- 7 Şubat 2024
- 262
- 87
- 18
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
-
Benim de igne günü dahil 11. Gün negatif çıktı 13. Gün silik çizgi. Adet gelmezse 2 gün sonra tekrarla benceBenimde iğne günü hariç 13günüm ilk defa test yaptım negatifti. Çok üzgünüm pozitif olmaz değil mi geri ne zaman test yapayım bir daha
Evett bence şüpheli çıkmış tekrardan yenileyin testi hayırlısi olsun hamilelik de olabilirİğnenin 13. Günü. 2 gün önce tamamen negatif çıkmıştı idrar testinde bugün silik çizgi çıktı. Adet de iğnenin 14 15. Günü falan oluyormuş heralde
Evet daha önce de düşük değerle başladı düşük yaptım çok korkuyorum o yüzden aynı şey tekrar başıma gelmez İnşallahEvett bence şüpheli çıkmış tekrardan yenileyin testi hayırlısi olsun hamilelik de olabilir
İnşallah gelmez güzel şeyler düşün güzel şeyler olsunEvet daha önce de düşük değerle başladı düşük yaptım çok korkuyorum o yüzden aynı şey tekrar başıma gelmez İnşallah
İnşallah.. benim öncekinde sol kasığımda sürekli batma olurdu gece uykumdan bile uyandırırdı şimdi de rahmimde batma var bildiğin eğilip kalkarken sanki bir şey batıyor ilk kıyafetimden mi demiştim baktım yok içten oluyor. Ama ikisinde de belim ve bacaklarım çok çok kötü ağrıyor normalde ben adet olacağım zaman bel ve bacak ağrım olmaz ama aşırı karın ağrısı olur şimdi karın ağrısı hiç yok ama belim ve bacaklarim kırılıyor gibi. Mide bulantısı hiç yaşamadım diğeri nerdeyse 6 haftalik oluyordu ki düştü onda da mide bulantısı olmamıştı bendeİnşallah gelmez güzel şeyler düşün güzel şeyler olsunbenim bu ay yani dün ve özellikle bugün anormal derecede midem bulanıyor normal mi acaba , bir de sağ kasığımda hafif hafif batmalar oluyor ara ara devamlı değil
Benim de goguslerin hafiften hassaslasmaya başladı bugün bide gece gündüz yoğun mide bulantısı var , normalde mide bulantısı olmaz bende ve sağ kasigimda batma oluyor arada ama en belirgin mide bulantısı acaba diyorum hormonlae yükseliyor da ondan mı mide bulantısı oluyor bilemedim az kaldı adetime de anlarız ,bu sabah ilk idrarla kaset test yaptım onda silik bir şekilde çıktı netleşmedi çok o yüzden çekmedimİnşallah.. benim öncekinde sol kasığımda sürekli batma olurdu gece uykumdan bile uyandırırdı şimdi de rahmimde batma var bildiğin eğilip kalkarken sanki bir şey batıyor ilk kıyafetimden mi demiştim baktım yok içten oluyor. Ama ikisinde de belim ve bacaklarım çok çok kötü ağrıyor normalde ben adet olacağım zaman bel ve bacak ağrım olmaz ama aşırı karın ağrısı olur şimdi karın ağrısı hiç yok ama belim ve bacaklarim kırılıyor gibi. Mide bulantısı hiç yaşamadım diğeri nerdeyse 6 haftalik oluyordu ki düştü onda da mide bulantısı olmamıştı bende
Benim sadece bir tane testim kalmıştı o da prodoctor yaptım tek çizgi çıktıBenim de goguslerin hafiften hassaslasmaya başladı bugün bide gece gündüz yoğun mide bulantısı var , normalde mide bulantısı olmaz bende ve sağ kasigimda batma oluyor arada ama en belirgin mide bulantısı acaba diyorum hormonlae yükseliyor da ondan mı mide bulantısı oluyor bilemedim az kaldı adetime de anlarız ,bu sabah ilk idrarla kaset test yaptım onda silik bir şekilde çıktı netleşmedi çok o yüzden çekmedim
Demekki iğne etkisiydiBenim sadece bir tane testim kalmıştı o da prodoctor yaptım tek çizgi çıktı
Hadi ya olsun üzülme bir sonraki ay belki senin ayın olur belki stres üzüntü zaten engelliyorBenim sadece bir tane testim kalmıştı o da prodoctor yaptım tek çizgi çıktı
Stres yapmamak ne mümkün.. Doktoru aradım iğne etkisi bu kadar sürer mi dedim büyük ihtimal değildir erken kan vermişsin 15. Gün de adet gelmezse 16. Gün kan verilir bekle yarin da olmazsan diğer gün kan ver dediler bakalım hayırlısı olur inşallahHadi ya olsun üzülme bir sonraki ay belki senin ayın olur belki stres üzüntü zaten engelliyor
Evet tekrar verirsin bende erken verdim çıkmayabilir de bakalımStres yapmamak ne mümkün.. Doktoru aradım iğne etkisi bu kadar sürer mi dedim büyük ihtimal değildir erken kan vermişsin 15. Gün de adet gelmezse 16. Gün kan verilir bekle yarin da olmazsan diğer gün kan ver dediler bakalım hayırlısı olur inşallah
beta 0 çıkmış canım suanlik yok gözüküyor daha adetime var adet gecikmesinde bakcamStres yapmamak ne mümkün.. Doktoru aradım iğne etkisi bu kadar sürer mi dedim büyük ihtimal değildir erken kan vermişsin 15. Gün de adet gelmezse 16. Gün kan verilir bekle yarin da olmazsan diğer gün kan ver dediler bakalım hayırlısı olur inşallah
Hadi ya hayırlısı olsun. İğneden sonra kaçıncı gündü seninbeta 0 çıkmış canım suanlik yok gözüküyor daha adetime var adet gecikmesinde bakcam
İğneden tam 16 gün sonra 439 çıktı ama seninki geç döllenme de olabilirDeğer kaçtı ki öğrendiğinde ? Ben yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden biraz beklycem çünkü resmen adet olacak gibiyim
İğne gününü de sayıyor musunuz bu hesabı yaparken? Benim iğne günü dahil dün 13. Gündü ve 6.98 çıktı gebelik olabilir mi kiİğneden tam 16 gün sonra 439 çıktı ama seninki geç döllenme de olabilir
Kimyasal ve iğne etkisi değilse artabilir bu değer takip edinİğne gününü de sayıyor musunuz bu hesabı yaparken? Benim iğne günü dahil dün 13. Gündü ve 6.98 çıktı gebelik olabilir mi ki
Ben iğne vurulmadim canım doğal yola adete 6 gün var , bugün progesteron hormonu bakıldı 13.9 çıktı ne dmeek acaba bilgin var miHadi ya hayırlısı olsun. İğneden sonra kaçıncı gündü senin
Hayır iğne gününü saymadım eğer iğne gününü sayarsak 17. Günİğne gününü de sayıyor musunuz bu hesabı yaparken? Benim iğne günü dahil dün 13. Gündü ve 6.98 çıktı gebelik olabilir mi ki
İnşallah değildir ve sağlıklı artarKimyasal ve iğne etkisi değilse artabilir bu değer takip edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?