Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum mesele paylaşmaları değil. Belki bizim de olsaydı biz de öyle olacaktık bilemiyoruz. Elbette mutluluğunu paylaşsın ama başkasına kör sağır olmasın demi. Bide abartmasalar keşke ahh
Aynen gözümüze sokuyorlar cnm ben diyorum eşime hamile kalim dörtyola afiş asacağım diye gülüyor

Bekle, çünkü kesin yapacağım ama yarın anneme gidecem ne ara yaparım belli olmaz.
Şimdi biz nasıl sabahı sabah edelim
Evet kullanmıştım canım.
Nasıl?
Atsana ovülasyonunu bi bakalım burda gebelik üstüne proflar var canım, testi gönder, cevap hemen cebine gelsin
ayşoş yaa reklamları izlerlerse daha kısa sürede geri dönüş yapıyoruz
Eki Görüntüle 2742413 bu bir lh testidir diyerek başlıyım söze. Bata 3gün var ve lh testi denenek istediğimi söylemiştim. Yorumlayacak olan var mı tecrübesi olan?
Canım ben ve Ayseee1987 bundan daha koyuyken regl olduk pik gibi olmalı gebelik diyebilmek için

Aynen gözümüze sokuyorlar cnm ben diyorum eşime hamile kalim dörtyola afiş asacağım diye gülüyor
Biz bunları yaşadık ya kuzum bu kadar incindik ya... Başkasını incitemeyiz... Asla da bilmem kaç hafta pregnant diye elim göbeğimde paylaşım yapmayacağım. O günler bi gelsin yavrumla tüm o acımasız insanlardan uzak bir süreç yaşayacağım inşallah

Herşeyin hayırlısı kuzum Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor cnm Dua sabır başkada birşey yok cnm

Kız falaaddine mi bağladın olayı sahi o ne diyor bizim gebeliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…