Malesef suan klinik kapalı :/Bence olmaz ama doktora sorma şansın var mı
Vurulduktan sonra ağrı hissettin mi yumurtalar daMalesef suan klinik kapalı :/
bu iki gün sık ilişki dedi. inşallah öyledir... Siz de mi iğne ile hamile kaldınız yoksa?Hic sorun olmaz, degerlendirin siz bugun ve yarini. Bi kac saat oynama ile bisey olmuyor
evet suanda 1 saat kadar oluyor vurulalı, her iki yumurtalığıa kramplar giriyor biraz da sızı varVurulduktan sonra ağrı hissettin mi yumurtalar da
Ben igne oldugum ay kimyasal gecirdim ama sonucta hamile kaldim. Doktorun dedigi saatide 2 3 saat kendime gore geciktirdim,bu iki gün sık ilişki dedi. inşallah öyledir... Siz de mi iğne ile hamile kaldınız yoksa?
Kimyasal olmasına üzüldüm açıkçası. Takma adınızdan anladığım kadarıyla 3 kızınız var suanda :)Ben igne oldugum ay kimyasal gecirdim ama sonucta hamile kaldim. Doktorun dedigi saatide 2 3 saat kendime gore geciktirdim
Evet 3.kizima hamileyim suanKimyasal olmasına üzüldüm açıkçası. Takma adınızdan anladığım kadarıyla 3 kızınız var suanda :)
Ne kadar güzel, benim ilk olacak Allah nasip ederse :) Teşekkürler.Evet 3.kizima hamileyim suansizin icinde hayirlisi olsun, Allah tez vakitte nasip etsin insallah
Nasip olsun insallahNe kadar güzel, benim ilk olacak Allah nasip ederse :) Teşekkürler.
Hepsinde iğne ile mi hamilelik gerçekleşti peki?
Doktor bana ağrı olması çok iyi Demişti çatladığına işaret. İnşallah tutarevet suanda 1 saat kadar oluyor vurulalı, her iki yumurtalığıa kramplar giriyor biraz da sızı var
İnşallah, çok teşekkür ediyorum. Bugün çok fazla kasık ağrım var; bel ağrım da var, sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum, çok yorgunum :/Doktor bana ağrı olması çok iyi Demişti çatladığına işaret. İnşallah tutar
Aşılama ile ikizlerim olduİnşallah, çok teşekkür ediyorum. Bugün çok fazla kasık ağrım var; bel ağrım da var, sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum, çok yorgunum :/
Siz de mi çatlatma iğnesi yardımıyla hamile kaldınız?
Bencede sorunnolmaz değerlendirmelere devam edin gönlünüzü ferah tutunMerhaba KK üyeleri, 5 günlük yumurta büyütücü ilaçtan sonra (Clomifen) ultrasonda 2 adet yumurtam tespit edildi :) Doktorum akşam saat 18:00 de iğneyi vurursun dedi, Fakat iğneyi yanlış vurmuşum :/ içinde sıvı olduğunu saat 20:00 da fark ettim ve hemen o anda tekrardan videolarda gösterildiği gibi karından iğnemi vurulmayı başardım. Doktor aynı gün ve bir sonraki gün ilişki olacak dedi.
İğne vurulma saatim (yani 2 saat geç olmak) sizce sorun olur mu? Bilen arkadaşlar acil dönüş yapabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler :))
çok iyi :)) Doktor 2 yumurta gördü bende ;eğer tutarsa ben de ikizlere hamile kalacağım; inşallah olur diyelim :))Aşılama ile ikizlerim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?