- 7 Şubat 2024
- 262
- 87
- 18
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
-
Progesteron yumurtanin sağlıklı catladigini gösteriyor 8 üzeri olması sağlıklı çatlama demek benim de 21 çıkmıştı. Adetine daha 6 gün varsa çok çok erken hamilelik için bekle adet gününe 2 gün kala hcg baktırBen iğne vurulmadim canım doğal yola adete 6 gün var , bugün progesteron hormonu bakıldı 13.9 çıktı ne dmeek acaba bilgin var mi
İnşallah yükselir. 2 gün sonra tekrarla benceBenimde iğne günü hariç bugün 12. Günüm dün kan verdim 2.2 çıktı. Yükselir mi acaba ne zaman test yapmam lazım?
Benim de yarin iğne gününü saymazsak 14. Gün tekrar kan vercm İnşallah artmıştırHayır iğne gününü saymadım eğer iğne gününü sayarsak 17. Gün
Tamam , sizin 21 çıkmış ya kaçıncı gün yaptirmistibiz değeri , o ay hamilelik yakaladınız mi peki , benim 7si yumurtlama günüm du 17sinde istedi bunu bugün baktırdım işte 10 gün üstüne 13.9 çıktı sizin nasildiProgesteron yumurtanin sağlıklı catladigini gösteriyor 8 üzeri olması sağlıklı çatlama demek benim de 21 çıkmıştı. Adetine daha 6 gün varsa çok çok erken hamilelik için bekle adet gününe 2 gün kala hcg baktır
Bu ay doktor istedi verdim ben de iğnenin 7. Günü flandi galiba doktor tarih verdi şu gün yaptır diye yaptırdım 21 çıktı işte İnşallah gebelik olmuştur artıkTamam , sizin 21 çıkmış ya kaçıncı gün yaptirmistibiz değeri , o ay hamilelik yakaladınız mi peki , benim 7si yumurtlama günüm du 17sinde istedi bunu bugün baktırdım işte 10 gün üstüne 13.9 çıktı sizin nasildi
İnşallah adet günün geldi mi senin ne durumdasın canimBu ay doktor istedi verdim ben de iğnenin 7. Günü flandi galiba doktor tarih verdi şu gün yaptır diye yaptırdım 21 çıktı işte İnşallah gebelik olmuştur artık
Normal Adet günüm bugündü olmadım. Ama doktoru da aradım iğnenin 15. Günü olunuyor adet dedi yani yarın da olabilirm olmazsa yarın akşam tekrar kan vercemİnşallah adet günün geldi mi senin ne durumdasın canim
Ağrı falan varmı peki ne durumdasın, tesr yaptın mı hicNormal Adet günüm bugündü olmadım. Ama doktoru da aradım iğnenin 15. Günü olunuyor adet dedi yani yarın da olabilirm olmazsa yarın akşam tekrar kan vercem
Merhaba, eylülün ortasında ovitrelle olup ay sonu gebeliğimi öğrenen biri olarak size 15. Günü bekleyin derim. Ben 15. Günü sabah 2 test yaptım ilki yok gibi silik 2.si belirgin silik çıktı ve kan testi verip pozitif olduğumu öğrendimKızlar iğne günü dahil 13. Gün bugün test böyle çıktı var mi iğne etkisi mi ? 2 gün önce akşam başka test ile yaptım hiçbir şey yoktu bunu yapar yapmaz böyle gölgelendi t çizgisi. İğne etkisi devam ediyor mudur ?
Karın ağrısı ara ara hafif oluyor ama bel ağrısı çok çok varAğrı falan varmı peki ne durumdasın, tesr yaptın mı hic
Gerçekten gözlerim doldu şu anMerhaba, eylülün ortasında ovitrelle olup ay sonu gebeliğimi öğrenen biri olarak size 15. Günü bekleyin derim. Ben 15. Günü sabah 2 test yaptım ilki yok gibi silik 2.si belirgin silik çıktı ve kan testi verip pozitif olduğumu öğrendim
İğnenin etkisini genellikle max 12güne filan bitiyormuş demişti doktorum.
