- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.081
Ya gülmekten öldürcen bugün biziAtsana ovülasyonunu bi bakalım burda gebelik üstüne proflar var canım, testi gönder, cevap hemen cebine gelsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gülmekten öldürcen bugün biziAtsana ovülasyonunu bi bakalım burda gebelik üstüne proflar var canım, testi gönder, cevap hemen cebine gelsin![]()
Aynen gözümüze sokuyorlar cnm ben diyorum eşime hamile kalim dörtyola afiş asacağım diye gülüyorKuzum mesele paylaşmaları değil. Belki bizim de olsaydı biz de öyle olacaktık bilemiyoruz. Elbette mutluluğunu paylaşsın ama başkasına kör sağır olmasın demi. Bide abartmasalar keşke ahh
Attım, proflardan cevap gelsin. Sıfır umut taşıyorum resmen..Atsana ovülasyonunu bi bakalım burda gebelik üstüne proflar var canım, testi gönder, cevap hemen cebine gelsin![]()
Şimdi biz nasıl sabahı sabah edelimBekle, çünkü kesin yapacağımama yarın anneme gidecem ne ara yaparım belli olmaz.
Nasıl?Evet kullanmıştım canım.
Atsana ovülasyonunu bi bakalım burda gebelik üstüne proflar var canım, testi gönder, cevap hemen cebine gelsin![]()
Canım ben veEki Görüntüle 2742413 bu bir lh testidir diyerek başlıyım söze. Bata 3gün var ve lh testi denenek istediğimi söylemiştim. Yorumlayacak olan var mı tecrübesi olan?
Kocam oyuncak diye bana bunları almışşşşKız nirden buldun ne idüğü belirsiz bu testi![]()
O zaman batı beklemeye devam: )))ayşoş yaa reklamları izlerlerse daha kısa sürede geri dönüş yapıyoruz
Canım ben veAyseee1987 bundan daha koyuyken regl olduk pik gibi olmalı gebelik diyebilmek için
Biz bunları yaşadık ya kuzum bu kadar incindik ya... Başkasını incitemeyiz... Asla da bilmem kaç hafta pregnant diye elim göbeğimde paylaşım yapmayacağım. O günler bi gelsin yavrumla tüm o acımasız insanlardan uzak bir süreç yaşayacağım inşallahAynen gözümüze sokuyorlar cnm ben diyorum eşime hamile kalim dörtyola afiş asacağım diye gülüyor![]()
Kız sus artık deli yaaa hahahhaha ölücem yeminleKocam oyuncak diye bana bunları almışşşş
Bozuk oyuncaklar Çin malı, adii oyuncaklar.
Kendilerine hayrı olmayan proflarAtsana ovülasyonunu bi bakalım burda gebelik üstüne proflar var canım, testi gönder, cevap hemen cebine gelsin![]()
Ahahaha sahile asarız seninkini cümle alem duysunAynen gözümüze sokuyorlar cnm ben diyorum eşime hamile kalim dörtyola afiş asacağım diye gülüyor![]()
Canım belki koyulaşacaktır git gide gebelik testin varsa bir de onunla dene bence sabah ilk idrar ileO zaman batı beklemeye devam: )))
Herşeyin hayırlısı kuzum Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor cnm Dua sabır başkada birşey yok cnmBiz bunları yaşadık ya kuzum bu kadar incindik ya... Başkasını incitemeyiz... Asla da bilmem kaç hafta pregnant diye elim göbeğimde paylaşım yapmayacağım. O günler bi gelsin yavrumla tüm o acımasız insanlardan uzak bir süreç yaşayacağım inşallah
Amenna kuzummHerşeyin hayırlısı kuzum Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor cnm Dua sabır başkada birşey yok cnm
Canım yemek yaparken elimi kestim okdar derin kestimki acile gittik mesajıbile zor yazıyorum...yazamasamda okumaya başladım yazdıklarınızı öpüyorum çok
Aynen cnm seninkinide iskenderuna asariz inşallahAhahaha sahile asarız seninkini cümle alem duysun
Canım belki koyulaşacaktır git gide gebelik testin varsa bir de onunla dene bence sabah ilk idrar ile
Kendilerine hayrı olmayan proflar![]()
Kuzucum çok çok geçmiş olsunCanım yemek yaparken elimi kestim okdar derin kestimki acile gittik mesajıbile zor yazıyorum...yazamasamda okumaya başladım yazdıklarınızı öpüyorum çok![]()
Amin tatlım sabır herşey duaAmenna kuzumm
Kız falaaddine mi bağladın olayıŞimdi biz nasıl sabahı sabah edelim
Nasıl?
ayşoş yaa reklamları izlerlerse daha kısa sürede geri dönüş yapıyoruz
Canım ben veAyseee1987 bundan daha koyuyken regl olduk pik gibi olmalı gebelik diyebilmek için
Çok geçmiş olsun canım benim.Canım yemek yaparken elimi kestim okdar derin kestimki acile gittik mesajıbile zor yazıyorum...yazamasamda okumaya başladım yazdıklarınızı öpüyorum çok![]()