Tabili canım sende haber verirsinGüzel haberler alırsanız bilgilendrrseniz memnun olurum
Aramızda 2gun varmış. Bende gonal f kullanmıştım normalde adet ağrılarım çok fazla olur bu ay hiç olmadı şaşırdım bende belki iğne etkisisnden falanmi bilemedm. Kist olduğunda bı belirtiniz oldumu peki kiste dair hissetinizmi bişey bnm çikolata kistim var 3cm bende çok korkuyorum kist olur diye25 Eylül de klomen sonrası ovitrelle vurulmuşum Pazar günü adet oldum dün gittim doktora kist olmuş 1 ay yasmin kullanacağım bu ayı da boş geçiyoruz yani
TabiTabili canım sende haber verirsin
Kuzum iğne etkisi gecmismj diye bugün yaptım 10. Gün dün idrarda çok ince çizgi vardi bugün negatif kandaada negatif 2.80 cıktı 15 16 inci gün kan ver dedi doktor da pozitiflesrmi bilmiyorumAynn cnm sonra hayal kırıklığı oluyo
Olabilir daha var gününe tkrr edince haber verirseniz memnun olurumKuzum iğne etkisi gecmismj diye bugün yaptım 10. Gün dün idrarda çok ince çizgi vardi bugün negatif kandaada negatif 2.80 cıktı 15 16 inci gün kan ver dedi doktor da pozitiflesrmi bilmiyorum
Çok sancılı oldu adetim. Doktoruma sordum yumurta çatlamamış mı diye yumurta çatlamış ama büyüyüp çatlayacak olgunlukta olmayan kiste dönmüş dedi ağrılarımın da kist yüzünden olduğunu söylediAramızda 2gun varmış. Bende gonal f kullanmıştım normalde adet ağrılarım çok fazla olur bu ay hiç olmadı şaşırdım bende belki iğne etkisisnden falanmi bilemedm. Kist olduğunda bı belirtiniz oldumu peki kiste dair hissetinizmi bişey bnm çikolata kistim var 3cm bende çok korkuyorum kist olur diye
Bnmde bu durumda tam tersi oluyo ozaman hiç ağrım vs olmadı sevinimmi uzulimmi bilemedim. İns kötü bişey yoktur diye tahmn ediyorumÇok sancılı oldu adetim. Doktoruma sordum yumurta çatlamamış mı diye yumurta çatlamış ama büyüyüp çatlayacak olgunlukta olmayan kiste dönmüş dedi ağrılarımın da kist yüzünden olduğunu söyledi
Canım ne durumdasın?Bir saat sonra yapacam canım beklemedeyim dünde testleri ebru Ceylana attım yumurtan cstlamis görünüyor testlerinde sorun yok dedi cuma günü de progesteron verecem bakakim ne olacak. Geçen ay bende bu ay ki kadar pik görmemiştim mesela ve yumurtam 21 mm ama tek yumurtaydi test yapmıştım bu ay ki kadar köyü degildi aklıma arkadan gelen bı yumurta daha mı var diye getiriyor gebelik olsa koyulaşma için çok erken piki ayın 7 sinde gördüm henüz
Beklemedeyim canım ben durumu biliyorsun testlerim biraz koyu cikiyordu sürekli kist mi oldu diye korkmuştum dün progesteron verdim sonuç 31.37 çıktı iki yumurta mı vardı çatladı acaba dedim neden bu kadar yüksek bilmiyorum bakalımCanım ne durumdasın?
Hadi hayırlısı inşallah vardır canımBeklemedeyim canım ben durumu biliyorsun testlerim biraz koyu cikiyordu sürekli kist mi oldu diye korkmuştum dün progesteron verdim sonuç 31.37 çıktı iki yumurta mı vardı çatladı acaba dedim neden bu kadar yüksek bilmiyorum bakalım
İnşallah canım hepimiz pozitif sonuçlar alalım emeklerimizin ugraslarimizin meyvesini aliriz inşallahHadi hayırlısı inşallah vardır canım
Benim tek yumurtam vardı 10 üstü bişeydi doktor çatlamış teki dedi senin 2 tane falan çatladıysa öyle yüksek çıkıyor canım ama çatlamışlar yaniİnşallah canım hepimiz pozitif sonuçlar alalım emeklerimizin ugraslarimizin meyvesini aliriz inşallahsen progesteron baktirmis mıydın sonucun neydi canım
Evet çatlamış demekki ama kaç tane vardı keşke bilseydimBenim tek yumurtam vardı 10 üstü bişeydi doktor çatlamış teki dedi senin 2 tane falan çatladıysa öyle yüksek çıkıyor canım ama çatlamışlar yani
Tekrar yaptınmı ovulasyon silinmişmiydi ? Bence 2 3 tane çatlamış canımEvet çatlamış demekki ama kaç tane vardı keşke bilseydimdert olmuştu valla bana çok korktum kist mi oldu diye 20 sinde test yapacam bakalım
Tekrar koyulması tekrsr yumurtladığından benceTekrar yaptınmı ovulasyon silinmişmiydi ? Bence 2 3 tane çatlamış canım
Havuç yeseydin keşke bol bol havuç çatlamayı sağlıyorEvet çatlamış demekki ama kaç tane vardı keşke bilseydimdert olmuştu valla bana çok korktum kist mi oldu diye 20 sinde test yapacam bakalım
12 gün pikti ertesi gün siliklesti biraz tam silinme 18 gün oldu baya silikti. Havuç yediğim gün de 18 diTekrar yaptınmı ovulasyon silinmişmiydi ? Bence 2 3 tane çatlamış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?