay bişey çıkmayacak galiba. Ben 12 gün gördüm piki bir iki güne görürsün benceNe durumdasın canım yaptınmı test ovulasyon aldım bende onunla takip ediyorum femara kullandım bugün 11.gün daha pik göremedim
Hadi ya üzüldüm bende şimdiden ümitli değilim zaten hayırlısı olsun sıkma canını.Dün yumurtlamanın 14 günüydü test yaptım negatifti bu ay bişey çıkmayacak galiba. Ben 12 gün gördüm piki bir iki güne görürsün bence
Ne zaman nasıl olacağını bilemeyiz umudunu yitirme ama stres de yapma ben stresten kaybediyorum sanırım hepHadi ya üzüldüm bende şimdiden ümitli değilim zaten hayırlısı olsun sıkma canını.
Bnmde 14.gunum bugün sanırım yumurtlugorum aşırı derecede bel ağrısı var yuruyemiyorum bile yumurtlamami emin değilim ama takvim onu gdteryoNe zaman nasıl olacağını bilemeyiz umudunu yitirme ama stres de yapma ben stresten kaybediyorum sanırım hep
Test yap istersen bı benim de yumurtlamadan birkaç gün önce başlamıştı kasık ağrısıBnmde 14.gunum bugün sanırım yumurtlugorum aşırı derecede bel ağrısı var yuruyemiyorum bile yumurtlamami emin değilim ama takvim onu gdteryo
Test yap istersen bı benim de yumurtlamadan birkaç gün önce başlamıştı kasık ağrısı
Her günü değerlendir bence canım riske atma bir hafta sonra progesteron baktirirsin istersenBnde kaşık yok ama aşırı derecede bel ağrısı var test elimde yok malesef bugünde pazar
Aynn cnm öyle yapcam ins bu kez ölümü sonuç alirimHer günü değerlendir bence canım riske atma bir hafta sonra progesteron baktirirsin istersen
Benim yumurtlamam daha yeni oluyor canım yumurtalar kocaman oldular kesin bi işede yaramazlar bu saatten sonra 2 gündür böyle pik yapmadı daha seninki gibi dalgalanmamı acaba diye düşünüyorum kist olmaz umarımki sen adet oldunmuLh dalgalanma var sanırım artık test yapmıyim en iyisi günümü bekliyimkaraca3443 bugünkü test de böyle canım koyulaşma yok
Yeni mi böyle koyulaştı tam pik değil ama değerlendir yinede bende dün adet oldum canım bitince femara kullanmadan başka doktora gidecem kontrole bakalım benim test böyle olmuştu gündüz akşam da yaptım pikti atim sana görseli inşallah pozitif sonuç alırsın bu ayBenim yumurtlamam daha yeni oluyor canım yumurtalar kocaman oldular kesin bi işede yaramazlar bu saatten sonra 2 gündür böyle pik yapmadı daha seninki gibi dalgalanmamı acaba diye düşünüyorum kist olmaz umarımki sen adet oldunmu
Aynen canım yeni koyulmaya başladı dün ve bugün ama normalde benim 9.gün yumurtamın en büyüğü 18mm oluyordu 15. Güne kadar aşırı büyümüştür diye tahmin ediyorum yani folikül kisti olmuş olabilir tahminimcede öyle 30mm falandır o yüzden yeterki çatlasın kist olmasın modundayım folikül kisti çatlarmış ama büyük kalitesiz olduğu için gebelik elde edilmez diyorlar içi boş sıvı dolarmış çünkü yarına bakalım ne olacak dün değerlendirdik yinede kısmet bugün ve yarınıda değerlendirip bırakıcam seninkinin silinmiş hali gibi şuan testlerim. Sende geç adet olmuşsun sanki çatlamadan kaç gün sonra oldu? Amin canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahYeni mi böyle koyulaştı tam pik değil ama değerlendir yinede bende dün adet oldum canım bitince femara kullanmadan başka doktora gidecem kontrole bakalım benim test böyle olmuştu gündüz akşam da yaptım pikti atim sana görseli inşallah pozitif sonuç alırsın bu ay
Yarında köyü çıkarsa havuç ye canım sonra progesteron bak çatladı mi biliriz en azından bende kist mi oldu diye korkmuştum ama catlamisti progesterona göre. Takvime göre adetim gününde oldu 29 günde oluyorum tam 29 günde olmuştum aslındaAynen canım yeni koyulmaya başladı dün ve bugün ama normalde benim 9.gün yumurtamın en büyüğü 18mm oluyordu 15. Güne kadar aşırı büyümüştür diye tahmin ediyorum yani folikül kisti olmuş olabilir tahminimcede öyle 30mm falandır o yüzden yeterki çatlasın kist olmasın modundayım folikül kisti çatlarmış ama büyük kalitesiz olduğu için gebelik elde edilmez diyorlar içi boş sıvı dolarmış çünkü yarına bakalım ne olacak dün değerlendirdik yinede kısmet bugün ve yarınıda değerlendirip bırakıcam seninkinin silinmiş hali gibi şuan testlerim. Sende geç adet olmuşsun sanki çatlamadan kaç gün sonra oldu? Amin canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Doğru canım senin zaten yumurtlamanda erken oldu havuç yiyordum 3 gündür bıraktım canım akşama yine yapayım en iyisi sağolYarında köyü çıkarsa havuç ye canım sonra progesteron bak çatladı mi biliriz en azından bende kist mi oldu diye korkmuştum ama catlamisti progesterona göre. Takvime göre adetim gününde oldu 29 günde oluyorum tam 29 günde olmuştum aslında
Bende bu ay günleri fazla değerlendiremedim şimdilik . 13 gün kaldı regliye umarım tkrr doktora gtmeden bu ay pzotf sonuç almak nasip olurDoğru canım senin zaten yumurtlamanda erken oldu havuç yiyordum 3 gündür bıraktım canım akşama yine yapayım en iyisi sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?