Darısı başınıza inşallaah güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de
Ayy hayırlı olsunMerhaba, eylülün ortasında ovitrelle olup ay sonu gebeliğimi öğrenen biri olarak size 15. Günü bekleyin derim. Ben 15. Günü sabah 2 test yaptım ilki yok gibi silik 2.si belirgin silik çıktı ve kan testi verip pozitif olduğumu öğrendim
İğnenin etkisini genellikle max 12güne filan bitiyormuş demişti doktorum.
Darısı başınıza inşallaah güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de
Kan vermeyin bence hemen geç döllenmeler olabilir, o yüzden birkaç gün daha bekleyip test yapım. Progesteron kullanıyor musunuz iğneden sonra doktor verdi mi?Gerçekten gözlerim doldu şu an
Benim bu gün 14gün iki gündür negatif resmen eşime bekleme boluna negatif dedim o da o kadar üzüldü ki yarın gidip kan veresem mi acab a
Benim de eşim çok heyecanlanıyor çok üzülüyor o üzülünce ben de daha çok üzülüyorum..Gerçekten gözlerim doldu şu an
Benim bu gün 14gün iki gündür negatif resmen eşime bekleme boluna negatif dedim o da o kadar üzüldü ki yarın gidip kan veresem mi acab a
Benimde progesteron 38 çıktı 9. Gün sizin durum nedirProgesteron yumurtanin sağlıklı catladigini gösteriyor 8 üzeri olması sağlıklı çatlama demek benim de 21 çıkmıştı. Adetine daha 6 gün varsa çok çok erken hamilelik için bekle adet gününe 2 gün kala hcg baktır
Benden size tavsiye sakın hcg işine girişmeyinAyy hayırlı olsunBenim de yarın 15 dün akşam hcg 6.98di inşallah ben de yarın pozitif görürüm. Kaç ile öğrendiniz hcg yi
Olacakmış gibi yaniKarın ağrısı ara ara hafif oluyor ama bel ağrısı çok çok var
Duohaston verdi. Düzensiz regl olduğum için ne zaman olurum onu da bilmiyorum. Salı günü bitti duphaston. Ne zaman yapayım test. İleriyi görüp rahat durabilsekKan vermeyin bence hemen geç döllenmeler olabilir, o yüzden birkaç gün daha bekleyip test yapım. Progesteron kullanıyor musunuz iğneden sonra doktor verdi mi?
Benim periyodum düzenlidir hep, 2 tane çikolata kistim var sadece. son ay çatlamam olmamış ve foliküler kiste dönüştüğü için doktorum dupastona başlatıp periyodumu başlatmıştı ve kist gitmişti. Sonra ki ay hayatımda ilk defa femara ve ovitrelle denedim. Rabbime şükürler olsun olduDuohaston verdi. Düzensiz regl olduğum için ne zaman olurum onu da bilmiyorum. Salı günü bitti duphaston. Ne zaman yapayım test. İleriyi görüp rahat durabilsek
MaşallahBenim periyodum düzenlidir hep, 2 tane çikolata kistim var sadece. son ay çatlamam olmamış ve foliküler kiste dönüştüğü için doktorum dupastona başlatıp periyodumu başlatmıştı ve kist gitmişti. Sonra ki ay hayatımda ilk defa femara ve ovitrelle denedim. Rabbime şükürler olsun oldudoktorum yine önlem amaçlı duphastona başlatmıştı iğne sonrası. Eğer gebelik negatif çıkarsa 2 hafta sonrsında adet olacağın zamana yakın bırakırsın periyod başlar demişti. Ama pozitifse devam edeceksin dedi. Hala devam ediyorum yeni kutu aldım bi süre devam edecekmişiz önlem amaçlı. Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin, kim istiyosa ellerini açıp dua ediyosa rahmini şifalandırsın ve bebiş ile taçlandırsın inşallah
Bence duphastonunuza devam edin doktorunuza sorun derim bittiyse. Çünkü duphaston bıraktıktan 4-5 gün sonra periyod başlıyor otomatik. Doktorunuz atlamamıştır umarım bunu. Ve testi de 15 günden sonra denemeye başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?